reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja tam zawsze miałam małe-rodzyny hehe i mam 75B i na szczescie po karmieniu i tym odciaganiu nic sie z nimi nie stało a były wielkie :-)
nici ze spaceru...wieje przeokropnie. Dziś musze jechac co carrefoura te znizki z paczki wykorzystac bo przepadną

reklama
u mnie piersi nic a nic nie urosły ani w czasie trwania ciąży, ani podczas karmienia, ani teraz w drugiej ciąży. ciągle noszę te same staniki rozmiary. tylko trochę wiadomo mniej jędrne.

na temat swoich cycek wole się nie wypowiadać, bo mi prawie zanikły :/ teraz noszę A i mam nadzieję, że nie zmaleją jeszzce bardziej.

Ol poszła spać. jestem w szoku, bo zawsze chodzi ok. 11:30, a tu 10 i ona śpi. i juz śpi prawie godzinę, mam nadzieję, że to nie żadna choroba :-( ale wyła mi jak nie wiem i znowu nici z samodzielnego usypiania... nic to, może jak wstanie, to bedzie w lepszym humorze.

ja to nie mówię o moich cyckach, noszę 75 C ale już nie są takie jędrne jak kiedyś- ale starość nie radość :(

moje dziecko spało 30 min. jejku ale da babci popalić bo ja za chwilę na lotnisko jadę. będzie ją musiała położyć koło 15. to chyba ta pogoda bo u nas jest +6 stopni i wieje wiatr tzw. halny a wtedy wszyscy wariują, moje dziecko też :)
umyłam dwa okna a tera jem sobie ciasto z kremem i galaretką. a te moje ręce przestały prawie boleć, może to tylko tak mięśnie mnie bolą. nic zobaczymy co powie lekarz

polka ciekawa jestem jak chłop wytrzymuję z tą babą

mój M z tatą poszedł po choinkę, nie ma ich już godzinę, swoją drogą duży wybór musi być hehe :) ale widzę już u teściów na balkonie że stoi 2 metrowa około, więc teraz dla nas wybiera :)

Monia to tylko się cieszyć, bądź konsekwentna i zacznie usypiać sam :)

moja się obudziła pogadała chwile i usnęła znowu w sumie śpi już godzinę :) może nie da babci popalić :)

reklama
Do góry