reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)

Nie kuście tą czekoladą, bo mam całą tabliczkę i staram się o niej nie myśleć;) Zajadam się jabłkami, wiem, że kiedyś pisałyście, żeby nie jeść ich wieczorem, ale wagą będę się przejmować za 2,5 miesiąca najwcześniej:)

K_aralajna, Dronka udanych wyjazdów!
E_kord zdrówka dla dziewczynek!
Frotka piękne wspomnienia:) Ale ten rok szybko minął, ciągle nie mogę się nadziwić, że jeszcze niedawno miałam takie maleństwo, a teraz mój łobuziak kochany już taki duży:)

reklama
dziewczynki potrzebuję sprawdzony przepis na masę tortową jeżeli macie to proszę wklejcie na wątek kulinarny,właśnie planuję z M torcik na urodziny Poleńki :)

heronek całuski dla Redanka:*

A ja zjadłam jejeczniczkę na szynce mniam mniam:-)A teraz przede mną masa prania do poskładania...
Miłego wieczorki i do jutra:-)

polusia ale o jaką masę Ci chodzi?? krem czy lukier?

Witam tak po za tym :) u nas ok, nocki nadal nie przespane, dzieciaki dają w kość :)

Załapaliśmy się z Natalką do testowania zabawek Fisher Price :) pierwszy będzie telefonik cyfrowy, jak się cieszę:)

Kremik mam przepis ale nie jest rewelacyjny bo jest płynny z białej czekolady, w smaku super, ale się strasznie rozpływał, także nie pomogę. My skorzystamy z gotowego jakiegoś :) mam super przepis na biszkopt gdyby ktoś chciał, a lukier tym razem również zamówię, szkoda czasu i nerwów :) polusia jaki Torcik robisz? jakiś pomysł?

polusia, ty sie nie przejmuj czekoladą, ja własnie upiekłam drożdżówkę z jagodami i wcinam świeżutką. a która juz godzina ;-)

E kochane to ja prosto ze sklepu a tam tyle słodkiego sie do mnie usmiechało:szok:
Dzieki mojemu T nie zdązylismy do hurtu bo do 17 a jaśnie pan wczoraj tam był i nie sprawdził.zeby było śmieszniej jutro zamknięte.Tak więc na łatwizne nie pójde musze sama coś na tort wymyslić:)Zła jestem bo mogłam wczesniej to załatwić wrr:( teraz pojechał po moją mame na pks.A ja dzieci połozyć i do roboty zaś do późnej nocki.
Jedyna pociecha kupiłam młodemu fajna kurteczkę i Milusi ekstra spodeneczki rybaczki:)
Polusiu robię krem budyniowy typu karpatka do pokrycia na zewnątrz. Warstwy bedą z gotowych kremów na mleku , owoce dla złamania słodyczy .

Ostatnia edycja:
reklama
cc gratuluję zabawek :)
torcik : biały biszkop, nie wiem jaki krem, dekoracja z różowego lub białej masy cukrowej ale chyba biała, 60 malutkich różyczek różowych a na środku taka mała dziewczynka jak moja Pola :) taki plan ale co z tego wyjdzie zobaczymy w praniu:)

ciekawe jaki frotce wyszedł torcik

kurcze to nie ten wątek - przepraszam za zaśmiecanie :)

Do góry