reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
miki81 super pomysł z tym pamiętnikiem, szkoda że ja na taki nie wpadłam :zawstydzona/y: no cóż pozostaną nam fotki i nagrania na pamątke :tak:

frotka 74 uuu skręcona kostka aż mnie ciary przeszły, szybkiego powrotu do zdrówka życze, nie przejmuj się ja też jeszcze ze świętami daleko w tyle

myszowata oby teraz jak już wiadomo co dolega małemu antybiotyk szybko podziałał :tak: szybkiego powrotu do zdrówka dla Franka

k_aralajna co za cena za sinlac :szok: ja też kupywałam dzisiaj 18,90 u nas sinlac nie kosztuje więcej niż 19 złotych

Polusia, K_aralajna, Ionka wszystkiego naj naj dla dzieciaczków :tak: jeżeli kogoś pominełam to dołanczam buziole :tak:

Mój smyk dopiero co padł łooo mam chociaż nadzieje że troszke pośpi, ja dzisiaj umyłam lodóweczke na święta ją przygotowałam, potem zakupy ale w sumie nic konkretnego nie kupiłam tylko same duperele. Także prawdziwe zakupy czekają mnie w przyszłym tygodniu.

Laski produkujecie powyżej normy krajowej ... nie mogę Was ogarnąć a byłam tu przed południem <shock>

yra chyba się źle zrozumiałyśmy - mówiłam o tym, że Antoni śpi 2 x po 2 godziny ale w ciągu dnia <tak tak ... nie żartuję> w wyniku tego w nocy nie ma długiej przerwy :(((

polcia super że Franio już się "puszcza" i zaczyna swoją przygodę z dorosłą lokomocją ;D

frocia widzę, że humor lepszy :) czego nie zdziała dobry jogurt ;)

wama jak się cieszę (wiem, że się powtórzę) że się pojawiłaś ... zdecydowanie nas zaniedbujesz ! ;) Jak tam Pat i Polcia ? Pewnie jej już nie poznam ...

Heronek ja obserwuje Twój suwaczek dietowy ... BRAWOOOO ! zazdrość mną targa heheh

nesia już raz się pytałam ale chyba przeoczyłaś, mieszkasz na śląsku tak jak ja? tj ja na zagłębiu ... ale co to za różnica ;)

karalajna pisałaś, że nie trafiłaś jeszcze na rozsądnego lekarza ... zatem ja Ci szczerze polecam (ponownie) dr Drzewiecką przyjmuje w Katowicach - 100zł wizyta ale w sytuacjach kiedy liczy się kompetentny lekarz, to jednak warto.

Dzisiaj bez cappuccino więc krócej ... idę do Miłego mego - leży niczym samotny Adonis :-D pocieszę chłopaka ;-)

Wkoncu mogę wejść na wątek głowny BB (nie tylko na zakupowo-świateczny:) bo dziś mialam cały dzien zawalony kupowaniem prezentow na ostatnią chwilę...oczywiście przez allegro i mam nadzieje ze dojdzie!!! ale mam to z głowy bo podobno galerie świeca pustkami-albo teście nie potafią szukać więc dali kase i musialam sama wybrac co i jak i tak musialam kupic 5 prezentów dla małej bo jeszcze moja mama dała kase i chrzesna <szok>

A wy kochane zamisat do świąt sie pzrygotowywać zabrałyście sie za produkcje postów na BB...qrcze taka produkcja jak w czasie ciąży:) wiec wybaczcie ze nei wiem co której odpisac:/

Mała padła a ja chyba tez bo kompa dosyc juz na dzis:)

AAAAAAAAA wkoncu dopijamy do 8 kg - brakuje nam 100 gram:) wczoraj byla kontrola i płucka czyste ...tylko katarek sie trzyma no i kupilismy ta masc Elidel na te plamy zobaczymy czy zadziała:) OBY była warta tej ceny!!! i żeby do świąt jej zeszło:)

milej nocki

Witajcie:) my już na pełnych obrotach bo Wiktor na 8.00do szkoły. Jeszcze pędzimy po makaron rurki na łańcuch bo w szkole będą robić:) Nie wiem jak u Was ale u nas bardzo zimno!!! Potem rusze się tylko po Wiktora i nigdzie indziej :) Franko wariuje w łożeczku i to ostro. Wywala pościel nawet. Oliwka śpi. wiktor je płatki z mlekiem. Ja miałam kawę zrobić ale może jak wrócę ze szkoły to jeszcze się drzemne ;-) Prababcia z nimi zostaje więc nawet Franko nie ubieram :) 10minut i wracam :) Buziaki !!!

polusia nie mam pojęcia o plastrach - może tel do gina?
heronek też czasem zauwam z Małym na czworaka po podłodze:-)
polka gratki!!!Franio zdolniacha!

Witajcie:-) Nocka ok, Franek nie budził się wcale, poza tym, że o 1 został obudzony na antybiotyk. Przy okazji zmierzyłam mu temp i miał 37,6 - a i pytałam wczoraj pediatrę od jakiej temp zbijamy gorączkę i mówi, że to zależy od dziecka. Jeśli widzimy, że już przy 37,5 dziecko źle się czuje to nie ma co czekać. Natomiast jeśli dopiero przy 38,5 widzimy, że jest dziecko inne to wtedy dajemy...A teraz Franio ma 36,8 i ładnie zjadł śniadanko, więc chyba jesteśmy na dobrej drodze - oby!!!
Życzę Wam miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry