reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia super!
e_kord zdrówka dla dziewczynek!

Kochane wpadam na moment, żeby życzyć Wam miłego wieczorku i jutrzejszego dnia! Będę pewnie dopiero dopiero wieczorem bo M zabiera kompa do pracy bo jedzie po południu na zaliczenie z programowania na uczelnię. Można mieć własny komputer, więc bierze. Także będę odcięta od Was...eh...

reklama
E-kord witaj ponownie i zdrówka dziewczynkom:)
Polusia super:)Milenka 10kg w ciuchach:)Też drobina:)
Myszowata tez zatesknimy za Tobą:( !
Marela naprawde fajnie,że tak długo karmisz:)A nie ma nauczycieli przed emeryturą?Czasami tacy blokują miejsce młodym zamiast iść na wcześniejsza.Jakby co może w ościennych miejscowosciach cos znajdziesz.Zreszta nie martw sie na razie.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?

Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?
moja okropnie pyskuje :) ale jak już jest taka awantura na maksa tzn pręży się i zaczyna płakać to biorę poduszkę kładę na ziemi a potem na nią moją małą ona sobie powrzeszczy tam a jak już przejdzie to sama przyjdzie wyciągnie rączki i się przytulamy ale wtedy kiedy histeria przejdzie. robię tak tylko wtedy kiedy wiem że to wymuszanie jest.
wyrodna matka ale pomaga :)

dziewczyny ja od 8 do 19 poza domem moje cycki mało nie eksplodowały :-p -kurde tylko ja jeszcze karmie :-p?
Nie, kochana, nie tylko ;)

Ionka, a ja właśnie pamiętałam że planowaliście dać córce na imię Olga i nawet ostatnio się zastanawiałam czy czasem niezmieniliście zdania ostatecznie, bo nigdy nie używasz formy Olga pisząc na forum :) A szkoda, bo to piękne imię :)

frotka- niestety jesteśmy młodą kadrą a na dodatek bardzo zżytą ;( z mojego przedmiotu pracuje ja najkrócej więc logiczne że idę na pierwszy ogień ;( . No cóż jeszcze trochę popracuję choć nie ukrywam że taka perspektywa nie mobilizuje. Może się coś znajdzie innego ale nigdy nie chcialm pracować w duzej szkole, tutaj dzieciaki są oprócz tego że grzeczniejsze to i milsze . Lubię tą szkołę , dzieci, pracę z nimi, kadrę a nawet szefa mam spoko . No ale cóż takie jest życie . Obok bloku mam kilka szkół - ale ja nie che pracować koło domu . Zresztą nie wiadomo czy beda miejsca ;( No nic do września jeszcze daleko .

A teraz dobranoc i zmykam bo jutro znowu cały dzień poza domem - szkolenie ;)

blu - o jeszcze Adaś mały cycuś ;) fajnie ;)))) i jakoś raźniej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Bartek zasnoł ale najpierw był krzyk.Ciekawe ile sobie pospi,ostatnie noce są ok.Acha mam pytanko czy jak Bartus ma ładniutką skórke,to moge juz go kąpac w płynie nivea baby łagodny szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 hipoalergiczny,czy cały czas w tych emoliach?

Polusia super ze Pola tyle wazy:)ciekawe ile mój.

Do góry