reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka dobre bunga bunga, takie są uroki życia n a wsi :)

u mnie dziś nie lepiej niż u Ciebie tylko z prądem mamy jaja. kombinowali coś z napięciem tzn inne było niż powinno i popsuło mi kikla rzeczy: telewizję cyfrową spalilo zasilacz, mnie zasilacz od laptopa, pralkę bo się akurat prało pranie i mikser bo robiłam sernik. już zgłosiłam to jako szkodę bo mamy na to ubezpieczenie - mam nadzieję że wrócą kasą albo naprawią . z sernikiem popędziłam do sąsiadki bo ma gazowy piekarnik :) dobrze mieć sąsiadów :)

n&h gratulujemy ząbka:)

monia brawo dla małego :)

reklama
polusia, to mam nadzieję, ze szybko Ci zwróca, bo jak tu bez pralki?
monia, gratulacje :-) wychodzi na to, że Ol jako jedna z najstarszych bedzie chodzić ostatnia ;-)
n&h, gratulacje! :-)

a u nas druga 4ka prawie na wierzchu! niech wyłazi, bo ja jutro musze rano do pracy wstać i nie w głowie mi zarywanie kolejnej nocy.

ja wróciłam z pracy, a mój M. poszedł spać. no zaraz go obudzę.

yra nie przejmuj się tą kawką od jednej i to slabej nic się stać nie może - a teściowej było powiedzieć, że to inka;-)
polka to miałaś przeboje! Udanego bunga bunga he he;-)
polusia oj współczuję, oby szybko kaskę zwrócili!
n&h gratki!

A u mnie była koleżanka na plotkach - miło było:-)Franio kąpie się z tatulkie a ja korzystam z wolnej chwilki i wiadomo bb:-)
Miłego wieczorku:-)

Hello :)

Yra, ja przez całą ciążę piłam kawę i to normalną, a nie jakąś słabą. W sumie to przez 2 ciąże :)

Monia, gratki :)

Adaś wygląda jakby miał lada chwila ruszyć, ale nie wiadomo kiedy ta lada chwila nastąpi ;) Taki szybki był, a teraz przeciętniaczek :) No ale na pewno będzie chodził wcześniej niż brat, bo Karol miał 15 miesięcy jak się w końcu odważył puścić.

Gratuluję nowych zębów! U nas na razie cisza.

monia gratki dla Pawelka
Naughty no wkoncu ząbek rówiez gratki
Niko mysle, ze tez przed roczkiem pojdzie. Od 3 dni puszcza sie dosc czesto i dlugo stoi sam :)
wlasnie usnal po baseniku :) ja czas dla siebie...ostatnio jaka przemeczona jestem tylko bym lezała...

pola udanego i dlugiego bunga bunga haha

polka twoje dzieciaki mialy by niezly ubaw z tarzania sie w takim błotku :-)

a ja mam dzisiaj kiepski dzien, wkurzam sie od rana na M, zrobilam 2 prania a ten pacan wzial i wystawil mi to na balkon, wieje masakrycznie ja patrze a moje ciuchy spadają z tej suszarki, spodnie wylądowaly na ziemi, tesciu przyniosl z dworu
moja siostra dzisiaj miala przyjechac, chcialam jakos ogarnąc w domu, a on ma to w D, bo co go interesuje jemu sie teraz nie chce sprzątac, jakies szafeczki sklada, no masakra
teraz jestem padnięta
chyba zostaje mi tylko prysznic i lulu :)

Witam sie i ja w końcu!
Ciężki dzień dziś, ale naszczęście minął. Ale o tym na ts napiszę.
N&h gratulujemy Antosiowi! Doczekaliście się:)
Polusia współczuję! Oby szybko szkody naprawili, albo zwrócili kasę.
Polka ale przygody! Dobrze, że zapowiada się udana noc to mężulek Ci to wynagrodzi:)
Yra to tylko jedna kawka. Zresztą słyszałam, że mniej zdrowa jest mocna herbata. A ja całą ciąże piłam, uwielbiam mocną herbatę!!:)
Polusia pisałaś kiedyś, że myjesz Poli ząbki szczoteczką z rossmana. Tam w zestawie były 3, którą używacie? Jakaś mało skuteczna wydaje mi się na pierwsza.

Miłego wieczorku!

reklama
haha bunga bunga robi furore, fajnie się czyta takie coś :))

a z tą kawą to wiem, ale wiecie starsi ludzie hehe :)

n&h gratki z okazji ząbka :) trzymam kciuki aby kolejne szły już łatwo.

polusia ale przygoda, swoją drogą jesteście przezorni na wszystko ubezpieczeni, my mamy tylko mieszkanie ubezpieczone ogólnie, i chyba bym się zapłakała gdyby mi się coś takiego trafiło bo ubezpieczenia na takie szkody nie mamy.

Do góry