reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartolini zasneło w 5 min,moze troche pospi,zjadł obiadek napił sie mleka,ja sobie kawe zrobie.Pogoda do dupy nam woda do garazu wleciała tak leje i wieje.

moni gratki dla Pawełka:)

reklama
monia brawo dla pawełka :) u nas jak narazie po kilkanaście sekund do kilkudziesięciu stanie bez trzymanki.

no i wypiłam bardzo słabą kawę rozpuszczalną, wręcz samo mleko mąż mi zrobił bo taka zamulona dziś jestem, moja pierwsza kawa w ciąży, ale teściowa już swoje 2 zdania powiedziała " że jak ja mogę" .:) beka jak nic.

cc- gratulacje ;)
czarna - a nie byliscie w wakacje u Twoich rodziców ? tak mi sie kojarzyło że byliście - kurde chyba juz starosc u mnie bo zaczyna sie skleroza ;(

mały spi, M zrobil obiadek- lasagne , teraz robi ciasteczka z ciasta francuskiego ;)- jak tak dalej pojdzie bede miala meza kucharza ;), bo w tym tygodniu juz i pizza była ;) . Ja polozylam sie z malym bo ledwo zylam i M mnie obudzil przypadkowo i juz nie moge zasnac :crazy: no a dalej ledwo zyje .

moni super gratuluję Pawełkowi :) super!!!

Dziewczyny jak ja wyglądam :-) boshe !!! 2godziny z podwórka wypychałam auto M.z podwórka bo tak lało że istne bagno się zrobiło. Dwóch sąsiadów pomagało. Całe błoto leciało na mnie więc jestem czarna :) potem drewno M.przywiózł i całe auto wyładowywalismy do piwnicy. Na koniec chciałam zamknąć bramę i władowałam się w bajoro bo ciemno było i doprawiłam się a że w rybaczkach byłam to już wiecie jak wyglądam :)

No a do południa zakupy zaliczyłam i tatka odwiedziłam a Frano zbił lampę w pokoju mojej sis :( i muszę pewnie odkupić ... Zaraz się wykapie i robię kolacje bo mamy w planach romantic kolacje przy świecach i potem bunga bunga hi hi

Bartek jeszcze spi,cos spiocha dzisiaj złapał,ta pogoda pewnie na niego działa,jak to mówią jak dzieci spią to rosną.Ja tez za chwilke kolacje zrobie dla mnie tylko,chyba ze ksiezny wstanie to tez mu zrobie.

reklama
U nas ostatnio noce i dnie zupełnie podporządkowane Niniemu ... nawet minutki dla siebie nie miałam. Jaki wynik ?

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA ! ! ! :-)
górna dwójka wyszła ... po wielu smuteczkach :-( i zmęczeniu rodziców :sorry: Czekamy na resztę :confused2:

polka tak to jest mieszkać w domu, obowiązków po pachy :baffled: ale za to w nagrodę kolacja i bunga bunga :laugh2:

Chorowitkom zdrówka !

Miesięczniakom sto lat !

Miłego wieczorku :-)

Do góry