reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane pisałam oststnio, ze jestem chora. Niestety poszło w zatoki :-( Znacie jakieś sprawdzone sposoby, które może stosować ciążarna? Niedawno wzięłam paracetamol i bólu nie czuje ale boje się pomyśleć co będzie później... Psikam sobie euphorbium do nosa i inhaluje się solą ale to nie pomaga.

reklama
Witam wieczorowa pora!!
Mazia, Dronka 100 lat dla maluchow!!
Titka zostan! Im nas wiecej tym lepiej:)
Heronek zdrowka!! Oby Redanek szybko przyzwyczail sie do zlobka.
Polusia zdrowka dla dziewczynek.
Polka Tobie tez zdrowka kochana! Masakra jakas z tym rowerem!!!!!!!!
Romarii Tobie tez zdrowka!! Niestety nie wiem co pomaga na zatoki.

polka, bez urazy, ale ta twoja Sz. jest zdrowo rąbnięta. skoro młody chce taki prezent, to niech mu rodzice kupią. to od tego są chrzestni?? żeby kase z nich doić?? jakby do mnie ktoś przyszedł z takim pomysłem, to popukałabym sie w czoło na jego konto. i niby ten chrześniak taki prezent sobie sam wymyslił?? skąd u 8latka wiedza na taki temat? rozumiem, że sie dzieci teraz interesują róznymi rzeczami, no ale ten pomysł z rowerem za kupę szmalu definitywnie ktos mu podsunął. bezsens kupować taka drogą rzecz takiemu smarkaczowi. zaraz mu pewnie podwędzą ten rower pod spożywczakiem, a wy bedziecie dalej raty spłacać.

ramari, niestety nie wiem, co poradzić :-( jednocześnie życzę zdrówka!

titka, moje pytanie o dzieci było z czystej ciekawości. a czarna na pewno nie miała zamiaru cie wyganiać :-)

wcinam mandarynki, ostatnio przerzuciłam się z popcornu ;-)

myszowata pytałaś o maseczkę, sprawdziłam nazwę, proszę Octagon Investment Holdings, Champs de Provence, Zielona glinka, Maseczka + żel - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) :-) Jak na razie leży i czeka na zużycie - wypróbowałam żel do mycia (został mojej Mimi) i on jest całkiem sympatyczny.

ramari ja w ciąży w takich przypadkach piłam herbatkę z miodkiem, może inhalacje - nie powinny zaszkodzić. Teraz podczas przeziębienia (przy karmieniu) lekarka zaleciła mi oscillococcinum. Najlepiej leć do lekarza albo przedzwoń i poproś o radę ;-) Zdrówka :-)

Idę spać Laski, nawet nie mam siły na czytanie - nocki zarwane, pobudki o 7 ... no cóż ... znacie to :dry: Miłych snów

edit:
polka powiem jedno ... u was, aż strach jak ktoś na chrzestnego prosi :-D

ionka smacznego ;-)

Ostatnia edycja:
Polka, masakra z tą rodzinką twojego m. Niech sami kupią ten rower skoro ich stać...

Ramari, przy zatokach to chyba antybiotyk będzie.potrzebny.

Też tak powiedziałam :( ale oni mają zamiar zabrać go na wszystkie mecze w Polsce na Euro2012. Więc podróże i hotele ich wyniosą sporo też. No comment !!!
Czas zmienic temat. wszyscy śpią. Ja sprzątne jeszcze po kolacji i idę się kąpać-miałam 8dni @ :( masakra. Ale już spokój-tylko ta grypa teraz :( Boję się powikłań. W ogóle zrobiłam sobie wyniki i mam hemoglobiny 8.1 :( kurde znów anemia. Jutro idę zrobić sobie poziom żelaza. No i muszę hormony tarczycy też sprawdzić. Bo to z reguły u mnie powiązane:(

Franio dziś buziaki puszczał do wszystkich :) I w ogóle jakby wiedział że mama chora bo grzeczny 24h na dobę.

Ionka niestety jest tak jak piszesz chrzestni są wg nich dla kasy. Moja decyzję wyboru co do chrzestnych dla Frania właśnie tak skrytykowano :( za biedni :( a jak jeszcze to napisze na Top secret :( buziaki kochane kobiety :) jak ja się cieszę że wy mnie rozumiecie i mam Was !!! Mądre mamy same tutaj :) wyściskalabym Was wszystkie !!!

Ostatnia edycja:
ionka ponoć od dużej ilości zjadanych mandarynek spadają kilogramy :-) Kiedyś kolega stosował taką "dietę" i była skuteczna.
Znalazłam przed chwilą, że jest nawet specjalna herbatka http://*********/bio-active-herbata-mandarynka-odchudzajaca-20-sasz-x-2g.html

reklama
ionka ponoć od dużej ilości zjadanych mandarynek spadają kilogramy :-) Kiedyś kolega stosował taką "dietę" i była skuteczna.
Znalazłam przed chwilą, że jest nawet specjalna herbatka Bio-Active - Herbata Odchudzaj

cos mi się pochrzaniło z forum.
no więc mam nadzieję, ze mandarynki zdziałają cuda :-D

Do góry