reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ajentka tak w kosciele sw Jakuba w Gluszynie <za Staroleka>
Ta melodia Ajentka laduje w moich ulubionych biore ja pod uwage :)

Liczę na jakieś zawiadomienie kochana:-p Zresztą będziemy tutaj na bieżąco to z przyjemnością podjadę do kościółka żeby zobaczyć Ciebie na żywo w tym wyjątkowym dniu, no i osobiście złożyć życzenia:tak: Mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciwko.;-)

oj piękne melodie dziewczyny aż zazdroszczę ...
Marciaa widzę że ostro się wziełas za przygotowania do ślubu :) a jak tam praca? Kiedy obrona :) ?
Podpisuje się pod Ajentką :) jak zrobię prawko to też chętnie zobaczę ten piękny moment i osobiście pogratuluje Ł.udanego wyboru :) !!!

Ja muszę się do biblioteki zapisać tutaj :) może będą mieli ciekawe pozycje

Olga ładne imię a ja zakochana w imieniu Gabriela :) ale M.wybierał do dziewczynki :) i jest Oliwia.

Ostatnia edycja:
heronek moja Ola jak miała biegunke podałam jej smecte nic się nie stało a miała wtedy zaledwie 2 miesiące, biegunka się zatrzymała a trwała prawie 2 tyg, spróbuj może ugotować marchwianki też świetnie się sprawdza.
Tak przy okazji moja Ola miała biegunke przy zakażeniu układu moczowego.

e_kord witaj spowrotem :) zdrówka dla dzieciaków

polusia gratuluje ja też długo czekałam jak mała przekroczy magiczne 8 kg :tak:

Spokojnych snów życze

No dopiero przeczytalam co u was.
U nas koszmar.burza sniezna zasypala Chicagoi oklice.U nas snieg juz do ud a odsniezarek nie ma.Bo jak to w szkole poinformowali nie oplaca sie odsniezac.M a tak sypac przez 24 godziny.do Jutra do 15.Szkoly banki i czesc sklepow pozamykane.A i jeszcze cos z czym nigdy sie nie spotkalam.Snieg sypie na calego a tu blyskawice i grzmoty.Wiecie chyba mam cos w rodzaju klaustrofobi. Normalnie trzesie mnie ze strachu przed tym zasypaniem.Od razu wyobrazam sobie ze tak bedzie sypalo i zasypie nas a nam braknie jedzenia a nie bedziemy mogli sie wydostac.Nawet sprawdzilam zapasy.Nie smiejcie sie ze mnie ale tu swiata nie widac od kilku godzin.Jak sobie pomysle ze cos w nocy sie stanie i bedzie trzeba jechac do szpitala to ani my nie wyjedziemy,ani karetka nie dojedzie,bo snieg do polowy auta.
Ok ide spac bo juz glupoty plete:(

Cześć dziewczyny :happy2:

OwIrene
trzymajcie się! Mam nadzieję, że już u Was tak nie sypie.
Marela skąd ja to znam. U nas 8 klas, więc ja miałam 2/3 etatu, od nowego roku ma być 9, więc dyrektor zapewniał mnie, że będzie cały etat. Zobaczymy. Ja wolałabym znaleźć coś u mnie w mieście niż jeździć 15 km, ale chyba nie ma na to szans.

A my spaliśmy dziś do 8 :szok: Po 6 wzięłam Szymcia do siebie. Także oboje jesteśmy wyspani i w dobrym nastroju, oby to się utrzymało u młodego przez cały dzień :tak:
Dziś mają nam robić z tymi nieszczęsnymi drzwiami. Zobaczymy :sorry2:

Dobrego dnia!

Edit: Widzę, że jestem pierwsza:)

Witajcie Kochane,
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF. :-) Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż. :-)
Już wiem też, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości :-) Chłopaki wśród zaciążonych rządzą :-D Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że będę już na bieżaco.

Super Ramari, że praca oddana! A kiedy obrona? Pewnie jeszcze Ci nie wyznaczyli. Daj znać, jak będziesz znała termin, żebyśmy mogły trzymać kciuki.
No i gratulacje z powodu poznania płci maluszka!!! Przemuś będzie miał kompana do zabaw:) Czyli wychodzi na to, że ja sama będę mieć dziewczynkę?

reklama
asia z tego wychodzi :)

ramari gratuluję, nasze mężowie ewidentnie strzelają na płeć męską :)

w ogóle witam :) dziś tylko jedna pobudka, oby więcej takich nocy :)

Do góry