reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
NO z cyckami to i ja mam koszmar, Ja mam wielkie i dopiero wiszą hehe 75F, ciazko kupic mi stanik musze mic sztywny bo w miekkim moje cycki by wygladaly jak u starej babci. Chcialabym byc chuda i miec male cycki, przynajmniej wymiarowo
przed odchudzaniem nosilam 85F fuuuj

Hej Kochane, ja tylko na sekundke.
Nie uwierzycie, zlapali tego gnoja co rozwalil nam auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma 9 lat i za godzine bedzie u nas z policja, M chyba mu nogi z ... powyrywa! Nie no, smieje sie. Ale jestem w mega szoku, ze go zlapali!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam

9 lat- te dzieci wariuja.
U mnie dzisiaj pielgrzymka w domu. Natalia od dzisiaj ma przerwe swiateczna w szkole wiec od rana pielgrzymka dzieci. Jedne wchodza drugie wychodza. Maly usnal i co chwile sie budzi bo sie kreca a to jesc a to pic. Zaraz pogonie towarzystwo. Teraz zostal tylko jeden kolega robie im pizze i sprawdzam co chwile co robia, bo sie nam kiedys Natalka pochwalila ze to jej chlopak i buzi sobie dali w szkole.:-) Wiec musze pilnowac.

reklama
Hej Kochane, ja tylko na sekundke.
Nie uwierzycie, zlapali tego gnoja co rozwalil nam auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma 9 lat i za godzine bedzie u nas z policja, M chyba mu nogi z ... powyrywa! Nie no, smieje sie. Ale jestem w mega szoku, ze go zlapali!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale numer myślałam, że te rzezimieszki miały co najmniej 16 lat, a tu takie coś!!!!:szok::szok::szok: Ciekawe co jego rodzice na to!:confused: Dobrze, że go złapali, pewnie ma pełno w gaciach teraz a co niech sie boi może go to czegoś nauczy:tak:

Do góry