reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry marcóweczki:)
dziś się wyspałam znowu - może te leki co mi M kupił zaczęły działać. mała przebudziła się o 0;40 gdzieś się zakopała i popłakiwała musiałam iść ratować:) pobudka 7:40 kaszka a teraz zabawa w robienie mamie bałaganu :)
dziś patrzę przez okno a tam śnieg :( i to sypie taki gruby, chyba na spacerek nie wyjdziemy jak tak będzie sypać.
dziś na obiad mam gołąbki - teściowa zrobiła i przyniosła, ja tylko sosik muszę zrobić.

marcia buziaki dla Nikosia *)

cc spóźnione ale szczere dla Natalki *)

ja też nic nie wiem o nowej kampanii , a co to za pieluszki?

miłego dzionka kobitki :)

reklama
ionka dobrze, że mężem wsio ok!
polusia cieszę się, że nocka przespana!
Cc ucałowania dla Natalci:*
Marciaa i buziaki dla Nikosia:*

Witajcie! Nadaję znad porannej kawy ledwoprzytomna - Młody od 2 do 4.30 miał przerwę w spaniu z przyczyn nieokreślonych, wstał o 7, czyli nie dał mi odesapać i sam też nie chciał...Teraz drzemkuje a ja dochodzę do siebie. U nas też zima blee
Miłego dzionka!

Witam:)

Nocka ok,Bartus szedł spac o 23 pogadfalismy z M i wstalismy o 8.Pogoda zimowa śniegu troche nasypało.Dzisiaj nic w planach nie mam tylko na poczte musze pójsc.

cc spóżnione buziaki dla Natalki:)
marciaa buziaki dla Nikosia:)
czarna zdrówka dla synka!!

Dobrego dnia

To ja taka wyrywna z zyczeniami dla nikosia:):):)
Czarna zdrówka dla malucha:)
Nesiaa dzieki za ankietę :)
U nas narazie nie pada nic , patrząc przez okno to wiosna:)
Na tvn temat pigułka antykoncepcyjna "dzień po" bez recepty?

Hejka,
Bede nadrabiac pozniej. Noc u nas nieciekawa, Al mial przerwe w dostawie snu 1,5h, pozniej usnal, ale wstal o 6:50 bo M go obudzil jak sie szykowal do pracy :wściekła/y::angry: A caly tydzien wstawalismy grubo po 8! Jetem wypruta na maksa :-( A od jutra znowu 3 dni po 13,5h w pracy :eek:
Echhh to pomarudzilam... Ooo teraz Mlody zaczal.

reklama
Jak piszą dziewczyny bedziemy Nikosia jutro całowac drugi raz taki słodziaczek z niego:)

Bartek bawi sie kapciochami,ja wypiłam kawke,nawet potanczylismy razem,bo mam włączone mini mini i była piosenka fajna.

Do góry