reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

W Szczecinie mielismy gdzie wybierac choinke a tu w zielonej tylko w dwóch miejscach ...taka bida.Milenka wstała spadam

Gapa ze mnie CCaroline dla Natlki moc buziaczków i uściski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane wróciłam z zakupów ijestem przeszczęśliwa. Mama kupiłam mi spodnie z h&m za bagatela 179zł. Kurcze powariowali, ale moja mama powiedziała, że nie ma co żałować. Chyba wie, że to moja ostatnia planowana ciąża i chce mnie porozpieszczać. Kupiłam sobie jeszcze super sztruksy za 60zł, bluzeczkę z normalnego działu damskiego za 10 zł, stanik za 20 (roz. 75D:szok:) i stringi za 10
k_aralajna ja uważam, ze super są staniki z h&m. Przed ciąża to kupowałam w ciemno. Wiedziałam, że każdy 75B będzie dobry. Teraz mają super przeceny na bielizne.
Uticielka oby ionka miała racje, jeśli nie to bardzo mi przykro :-(
ionka u nas choinka stoi na takim drewnianym pieńku, ale Przemek nie interesuje się nią zbytnio. Pozatym jest w doniczce więc narazie nawet jakby chciał ją zciągnąć to nie dałby rady :-)
Tabasia 9 lat :szok: Dobrze, że go złapali to przynajmniej nie będziecie musieli pokrywać kosztów naprawy.
ccaroline spóźnione życzonka dla Natalki. Gapa ze mnie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ramari super, że zakupy się udały! Też miałam ciążówki z h&m, ale kupiłam w rozm 38 i nie starczyły na całą ciąże...nie pomyślałam o tym kupując, a zapłaciłam coś tak jak Ty za swoje

Hejka:)

Jestem dopiero teraz,bo wczesniej kupe roboty sprzatanie mieszkanka obiadek cwiczenia z Bartusiem,teraz synus padł ma jeszcze to nieszczesną chrypke charczy tak bidulek.Jeszcze jutro lub w srode do miasta po prezenciki dla dzieciaków i dla Bartusia cos specjalnego.

myszowata ja też kupiłam 38 i mam nadzieje, że jednak starczą na całą ciąże lub na większość. W ciąży z Przemkiem kupiłam sobie jedne spodnie, które na początku były opięte, potem materiał się rozciągnął i efekt był taki, że szłam w nich rodzić :) Mam jeszcze krótkie spodenki z h&m, które kupiłam w poprzedniej ciąży. Szkoda tylko, że nie uwzględniłam, że sie nie przydadzą :) Mam nadzieje, że chociaż tym razem skorzystam.

byłam na lotnisku, jejku ile lotów odwołane lub spóźnione. na szczęście Iza przyleciała o czasie :) wpadłyśmy jeszcze na malutkie zakupy, kupiłam jeszcze jedną wazę na zupę od kompletu i świeczniki na stół :)
ale się wkurzyłam jak przyjechałam teściowa miała dać Poli zupę o 13:30 i co niby dawała ale nie chciała jeść. dziwne bo jak przyjechałam to dziecko nie zjadło tylko pochłonęło tą zupkę:) czyżby dziecko nie chciało od babci? może bo to cycek mały :)
teraz usnęła znowu sama w łóżeczku :) to już czwarty dzien kiedy nam się udaje to samemu beze mnie :)

ramari fajnie że zakupy się udały :)

Tabasia szok 9 lat, jezu co te dzieci wymyślają :( normalnie szok. ale niech gówniarz ma nauczkę

Uticielka może śpi :) mam taką nadzieję że jednak żyje

frotka na pewno małż kupi piękną choinkę :)

Dziewczyny poprzednio Pawelek spal 2,40 !! Po prawie 2h wojnie.
Teraz o 15,30 zaczelismy i juz o 16,15 spal. Tym razem wygralam.
Ehh.. az sie boje nocnego zasypiania.

Efekt jest taki, ze maz wraca za 10 minut a ja dopiero biore sie za obiad. Musi mi wybaczyc :-)

Jestem zadowolona, bo maz na mikolaja w pracy dostal 400 zł. Ufff.. starczy na zakupy swiateczne :-)

No i jestem.
Pan z policji bardzo mily, ma zadzwonic do mnie jutro i powiedziec czy rodzice zaplaca. Auto wycenili na okolo 400e. Podobno byli z nim jeszcze jacys 12, 13-latkowie, ale to on rzucil. Starzy na pewno sie uciesza tuz przed swietami!
Najgorsze jest to, ze nie ma kary dla 9-cio letniego gowniarza :no:
W ogole policjant jak uslyszal, ze z tylu siedzialo dziecko, to zaniemowil...
No i zarejestrowal go monitoring.
Ionka podobno nie travellersi. Jakas taka "zwykla" rodzina. I najgorsze, ze mieszkaja niedaleko. Na szczescie nasze apartamenty maja ochone 24h na dobe.

Postaram sie Was nadrobic, ale bedzie trudno. Alex usnal, a ja musze zrobic liste zakupow, bo poznym wieczorem mamy jechac, na spokojnie wszystko zalatwic, nasz przyjaciel zostanie z Malym. Bo tak w dzien, to ja sie nigdzie z domu nie ruszam, ludzi tyle, ze masakra, a jeszcze z dzieckiem, to juz w ogole dramat!

Uciekam, do pozniej :*

reklama
Chyba jednak nie żyje bo na nic nie reaguje, zawsze jak zapadał w hibernację to reagował na bodźce np: jak go do wodo włożyłam to sie przebudzał i sam wyłaził a tera z ani drgnie:-:)-( możecie sie smiac , ale aż się spłakałam tak mi go szkoda :-:)-:)-( mam dziś doła nic mnie nie cieszy nawet święta:-(
Cc wszystkiego dobrego dla maleństwa dużo zdrówka:*:*

Ostatnia edycja:
Do góry