reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?

jak już widzę, ze przesadza to wkładam do łózeczka i mowie "jak sie uspokoisz to pogadamy" ;-)

reklama
dziewczyny sorry, ze ja Was tak o wszystko wypytuje. Poprostu nie chcialabym sie wpakowac w kolejne gowienko.
Mam kilka pytan, ile mniej wiecej placicie za prad, wode miesiecznie?

jak to jest np z przychodnia, jezeli meldunek macie w innym miescie np. ?

Heronek, hmm... to no moze gotowane jablko?

Słuchaj co do przychodni ja mam w Kaliszu wybrana i to 4z kolei a meldunek w Koźminku gdzie jest ośrodek zdrowia ale w życiu bym tu do lekarza nie poszła.
A my płacimy słono za prąd :( dziś płaciłam rachunek 521zł :(

W ogóle to witam. Nie mam czasu wpaść do Was i dopiero zaczęłam nadrabiac Was.

Marciaa oby nie skaza życzę Ci by to było przejściowe

e kord witaj spowrotem :)

A u nas dziś spokojnie. Kaszel powoli ustępuje, ale u lekarza nie byliśmy bo auto M. wieczorem odebrał od mechanika dopiero...
Dzieciaki grzeczne, z całą trójka siedze ale jest fajnie :)
Byłam z Franko na spacerze i zakupach u nas w wiosce i spał potem 3godziny :)

Jak nadrobie to napisze coś więcej :)
Buziaki

Madzia możesz spróbować będziesz widziała co się dzieję. tylko ja na początek wykompałabym raz potem kilka dni obserwacji, potem dwa dni kąpieli i znów obserwacja, a potem jak nic nie wyjdzie to przeszłabym na nivea :)

Madzia możesz spróbować będziesz widziała co się dzieję. tylko ja na początek wykompałabym raz potem kilka dni obserwacji, potem dwa dni kąpieli i znów obserwacja, a potem jak nic nie wyjdzie to przeszłabym na nivea :)

Tak zrobie zobaczymy moze bedziemy mogli pluskac sie w tych normalnych płynach:)Dzieki za rade:)

Witam,

Dziś luźniejszy dzień, potrzebny mi był bardzo. Poszalałam na zakupach i od razu lepiej się czuję.:tak: Marcelek dziś oglądał dobranockę i na koniec bił brawo i zrobił bajce papa. Słodziak mały mój kochany.;-)

Ionka Ja również byłam pewna że Ola to Aleksandra, moja kuzynka ma córeczkę Olgę i tam się obruszają jak ktoś powie Olunia i poprawiają Olgunia.;-)
E_kord Witaj kochana, zdrówka dla córeczek.
Marcia Nie stresuj się, jak coś to udaj się do lekarza żeby ocenił. A na razie smaruj, będzie dobrze.

Marciaa Piękne, ehhh aż łza się w oku kręci. a ślub będziecie mieli w kościele?

My mieliśmy to na wejście http://www.youtube.com/watch?v=6U5XkrD-jrk, M miał oczy pełne łez jak mój tatko mnie przekazywał jemu, ehhhh no i się wzruszyłam, to był taki cudowny dzień.

Ostatnia edycja:
ajentka zdolniacha Ci rośnie :)

idę poczytać, rano zaczęłam czytać jakąś o 11 września ale lipa totalna jakiś mdły romans - blee nie lubię takich . teraz zaczęłam czytać Szwaję ,, Romans na receptę " mam nadzieję że mnie wciągnie :)

Witam się wieczorem,
Dziekuję Wam kochane za miłe powitanie. Fajnie jest znów być z Wami:)
Marela, blu ja też jeszcze karmię piersia wszakże tylko w nocy, ale mała daje popalić. Górne jedynki dopiero jej się przebiły, wiec tylko cycuś byl ukojeniem:)
polusia moja Lila też chucherko. Ona 8600 to w pampersie waży, a wpierdziela jak mały samochodzik;)

Ionka, a ja właśnie pamiętałam że planowaliście dać córce na imię Olga i nawet ostatnio się zastanawiałam czy czasem niezmieniliście zdania ostatecznie, bo nigdy nie używasz formy Olga pisząc na forum :) A szkoda, bo to piękne imię :)

Ionka Ja również byłam pewna że Ola to Aleksandra, moja kuzynka ma córeczkę Olgę i tam się obruszają jak ktoś powie Olunia i poprawiają Olgunia.;-)

bo Olga to dla mnie takie oficjalne, tak jakbym do małej dziewczynki mówiła "Małgorzato, prosze zjeść kaszkę" ;-)
jak bedzie większa i sama sie będzie przedstawiać, to sobie wybierze.

Madzia, my odkąd przeszliśmy do dużej wanny przestaliśmy używać Oilatum do kapieli. ciągle natomiast smarujemy kremem.

reklama
Marciaa , ajentka super romantyczne melodie w takiej chwili to serce w gardle:)
Polusia ja teraz Szwaji Klub dziewic drugą część czytam.
Olga tez mi sie podoba:)

Do góry