reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam wieczorkiem: )
załapałam się na kampanie streetcom jeśli ktoś chcę zamówić próbki podaję link, nie wiem czy ktoś wklejał
Ankieta o pieluszkach dla znajomych
marela ja posiadam 3 pufy dwie z firmy fatty.pl i jedną z pufy.pl dzisiaj przyszła moja nowa wygrana hehe i powiem, że ta nowa jest o wiele wygodniejsza od tamtych, oto moja zdobycz i Natalia
załapałam się na kampanie streetcom jeśli ktoś chcę zamówić próbki podaję link, nie wiem czy ktoś wklejał
Ankieta o pieluszkach dla znajomych
marela ja posiadam 3 pufy dwie z firmy fatty.pl i jedną z pufy.pl dzisiaj przyszła moja nowa wygrana hehe i powiem, że ta nowa jest o wiele wygodniejsza od tamtych, oto moja zdobycz i Natalia
frotka 74
Fanka BB :)
Yra super,ze fasolek zdrowyi wszystko dobrze
Ionka całe szczęscie że mąż cały i zdrowy
K_aralajna może Pawełkowo za ciepło?
Zazdroszczę Wam planów zagranicznych wojazy...my narazie nie planujemy.
Heronek to by sie nasze dzieci zacałowały , bo Milusia tez bardzo chętnaFajnie ,że Redanek zdrowszy juz
Polka współczuje bólu przy @.Mi mineły po pierwszym porodzie.Super,ze Franio zdrowieje Co do koloru to zobacz czy spodoba Ci sie taka zieleń jaką miały gwiazdy na Złotych GlobachPUDELEK - Najmodniejszy kolor sezonu?
Ionka całe szczęscie że mąż cały i zdrowy
K_aralajna może Pawełkowo za ciepło?
Zazdroszczę Wam planów zagranicznych wojazy...my narazie nie planujemy.
Heronek to by sie nasze dzieci zacałowały , bo Milusia tez bardzo chętnaFajnie ,że Redanek zdrowszy juz
Polka współczuje bólu przy @.Mi mineły po pierwszym porodzie.Super,ze Franio zdrowieje Co do koloru to zobacz czy spodoba Ci sie taka zieleń jaką miały gwiazdy na Złotych GlobachPUDELEK - Najmodniejszy kolor sezonu?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój robalek spi,wiercił sie piszczał smiał sie ze mnie i wkoncu padł ze zmeczenia.A ja winko sobie pije.
frotka 74
Fanka BB :)
Dzień doberekNocka przespana od 20,10 do 7Oby tak zawszechłopaki moje pojechali do przedszkola a Milcia po kaszce porzadkuje zabawki od ranaJuz sajgon niezły w pokoju
Jest nowa kampania jakas w streetcom po mleku gerber?Dawno nie miałam nowych ankiet , ostatnie były dot. tytoniu i alkoholi.
CCaroline spóźnione buziaczki dla Natalki:***
Nikoś juz 9 miesięcy :*nasz najmłodszy chłopczyk:***
Lubię rano ogladać w przelocie Wstajesz i Wiesz ana TVN24 jak prowadzi Jarek Kuźniar
Jest nowa kampania jakas w streetcom po mleku gerber?Dawno nie miałam nowych ankiet , ostatnie były dot. tytoniu i alkoholi.
CCaroline spóźnione buziaczki dla Natalki:***
Nikoś juz 9 miesięcy :*nasz najmłodszy chłopczyk:***
Lubię rano ogladać w przelocie Wstajesz i Wiesz ana TVN24 jak prowadzi Jarek Kuźniar
Ostatnia edycja:
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
nalezysz do tych "czarnych" odób wiec moze czerwień ? ja zawsze sie ubieram na czerwono na jakies imprezyMarciaa pewnie i tak padnie na czerń he he ale mój M.chce koloru
Ionka jedziemy do Midleton :-) a data to koło 10lipca
cc super rewelacyjna nagroda
A co do kampanii my też się załapaliśmy
u nas nocka na szczescie spokojna za to rano cyrk, sebi nie chcial wziac antybiotyku to mu dalam na sile i zaraz to zwymiotował. Wiec juz potem namowilismy tate zeby pił syropki z synem oczywiscie troche inne, narazie spokoj ale zobaczymy jak bedzie w obiad kiedy znowu bede musiala mu dac lekarstwo, nie mam juz sił. :-----------crazy:
reklama
frotka jest nowa o pieluszkach wczoraj dziewczyny link wklejały
U nas noc super od 20.00do 8.00. Więc wszyscy wyspani.
Buziak dla Nikosia :* ( ale czy to nie jutro :-) ?)
czarna współczuje zdrowka dla Sebiego!!!
U nas noc super od 20.00do 8.00. Więc wszyscy wyspani.
Buziak dla Nikosia :* ( ale czy to nie jutro :-) ?)
czarna współczuje zdrowka dla Sebiego!!!
Ostatnia edycja: