reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monia - włoski fajowe, co do pracy męża to niech tak działa dalej:-)
czarna co do pracy po 12g co drugi dzień to ja jestem bardzo za. Sama pracowałam tak 8 lat chyba.
yra- dobrze,że z maluszek rośnie.Wszystko będzie na pewno dobrze a cesarka nie jest taka zła- przynajmniej ja wspominam ok.
Polusia trzymam kciuki za palny urlopowe:-)
Ja sobie odpoczywam, mała usnęła zaraz po kąpieli i jedzonku.Ostatnie nocki były ok. Pierś ok.2 i o 6.30 Oby tak dalej. Chociaż zastanawiam się nad odstawieniem od piersi. W dzień właściwie od dawna nie pije. Zobaczę, może do roczku przetrzymam.

reklama
dziewczyny znacie jakis dobry sposob na pms? bo mnie meczy, fatalnie sie czuje, wszystko mnie wkurza itp. a teraz doliczylam sie ze okres powinien byc jutro, zeby przyszedl heh

masakra po prostu jakas

zeby kobiety co miesiac musialy sie tak meczyc...

k_aralajna u mnie najbardziej dziala ciepla kapiel i muzyczka....

polusia szwajcaria-super!ale chyba do Sz nie jedziecie?

nesiaa gratulacje zabka!

ionka dobrze, ze M caly i zdrowy!

frotka super, ze kartka juz doszla!

A Redanek ostatnio rozdaje buziaki!Wiem, ze u Was to juz norma, ale jestem taka dumna...Na haslo daj buzi, otwiera szeroko buzie i czeka...hehehe..Ktora dziewucha chetna?

Moja rodzinka już śpi, więc mogę pisać dalej :)
polusia no no Szwajcaria piękne zakątki w sobie kryje :) A my lecimy do Irlandii do mojej sis :) w lipcu :)

nesiaa super że zebulek jest :) a u nas cisza :( w ogóle to tak dziwnie niby bardzo dawno się przebila kreseczka a on nie rośnie :( a reszty nie widać :(

ionka M.mial duże szczęście można powiedzieć :)

A ja mam od dziś @ i boli mnie jak nie wiem brzuch aż promienieje do krzyża :( dobrze mam chociaż ją jak w zegarku. Oglądałyście "miedzy kuchnia a salonem"? Było o antykoncepcji i ja chyba się na wkładkę hormonalna zdecyduje.

Franio i ja wychodzimy już z przeziębienia :) powoli ale jak to mówia nieleczone trwa 7dni (jak u mnie) a leczone tydzień (jak u Frania :) )he he Można powiedzieć że nie dajemy się chorobom. Wykąpałam łobuza i padł jak kawka :) he he ale się dziś dochichrał a starszaki stwierdziły że rośnie im mały zawodnik sumo bo ma taką posture :)

Jakie kolory są teraz modne ? Pytam bo nie wiem w jakiej sukience pójść na bal.

yra, super, że z fasolką ok :-) dzis moja kumpela miała genetyczne i też ok :-) fajnie :-)

polka, a kiedy dokładnie i gdzie bedziecie?? :-)

polusia, mam to samo pytanie, co heronek: do Sz. lecicie? :confused:

a u mnie cichy wieczór. M. na kursie, ja wykąpałam Olcię i teraz ona śpi, a ja się relaksuję przy kubku kisielu ;-) jeszcze mnie zmywanie czeka... ale niech sobie poczeka ;-)

heronek nie na szczęście nie do Sz. tam mieszka jeszcze siostra mojego M więc u niej się zatrzymamy a jemu nawet nie powiemy że jedziemy :)

polka ale Ci fajnie że idziesz na bal, a jakie kolory modne to nie pomogę bo ja mam kilka swoich ulubionych i w takich się noszę :) dobrze że już Wam katar przechodzi :)

my do Szwajcarii już pojedziemy 3 raz więc mamy ją już połowę zwiedzoną :) ale tym razem pewnie odpuścimy zwiedzanie intensywne bardziej poleniuch..... :)

o kisielek bym wszamała...
my lecimy na Teneryfe w czerwcu i pewnie namowie Ł na pare dni nad poslkie morze ale to we wrzesniu

Polka najpewniejszy kolor to czarny :)

reklama
Do góry