reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mazia przepraszam umknęło mi, proszę wycałuj Jasia:***
dronka współczuję mezowi operacji i bólu i Tobie ogólnie te sytuacji.
CCaaroline, Polusia zdróweczka dla dzieci:) Moje skarby tez chechłają,latam od jednego do drugiego ,bo źle śpią:( Miałam piec przekładaniec z makiem ,jutro sernik na sylwka ale nie dam rady.Dopiero po południu jak mama bedzie to mi pomoże z dziećmi.Milence dodatkowo kolejny ząbek wyszedł dzisiaj.To 7.
Do urodzinek tak blisko:)Mam pomysł:)Nasze dzieci rodziły sie niemalże w jednym czasie,znamy się i swoje dzieci wirtualnie.Opowiemy im kiedys o tym ,jak rozmawiamy tu o kupkach,ząbkach i pierwszych kroczkach:)Miłoby było pokazać też pamiątkowe kartki urodzinowe,od dzieci i mam marcowych :)Może bedziemy wysyłać dzieciom karteczki na 1 urodzinki?To trochę koszty by były bo jest nas sporo.Tak mi dzis wpadło do głowy .

reklama
Fajny pomysł Frotka :)
Ja też miałam szykować na Sylwestra a rozłożyło mnie na łopatki choróbsko :( dobrze że z BALU zrezygnowałam bo chora bym nie poszła :) he he. A po za tym okazała się wielka lipa bo 80osób zaledwie idzie i zespół zrezygnowała i jakieś 20latki grać będą :)
Dobranoc!!! Do jutra :)
Pokazałam M.wasze zdanie na temat roweru :) i będzie dyskusja w Nowy Rok na ten temat przy obiedzie z jego mamą i siostrą.

Kiedyś jak teściowa mnie bardzo obraziła i skrzywdziła swoją gadka na mój temat to powaliłam się bratu...on nie wytrzymał i pojechał od razu do niej do pracy i wygarnął jej przy pracownikach i klientach od tego czasu robimy każde urodziny dzieci 2razy bo ona nie chce go wiedzieć. No i w tym problem :( no a teście ogólnie butami wchodzą od początku we wszystko. Dopóki żyła moja mama i ona mi pomagała to miałam sile ich olewać,

Szkoda mi ciebie dziewczyno.fajna babka z ciebie i oni to wykorzystuja bo sie nie odzywasz.Ja mysle ze twoj maz powinien sie za to wszystko zabrac i zrobic z tym pozadek. A ja nie patrzylabym na nic tylko brata bym zapraszala normalnie.sama baba sobie winna prawdy sie wstydzi?czemu dziecko i ty macie cierpiec. Jeszcze dwie imprezy robic szok.Jak nie pasuje to nie przyjdzie i o sobie wystawi opinie.

Kochane pisałam oststnio, ze jestem chora. Niestety poszło w zatoki :-( Znacie jakieś sprawdzone sposoby, które może stosować ciążarna? Niedawno wzięłam paracetamol i bólu nie czuje ale boje się pomyśleć co będzie później... Psikam sobie euphorbium do nosa i inhaluje się solą ale to nie pomaga.

Ja niestety nie znam ale moze lepiej zadzwon przynajmniej do lekarza albo przejdz sie do apteki.Tak bezpieczniej.

Frotka fajny to pomysl a i fajna pamiatka.

Szkoda mi ciebie dziewczyno.fajna babka z ciebie i oni to wykorzystuja bo sie nie odzywasz.Ja mysle ze twoj maz powinien sie za to wszystko zabrac i zrobic z tym pozadek. A ja nie patrzylabym na nic tylko brata bym zapraszala normalnie.sama baba sobie winna prawdy sie wstydzi?czemu dziecko i ty macie cierpiec. Jeszcze dwie imprezy robic szok.Jak nie pasuje to nie przyjdzie i o sobie wystawi opinie.
OwIrene napisałaś tak jak ja też widzę:)

Polka i ramari zdrówka kochane:**Jeszcze się nie położyłam ,cały czas z Milenka na ręku bo płacz:(i gorączka.A małż z synkiem :(Rozłożyło nam dzieci konkretnie, jutro lekarza na wizytę wołam.zmykam trzeba spać kiedy i one śpia.Dobranoc

