reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka
ja od rana zabiegana do 13 na zakupach w Poznaniu obkupiłysmy sie w serpentyny maski slomki i inne duperele na sylwestra. Dzisiaj lista zamknieta beda 34 osoby :D
Nikus i ja ucielismy sobie drzemke od 14 do 17! jak wstał to zjadł 220ml obiadku!! dojadł biszkoptem :) ja zrobiłam sałatke owocową

titka zostań z nami!

dronka biedny maz

polusia zdrowka dla dziewczyn

heronek dobrze ze mały wraca do formy

reklama
mam okropna grypę :( ale czytam Was.
Polusia zdrowka dla dziewczynek !!! :(
dronka oj to się narobiło :( powodzenia dla męża na operacji i szybkiego staniecia na nogi :)
Titka im nas więcej tym ciekawsze rozmowy :) mnie nie przeszkadzasz :) a co do Komunii to chrześniak M.zamówił u nas rower crossowy konkretnej firmy !!! I wiecie ile mamy wydać 3790zł :( a przecież tego samego dnia nasz syn idzie do komunii i tyle wydatków bo robimy wspólną komunię ze Szwagierka ( no comment) :( i co my zrobimy nie wiem :(
Idę Was dalej nadrabiać!!! dronka buziak dla małej!!!

a co do Komunii to chrześniak M.zamówił u nas rower crossowy konkretnej firmy !!! I wiecie ile mamy wydać 3790zł :( a przecież tego samego dnia nasz syn idzie do komunii i tyle wydatków bo robimy wspólną komunię ze Szwagierka ( no comment) :( i co my zrobimy nie wiem :(
:szok: To jakaś pomyłka chyba. Za taką cenę to niektórzy samochodami jeżdżą. Cholera trzeba mieć jakiś umiar!!! 4000zł za rower????
Może warto porozmawiać z rodzicami. Ja tego roweru napewno bym nie kupiła. Nasuwa się jedno pytanie: Co chrześniak zażyczy sobie na 18tkę?

Wow Polka co za lista zyczen... tani rowerek sobie zażyczył <szok> rozumiem ze moze podac parametry roweru a nie konkretną firmę i model:/ ja mialam komunie w tym roku chrześniaka i kupialm telefon - bo chcial z klawiatura dotykowa i netem..wiec 800zł poszlo się je**ć:/ a od 2 chrzesnego dostał PSP. ale to byly jedyne prezenty a reszta kasa...ale uważam ze fajnie by dziecko dostalo prezenty bo kase to rodzice zaraz przechwyca i tyle dziecko widzialo:)

hej:)czytam Was ale mała nie da napisac, tylko na ręce bo znowu ząb, w nocy też dała popalic.Napisze wiecej wieczorem bo bede ciasto piecn jutro rodzice przyjada na kilka dni.Titka nasi synowie są rówiesnikami więc tym bardziej jestem za! zebys tu z nami była i sie udzielała :)
Polka nie żartuj ,ze ten rower kupicie?Mając trójkę swoich dzieci, które też marzą o wielu rzeczach i komunię jeszcze!!!

Dopisuje bo mam moment

Dronka buziaczki dla córci!:***
Któras pytała czy dajemy więcej jesc maluchom.Ja daje juz dwa dania obiadowe czyli zupe a póżniej drugie danie, reszta po staremu:)

Ostatnia edycja:
nie zamierzam ja go kupić, ale z tego co wiem to M.chyba musi bo mamusia kazała. A pomyliłam się to jest Rower MTB FIRMY Kross lub Giant. I wiem że i tak poszło w dol zamówienie bo pierwsza opcja była 7600zł :( :( !!! Ja widziałam fajny za 1099zł to mnie wyśmiali :(

W tej rodzinie jest dziwne to wszystko na wesela chrześni biorą kredyty czy pożyczki bo parę tysięcy daja :(

Ostatnia edycja:
nigdy w życiu bym nie kupiła takiego drogiego prezentu, no sorry jest jakiś umiar . polka niech twoja rodzinka w głowę się puknie naprawdę.

FROTKA - MILENKA MA za miesiąc urodzinki kiedy to minęło szok normalnie jak zobaczyłam na suwaczku.

w zyciu nie kupilabym TAAAAK drogiego prezentu, zreszta skad wziac kase na takie prezenty, nie wiem czy mialabym tyle zeby kupic mojemu dziecku, brac kredyt zeby dac prezent?,wybaczcie ale to jest chore, polka mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale naprawde zatkalo mnie

ja daje nadal jedno danie obiadowe bo i tak mam problem co mu gotowac tym bardziej ze buzka znow czerwona:-(
ale dzis wypil wieczorem zwiekszona porcje kaszki

reklama
Polka to jakas porazka.
To moze na 18 zbudujecie mu dom co?
Kurcze, masz troje dzieci, wyprawic komunie.
Gdyby mojemu mezowi chociaz przez mysl przeszlo, zeby jednak kupic taki prezent, to chyba dostalby patelnia w glowe.

Do góry