reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

matko bosko moje dziecie spało 20 minut co sie porobiło ale dym ;-)
przyjeli mnie na studia. Mó Ł. pojechal do szkoły i rektor go spotkał i sie pyta a Pan po co a on wytłumaczył całą sytuacje i mam przyjsc w pierwszym tyg stycznia, będzie reaktywacja tylko musze kase zapłacic wrrrr...na dodatek chyba bedem usiala sesje letnia zdawac nie wiem czemu tak...ale dobra moze mi przepisza oceny....
dobrze, ze sie zgodził uf:D

reklama
cycki schudly:-( ten jeden kg to one chyba:-(

kurde gdzie kupie fajny stanik za normalna cene, kupowalyscie w h&m?? bo ja nigdy ale tam dosc przystepne ceny...

monia kochana tak Ci współczuje tej udręki :( u nas od urodzenia nie ma tego problemu :) zasypia od zawsze sam. Fakt bywają chwilę załamania ale to mija bo jestem wtedy konsekwentna. Mały jak wstaje i marudzi. To przychodzę bez słowa kładę go i poglaszcze i tak do skutku aż nie zaśnie :) nawet muszę 10razy czasem :) spróbuj dasz radę !!! ↲
U nas noc super spał do po 7.00, przebrałam go i dałam mleko i spał do 9.30. Teraz zjadł kinder czekoladę i czeka na drzemkę do 11.30:) Oliwia leży :( źle się czuje nadal a jutro choinka i jasełka w przedszkolu. Ona Aniołem jest i nie przeboleje tego :(
kurde chciałam odkurzyć a Szwagierka syna zostawiła chorego :( i on zasnął :) i doopa :( w ogóle mądra na zakupy wybyła i nie wiadomo kiedy wróci :( a trzeba chłopaków ze szkoły odebrać. I ja co mam zrobić kur.. :(

Cycki moje tez w kiepskim stanie, zupełnie inne niż przed ciąża, wtedy nie były sporych rozmiarów, ale takie fajne jedrne, potem w ciąży super, no i podczas karmienia też, a teraz takie flapki, też tak macie

Yra bo to jest tak, ze my wiemy, ze nasze dziecko potrafi a inne osoby, nie przebywajace caly czas z dzieckiem tego nie wiedza.
Jak ja pojade do tesciowej i do babci, to one tez asekuruja dziecko, podnosza. Ja tego nie robie, bo wiem ze Pawelek da rade i sie nie przewroci. :-)

Polka ja sie Tobie bardzo dziwie, ze pozwalasz na to. Sama masz troje dzieci w tym dwoje obecnie chorych to jeszcze opiekujesz sie obcym dzieckiem? Ja bym powiedziala, ze sorry ale niedlugo musze wyjsc i spierdzielaj babo..

Yra bo to jest tak, ze my wiemy, ze nasze dziecko potrafi a inne osoby, nie przebywajace caly czas z dzieckiem tego nie wiedza.
Jak ja pojade do tesciowej i do babci, to one tez asekuruja dziecko, podnosza. Ja tego nie robie, bo wiem ze Pawelek da rade i sie nie przewroci. :-)

Polka ja sie Tobie bardzo dziwie, ze pozwalasz na to. Sama masz troje dzieci w tym dwoje obecnie chorych to jeszcze opiekujesz sie obcym dzieckiem? Ja bym powiedziala, ze sorry ale niedlugo musze wyjsc i spierdzielaj babo..
A wiesz jak ona to robi ? Pyta się babci (85lat) czy zostanie? No ta mówi że tak po czym on przychodzi do nas bo co ma z nią robić :( no i tak jest zawsze a ja nie babci 3dzieci nie zostawię żeby iść po 2następnych :(

reklama
karalajna kupowałam, ale zawsze bez przymierzenia i to był mój błąd...chyba nie trzymają rozmiaru bo zawsze były przymałe
wiolonczela mam ten sam problem - rozmiar małe C i zawsze byłam z tego zadowolona, a teraz zero jędrności:-(
Marciaa super, że ze studiami się udało!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry