reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Ufff,ciezko bylo Was nadrobic...Przez ostatnie 3 dni bylam odcieta....W pracy w tym tygodniu bylo przeokropnie-dobrze, ze juz weekend....

Dziekujemy za zyczonka i pamiec! Redanek juz lepiej, wczoraj zrobil tylko jedna luzna kupke-mysle, ze to wszystko wina zebow-kolejne 4 wychodza, no i ostatnia 2 juz jest...

myszowata gratuluje M

ajentka super randka!!!

Moni zdrowka!Z samym katarem, moim zdaniem, sie nie oplaca chodzic do lekarza...

Wsio najlepszego dla dzieciaczkow z okazji kolejnych miesiecznic!!!!

Na walentynki chyba kupie wode po goleniu dla M, bo mu sie konczy-cos praktycznego....Ja oczekuje kwiatkow...hehehehe

Milego Dzionka!

reklama
Witam!!!

Nocka ok,tylko Bartus przed 24 płakał,a tak spalismy do rana i wstalismy przed 8,teraz gotuje obiadek.Pogoda beznadziejna,wichura w nocy była i teraz tez mocno wieje i leje,śniegu niema.

polka,Moni zdrówka dla dzieciaczków!!!

Dobrego dnia zycze:)

ajentka to fajne preludium do walentynek. jak ja sie spytalam co robimy w walentynki, to moj szanowny M powiedział : "moze siostrzyczke dla Frania" wiec powiedzialam, zeby spadal na drzewo i w tym roku w takim razie nie obchodzimy walentynek tylko Dzien Wyzwolenie Piły :p

heronek moj tez jedna dwójke osrutał jak ja to mowie, przez 1,5 tygo robil luzne kupki
moni ja bym nie szla od razu do lekarza tylko poczekala kilka dni, w sumie ja poszlam po 1,5 tygodnia dopiero i dowiedzialam sie, ze to infekcja w polaczeniu z alergia.
Ale polecam tez nasivin, a ewentualnie na gardlo tantum verde

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Buziaki dla chorowitkow. :*:*

a my dzisiaj spodziewamy sie gosci - moje dwie cioteczne siostry maja przyjsc miedzy 13-14. Pawelek teraz spi, a ja posprzatalam pokoj.
Karol w pracy i jeszcze nie odbiera.
Mam nadzieje, ze zdarzy wrocic.

Carolcia ja nie wiem, Ty to w czepku urodzona :-)
super !

dzień dobry :):)
nocka superowa spaliśmy do 8:30 wszyscy :) ja dziś byłam w ciucholandzie -ale się obłowiłam :)
moje najmłodsze dziecko jeszcze nie spało - ciekawe o której się położy - na razie szaleje z Julką :)

wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

miłej soboty życzę :)

Dzień Doberek Kochane:-)

Ale wieje:szok:

Ccaroline Ty to masz szczęście:-) No ale " żeby wygrać , trzeba grać":-)
MoniSkaBe - miłego spotkania:-)
Czarnuszka a Twoi rodzice nie tęsknią za wnukami?

Pogoda okropna, mała śpi, obiadek- gołąbki- gotowy więc czas na relaks:-)

Dzień Doberek Kochane:-)

Ale wieje:szok:

Ccaroline Ty to masz szczęście:-) No ale " żeby wygrać , trzeba grać":-)
MoniSkaBe - miłego spotkania:-)
Czarnuszka a Twoi rodzice nie tęsknią za wnukami?

Pogoda okropna, mała śpi, obiadek- gołąbki- gotowy więc czas na relaks:-)
chyba nie maja a kim tesknic sebka widzieli 1.5 roku temu a krystianka wogole wiec chyba sie dla nich nie liczą.

reklama
siostry zachwycone Pawelkiem, powiedzialy ze beda czesciej wpadac. Na pewno zawitaja na urodzinki :-)
fajnie bylo pobyc z kims. a nie ciagle sama.

teraz zajadam kanapke i zaraz ide robic mamie paznokcie. :eeh: tak mi sie chce ze...

aa... pragne zakomunikowac, ze moje dziecko tez zaczelo chodzic. Rece do gory i przed siebie :-D :-)

Do góry