reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja bym nie patrzyła, jaki kolor teraz najmodniejszy, bo pewnie 90% lasek bedzie jednakowo ubranych ;-) mam swoje jakies tam ulubione kolory i ich się trzymam :-)

reklama
Witam wieczorkiem: )

załapałam się na kampanie streetcom :) jeśli ktoś chcę zamówić próbki podaję link, nie wiem czy ktoś wklejał

Ankieta o pieluszkach dla znajomych

marela ja posiadam 3 pufy dwie z firmy fatty.pl i jedną z pufy.pl dzisiaj przyszła moja nowa wygrana hehe i powiem, że ta nowa jest o wiele wygodniejsza od tamtych, oto moja zdobycz i Natalia :)
IMG_5194.jpg

Marciaa pewnie i tak padnie na czerń :) he he ale mój M.chce koloru :)

Ionka jedziemy do Midleton :-) a data to koło 10lipca :)

cc super :) rewelacyjna nagroda :)
A co do kampanii my też się załapaliśmy :)

Ostatnia edycja:
Yra super,ze fasolek zdrowy:)i wszystko dobrze:)
Ionka całe szczęscie że mąż cały i zdrowy:)
K_aralajna może Pawełkowo za ciepło?
Zazdroszczę Wam planów zagranicznych wojazy...my narazie nie planujemy.
Heronek to by sie nasze dzieci zacałowały , bo Milusia tez bardzo chętna:)Fajnie ,że Redanek zdrowszy juz:)
Polka współczuje bólu przy @.Mi mineły po pierwszym porodzie.Super,ze Franio zdrowieje:) Co do koloru to zobacz czy spodoba Ci sie taka zieleń jaką miały gwiazdy na Złotych GlobachPUDELEK - Najmodniejszy kolor sezonu?

Dzień doberek:)Nocka przespana od 20,10 do 7:)Oby tak zawsze:)chłopaki moje pojechali do przedszkola a Milcia po kaszce porzadkuje zabawki od rana:)Juz sajgon niezły w pokoju:)
Jest nowa kampania jakas w streetcom po mleku gerber?Dawno nie miałam nowych ankiet , ostatnie były dot. tytoniu i alkoholi.
CCaroline spóźnione buziaczki dla Natalki:***
Nikoś juz 9 miesięcy :*nasz najmłodszy chłopczyk:):***
Lubię rano ogladać w przelocie Wstajesz i Wiesz ana TVN24 jak prowadzi Jarek Kuźniar:)

Ostatnia edycja:
Marciaa pewnie i tak padnie na czerń :) he he ale mój M.chce koloru :)

Ionka jedziemy do Midleton :-) a data to koło 10lipca :)

cc super :) rewelacyjna nagroda :)
A co do kampanii my też się załapaliśmy :)
nalezysz do tych "czarnych" odób wiec moze czerwień ? ja zawsze sie ubieram na czerwono na jakies imprezy :)

u nas nocka na szczescie spokojna za to rano cyrk, sebi nie chcial wziac antybiotyku to mu dalam na sile i zaraz to zwymiotował. Wiec juz potem namowilismy tate zeby pił syropki z synem oczywiscie troche inne, narazie spokoj ale zobaczymy jak bedzie w obiad kiedy znowu bede musiala mu dac lekarstwo, nie mam juz sił. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)crazy:

reklama
frotka jest nowa o pieluszkach wczoraj dziewczyny link wklejały :)
U nas noc super od 20.00do 8.00. Więc wszyscy wyspani.

Buziak dla Nikosia :* ( ale czy to nie jutro :-) ?)

czarna współczuje :( zdrowka dla Sebiego!!!

Ostatnia edycja:
Do góry