reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asiu termin obrony na 24 lutego, także proszę bardzo mocno tego dnia trzymać kciuki :-)
yra coś w tym jest, ewidentnie strzelają nabojami męskimi :-D
Dziewczyny mam do Was pytanie: potrzebuje jakąś elegancką spódnicę i bluzkę ciążową na obrone. Może któraś z Was coś takiego ma i chciałaby odsprzedać??? Rozmiar tak S-M, ale wiadomo, że trzeba byłoby sprawdzić wymiary.

reklama
Witam Was :)
mam mega lenia :) nocka przespana do 7:30 a teraz bieganina na całego za moim dzieckiem bo ma co ją spuszczę z oka to jakieś kłopoty ma - łobuziara mała :)
Julka już prawie zdrowa ale zobaczymy co powie pediatra - ma prszyjść do nas.

ramari gratuluję drugiego synusia :) kciuki zaciśnięte &&&&

Asia mam nadzieję że te drzwi to już dziś będą prawidłowo zamontowane i wso będzie ok :)

owIrenemam nadzieję że nie zasypie Cię

lecę bo ta już coś zmalowała :)

Będziemy trzymać kciuki Ramari :tak:

Moje dziecko siedzi w kojcu, ładnie się bawi i gada coś sam do siebie :-D Ostatnio najbardziej lubi ślimaka z klockami, jak go dostał, to w ogóle nie był zainteresowany, a teraz ciągle coś do niego wkłada (niekoniecznie klocki, ale wszystko co mu się pod rękę nawinie) i wyjmuje.
O już mu się znudziła samotna zabawa :baffled:

hejka

ja zaraz lece do dentystki bo sie umowilam na kontrole, nocka oki, mlody pospal do prawie 8:-)

owlrene wlasnie slucham o tych sniezycach u was, faktycznie ostra zima, trzymajcie sie tam jakos, dobrze przynajmniej ze net dziala:tak:

ramari gratulacje ukonczenia mgr, i z powodu 2 synka:tak: trzymam kciuki za obrone

jak wroce to sie odezwe, buziaki;-)

hej dziewczyny :-)
u nas nocka w miare, ja dzisiaj "spalam", a maz wstawal. ale o 2 bylo przebieranie , bo sie zasikal, pozniej o 6 sie obudzil i polozylam Niunia z nami, i spalismy do 8.

Ide dzisiaj sie zapytac o prace na pol etatu w naszym Tesco. Wiem, ze ludzi potrzebuja, ale czy na pol by mnie przyjeli? nie wiem...

Witam!
Pół nocki ok. a po 1 połakiwania co chwilę:( Nie wiem czemu ona taka niespokojna. Biedne dziecko nic chyba nie odpoczywa skoro jej coś przeszkadza w spaniu. No i nie wspomne już o moim odpoczynku:)
Ramari super, że praca już oddana. Będziemy trzymać kciuki za piątkę:) Bardzo się cieszę, że Raduś pięknie sie zaprezentował mamusi:) Niech rośnie zdrowo!
OwIrene życzę poprawy pogody!
Monia buziaki dla Pawełka! Trzymam kciuki, żeby z pracą się udało!
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)Nocka przespana, synek zdrowszy , wypłata za dodatkową prace T wpłynęła :)!!!Super dzień się zapowiada:)
Ramari to czekamy na termin obrony i kciuki będą&&&&&I gratuluję pewności ,ze synusia nosisz pod serduszkiem:)
Asiu śliczny avatarek z Szymusiem:)
OwIrene myślami z Wami i polepszenia pogody życzę:)
Nesiaa a może to ząbki ?
Monia a to tesco całodobowe?W takich duzych takich przyjmują na nocki do wykładania towaru.Nieletnia siora T pracowała tak dwa lata z przerwami .Jak miała w szkole sprawdziany to nie szła.Może na kasę na parę godzin ?Kciuki&&&
Polusiu dobrze ze Julcia zdrowieje i oby jak najdłużej:)
Moje ancymonki bawią się razem:)
Proszę! w wolnej chwilce kliknijcie na zdjęcie z linku, w sygnaturce:)Dzięki:***

Do góry