reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie:)

Nocka ok,ale dostałam @ i krzyze,brzuchol mnie boli czuje sie taka napompowana.Bartus ładnie lulał,pobudka na smoka i o 7 na mleko a wstalismy o 8,teraz niuniek drzemkuje.

ramari gratuluje drugiego synusia:)
owlrene trzymaj sie kochana oby u Was juz nie sypało!!!
moni buziaczki dla Pawełka:)i powodzenia!!!!
polusia zdrówka dla Julki!!!
nesiaa moze faktycznie zebolki,buziak dla Olenki:)
frotka głosik dany:)

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)Nocka przespana, synek zdrowszy , wypłata za dodatkową prace T wpłynęła :)!!!Super dzień się zapowiada:)
Ramari to czekamy na termin obrony i kciuki będą&&&&&I gratuluję pewności ,ze synusia nosisz pod serduszkiem:)
Asiu śliczny avatarek z Szymusiem:)
OwIrene myślami z Wami i polepszenia pogody życzę:)
Nesiaa a może to ząbki ?
Monia a to tesco całodobowe?W takich duzych takich przyjmują na nocki do wykładania towaru.Nieletnia siora T pracowała tak dwa lata z przerwami .Jak miała w szkole sprawdziany to nie szła.Może na kasę na parę godzin ?Kciuki&&&
Polusiu dobrze ze Julcia zdrowieje i oby jak najdłużej:)
Moje ancymonki bawią się razem:)
Proszę! w wolnej chwilce kliknijcie na zdjęcie z linku, w sygnaturce:)Dzięki:***
no wlasnie nie jest calodobowe. Od 7-22.
no nic, jak Pawelek wstanie to pojdziemy. Mimo, ze pogoda niezaciekawa.

No dopiero przeczytalam co u was.
U nas koszmar.burza sniezna zasypala Chicagoi oklice.U nas snieg juz do ud a odsniezarek nie ma.Bo jak to w szkole poinformowali nie oplaca sie odsniezac.M a tak sypac przez 24 godziny.do Jutra do 15.Szkoly banki i czesc sklepow pozamykane.A i jeszcze cos z czym nigdy sie nie spotkalam.Snieg sypie na calego a tu blyskawice i grzmoty.Wiecie chyba mam cos w rodzaju klaustrofobi. Normalnie trzesie mnie ze strachu przed tym zasypaniem.Od razu wyobrazam sobie ze tak bedzie sypalo i zasypie nas a nam braknie jedzenia a nie bedziemy mogli sie wydostac.Nawet sprawdzilam zapasy.Nie smiejcie sie ze mnie ale tu swiata nie widac od kilku godzin.Jak sobie pomysle ze cos w nocy sie stanie i bedzie trzeba jechac do szpitala to ani my nie wyjedziemy,ani karetka nie dojedzie,bo snieg do polowy auta.
Ok ide spac bo juz glupoty plete:(

o kurcze, trzymaj sie, na pewno was nie zasypie pod sufit! :-)

Witajcie Kochane,
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF. :-) Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż. :-)
Już wiem też, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości :-) Chłopaki wśród zaciążonych rządzą :-D Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że będę już na bieżaco.

podwójne gratulacje :-D

Ide dzisiaj sie zapytac o prace na pol etatu w naszym Tesco. Wiem, ze ludzi potrzebuja, ale czy na pol by mnie przyjeli? nie wiem...

pewnie, że idź! :-)
ale powiem ci, że na wykładanie towaru się nie opłaca, ja tak na studiach dorabiałam, nie wiem, jak teraz, ale wtedy za całą noc dostawałam niecałe 50zł. to było 6 lat temu, więc może teraz więcej płacą.

a u nas noc świetnie :-) ja juz nie rozumiem, idzie ta 4ka, pół wylazło, a to podwójny ząb, więc spodziewalam się lamentu w nocy, a tu nic :-)
no ale apetytu brak nadal. dobrze chociaż, że mleko pije.

Ionka tylko pewnie na wykladanie towaru to szlas przez agencje prawda?
a ja jednak chcialabym isc przez TESCO.
Kiedys juz tam pracowalam 3-4 lata temu przez agencje i bylam odpowiedzialna za nabial, wykladanie towaru. No to ponad 1000 mialam. Kurcze... nawet jakbym miala dostac 500-600 zł. Potrzebuje tylko kilkaset zloty zeby bylo do czynszu na wynajem. Zawsze to lzej dla meza dolozyc do czynszu 400 zł niz zarobic np 1000.

Myslimy jeszcze by wynajac wspolnie z Karola bratem... ale mam troche obiekcji.

ja wrocilam od dentystki, umowilam sie na poniedzialek, bede wymieniac plombe w 2 bo zaczyna zmieniac kolor i nieladnie wyglada a za miesiac mam slub ;-)

pawelek wlasnie zasnal, zostawiam go z babcia i jade do lidla,moze cos zakupie... ze spacerku rezygnuje bo zimno strasznie

monia
buziaczki dla pawelka i powodzenia

reklama
Do góry