reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra -super źe wszystko ok ;), a spodnie mi sie bardzo podobaja ;)

czarna-powodzenia ; )
monia- kolrek super ;)

u mnie chlopy śpią, a ja wybieram pufe do pokoju małego . Niby narazie bedzie bardziej słuzyc rodzicom bardziej;) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro - co sądzicie o tym ? słyszałąm dobre opinie , ale nie jestem przekonana. Mały ma pokoik w kolorach zielono - żółych wiec cos w tych odcieniach chce kupić.

ja mam taką pufę i jestem zadowolona bardzo z niej. jak Pola była mała to ją kładłam na niej na pieluszce to cała szczęśliwa była a tera po niej skacze oczywiście jak ją asekuruję :)

reklama
cześć cześć !!!
yra super że Franus rośnie, no domyślam się że nad cesarka nie ubolewasz :) ale jak mówi Polusia nie wszystko przesądzone.
czarna a nie pochobnie postąpiłas ? Trzeba było się przekonać samemu. Ja kiedyś też pracowałam w call center i byłam zadowolona. Ale była to praca tak na okres remontu w hotelu i sama odeszłam. Siedziałam max 4godziny od pn do pt i co 2tygodnie na koncie miałam 1200zł :) jak odchodziłam to wszyscy mnie żegnali z ubolewaniem :)

Co do spacerów to my ubieramy body na krótki rękaw, bluzeczke bawełnianą na długi,kurtkę zimową, czapkę, szalik długie spodnie jeansy ,rajstopy i kozaki. Przykrywamy się kocem cienkim.

A mnie brakło pieluch i poszłam do sklepu i paczka najtańsza 70zł !!!. :( myślałam że na szt będą ale w jednym sklepie tylko bywają i brakło :( kurde szkoda mi tyle przepłacić :(
moniska kolorek fajny :) ja też bym zmieniła ale za długo mam tak ciemne....

Ostatnia edycja:
cześć cześć !!!
yra super że Franus rośnie, no domyślam się że nad cesarka nie ubolewasz :) ale jak mówi Polusia nie wszystko przesądzone.
czarna a nie pochobnie postąpiłas ? Trzeba było się przekonać samemu. Ja kiedyś też pracowałam w call center i byłam zadowolona. Ale była to praca tak na okres remontu w hotelu i sama odeszłam. Siedziałam max 4godziny od pn do pt i co 2tygodnie na koncie miałam 1200zł :) jak odchodziłam to wszyscy mnie żegnali z ubolewaniem :)

Co do spacerów to my ubieramy body na krótki rękaw, bluzeczke bawełnianą na długi,kurtkę zimową, czapkę, szalik długie spodnie jeansy ,rajstopy i kozaki. Przykrywamy się kocem cienkim.

A mnie brakło pieluch i poszłam do sklepu i paczka najtańsza 70zł !!!. :( myślałam że na szt będą ale w jednym sklepie tylko bywają i brakło :( kurde szkoda mi tyle przepłacić :(
moniska kolorek fajny :) ja też bym zmieniła ale za długo mam tak ciemne....
dziekuje :-)

70?!?!?! przesadzili troche.
mnie tez sie koncza, starczy mi gora na 2 dni. I mam nadzieje, ze jutro pojde i kupie.

ja tylko te pantsy teraz kupuje...i mi sie je ciezko zaklada nie umiem juz mlodego w spokoju ubac...

podobno te nowe bella happy flexi sa(lepsze od tych zwyklych) takie same jak pampki a tansze

Niko jest pocieszny. Stoi za baldachimem i robi a kuku i tak od paru dni...

byl na spacerku wyszalał sie z tata w basenie i pewnie padnie ale kolacja przed nim. Kapanie za nami uf :) pachniutki i co...kupsko aaaa

Ostatnia edycja:
ja tylko te pantsy teraz kupuje...i mi sie je ciezko zaklada nie umiem juz mlodego w spokoju ubac...

podobno te nowe bella happy flexi sa(lepsze od tych zwyklych) takie same jak pampki a tansze

Niko jest pocieszny. Stoi za baldachimem i robi a kuku i tak od paru dni...

byl na spacerku wyszalał sie z tata w basenie i pewnie padnie ale kolacja przed nim. Kapanie za nami uf :) pachniutki i co...kupsko aaaa
kupilam pantsy 5 dla Pawla i mi sie przesikuje, chyba sa jeszcze za duze.

Mialam happy te nowe i nigdy wiecej.

hmmmm Monia ale woj Paweł sika za dwoch ;-) moj sie raz albo dwa przesikał...

teraz tak patrze i malutki ma dwa małe jakby liszajki na pupci...czyzby od pampkow

kupilam pantsy 5 dla Pawla i mi sie przesikuje, chyba sa jeszcze za duze.

Mialam happy te nowe i nigdy wiecej.
ja tez nie nawidze happy przesiakaja co chwile

a u nas dziewuszki znowu wieczor pelen wrazen, maz pojechal na jakies zebranie w sprawie soltysa nie wiem po co, a ja cyrk z chlopakami, oboje spiacy byli koszmarnie, sebkowi po syropie paracetamolu goraczka nie schodzila wiec dalam czopka nurofen na noc, wykapalam go w letniej wodzie i na szczescie obaj śpią. Błoga cisza !! nareszcie. No i jednak zdecydowalam sie na antybiotyk, goraczka wzrastala kaszel jeszcze gorszy wiec mysle ze nie ma na co czekac, zjadl dzisiaj tylko serek fantasia z kuleczkami czekoladowymi biedactwo :( na szczescie duzo pil

jeju a moj teraz niedawno wstal aaaaaaaa

chyba ide na ten basen sama bo nie mam juz dzisiaj sil sie nim zajmowac:-( a tu pewnie do 22 spokojnie, niech tatus go poogarnia

reklama
hmmmm Monia ale woj Paweł sika za dwoch ;-) moj sie raz albo dwa przesikał...

teraz tak patrze i malutki ma dwa małe jakby liszajki na pupci...czyzby od pampkow
moze i tak, chociaz teraz juz tyle nie pije w nocy.
dzisiaj w nocy przebieralam 2 razy. porazka. I pilnuje zeby siusiaczek szedl w dol. Chcialabym zwykle pampersy kupic 5 i zobaczyc, jak jutro nie bedzie w promocji to kupie zwykle, bo jestem juz tym zmeczona.

moje dziecko usnelo o 16.45 i spi caly czas. ciekawe kiedy usnie...

Do góry