Witajcie już przy kawce a może dopiero haha
tak sobie czytam i uświadamiam sobie problemy niektórych z Was, czasem stoi się miedzy młotem a kowadłem, ale z reguły dobrymi checiami piekło wybrukowane i ludzie tego nie doceniają.
Ja robie wszystko podług siebie i nigdy nie brałabym kredytu na komunie chrzesniaka- no chyba ze byłaby jakas choroba w rodzinie, ale na szczescie meża mam za sobą i nie dajemy sie zwariowac presji rodziny. Teraz juz nie ale czesto dogryzali nam o drugie dziecko i zawsze dostawali głupia odpowiedz ode mnie a jeszcze głupsza od mojego męża. Trzeba sie wspierac no i grac w jednej drużynie.
to dopijam kawke i zmykam do Damiancia bo plastolinie dostał, ale jakąś dziwną, że magnesy mozna robić , no i trzeba robic hahaha

witam ja tez wlasnie kawka pierwsza, pawelek z babcia ogladaja na dobre i na zle ;-)

wybieram sie dzis poogladac bo nie mam co na sylwestra ubrac a idziemy do knajpy do znajomych i jakos trzeba wygladac a ja tutaj tylko same swetry, tylko co w tej wiosce kupie he he,a jak nie to jutro do wiekszego miasta musze jechac a i jeszcze nie wiem czy nie skoczymy pojedzic na sportowa doline, tak w ramach rozruchu ;-)

pawel spal ladnie, chociaz pobudka 6.10 ale co zrobie, poszlam spac o 23 to sie wyspalam i tak, przynajmniej w nocy mi sie dziecko nie budzi, zawsze cos:D

frotka z tymi kartkami fajny pomysl ale znajac siebie to bede tak to odkladac, przenosic itp. ze w koncu jako jedyna nie wysle, nie umiem robic takich rzeczy, nawet smsa z zyczeniami ciezko mi napisac, nie umiem zoorganizowac na to czasu!!!!!... wiem wiem fatalna sprawa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ramari ja smarowałam czoło amolem w ciąży, gdy mi zatoki dokuczały i piłam herbatkę z imbirem

Witam! Ja także nadaję znad porannej kawusi;-) Franio spał pięknie do 7, następnie zjadł, pobawił się z tatą i znów śpi:tak:A ja dziś do gina:zawstydzona/y:

hej dziewczyny.

u nas dzisiaj nawet fajna nocka. tylko 3 pobudki. W tym o 4.15 na jedzenie, a jak zjadl to zrobil kupe i po spaniu. Godzine sie pobawilismy i o 5.30 usnal do 7.30. Takze jestem zadowolona.

Za to dzisiaj ma kiepski humor i ciagle mu cos nie pasuje.

Buziaki d;a chorowitkow tych duzych i tych malych :*

Witam!
U nas nocka srednia. Olenka cos poplakiwala, nie wiem czy zabek czy brzuszek:( Pobudka przez 7. Teraz juz drzemie. Jak sie obudzi to jedziemy do prababci bo w swieta byla w sanatorium i nie widzielismy sie jeszcze.
Milego dnia dziewczyny! Mam nadzieje, ze chorubska troche odpuscily!
AA Frotka super pomysl! Ja sie dolaczam!:)

reklama
Witam się!!!
Franek marudzi :( kapie mu z nosa :( ale je normalnie. Może to pogoda.
Wstałam z potwornym bólem głowy ale całą noc myślałam o 22miesięcznym synku Szwagierki - spadł z krzesła i uderzył głową i twarzą o podłogę z kafelkami. Czoło ma jak mutant :( siny nos i policzki w popękanych naczyniach :( żal mi go tak płakał :(

Dziś przygotowania do kinderbalu :) ale czy sił mi starczy? Nie wiem :) :(
Upiekłam wczoraj w miedzy czasie placek i połowy już nie ma a do jutra nawet zapach nie zostanie więc i placek trzeba podszykowac.

Idę na kawę bo w głowie aż mi się kręci taka jestem słaba :(
Buziaki i miłego dnia.

Do góry