reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczynki mam pytanie za 100 punktów: używała bądź używa któraś z Was plastrów Evra? muszę teraz zrobić tą 7 dniową przerwę i właśnie się zastanawiam co będzie jeżeli jej nie zrobię tzn, założę kolejne 3 plasrty i potem dopiero przerwa. kurcze jadę do tego spa i wypada mi wtedy ściągnięcie plastra a tego nie chcę. może któraś tak robiła ? poradźcie :)

miki fajnie że udało się te prezenty kupić :)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja padam na twarz...obie moje córy chore.. a starsza to nie wiadomo na co... lekarz stwierzdiła że nic jej nie jest a ten kaszel który ma to objaw spływania kataru.... ale ona kaszle tak ze jej sie cofki zdarzają... ma dziwne wypieku na policzkach - głównie pod wieczór, brak apetytu... bolą ją nogi...jest osłabiona...rany ja już nie pamietam kiedy one obie były zdrowe!
Ale miły akcent to jasełka w przedszkolu... było ładnie i prezent był...!Poza tym wygrałam jedna z nagród z konkursu w kalendarzu adwentowym..... miło:tak:!
Poszperam jeszcze o chorobach i lece spać!
Branoc!!!!!

cc głos oddany a dzieciaki bosko wystrojone :) Mikołaj przyniesie na pewno dużo prezentów :) a ten przepis Frotka wrzuciła na kulinarny ? Chodzi mi o pierniki :) są piękne.

Dziękuję dziewczyny :) mam 3 miejsce ale z małą przewagą pkt :) także każdy głosik przyjmiemy :) można codziennie głosować. Co do pierniczków nie wiem czy wrzucała, z wielkiego żarcia przepis.

Witam sie! U nas nocka fatalna. Pobudka o 23, 1 , 3 przerwa w spaniu do 5 i o 7 pobudka:( Czy sa jeszcze jakies butelkowe dzieci, ktore budza sie na jedzenie w nocy??

moja :-) raz się budzi, ale mi to nie przeszkadza.
u nas bunt butelkowy też był, ale na szczęście już minął. nie wiem, co poradzić, chyba trzeba przeczekać...

Tabasia, żadne żele nie działają? :-(

Myszowata, dużo zdrówka dla Franko!

Frotka, nie przejmuj się sprzątaniem i gotowaniem :-) ja też byłam i jestem wielką przeciwniczką harowania jak koń, żeby potem na wigilijnej kolacji siedzieć półprzytomna i myśleć, że jeszzce to będzie trzeba pozmywać.

w tym roku święta u nas :-) ja będę robić jak najmniejszym nakładem pracy ;-) wiem, że rok temu mówiłam, że w tym na pewno polecimy do Pl, żeby Ol miała takie rodzinne święta, no ale wyszło inaczej...

Caroline, piękne pierniki!

Polka gratuluje pierwszych kroczków Franusia:)
Sylusia zdrówka dziwewczynkom, oby juz koniec tych chorób!Fajnie,że wygrałas.Miłe jest kazde wyróznienie:)
CCarolka głosuje codziennie:)
Miki to najprzyjemniejsze zakupy za wami, prezenty:)
Polusia nie znam sie niestety:(nie pomoge:(
Miłoszek był dzisiaj z przedszkola w fabryce bombek i kupił zestaw 6 bombek (6zł), błękitnosrebrnych sopelków:)Pani była zdziwiona, bo wszystkie dzieci brały to samo co koledzy:)Pierwszy samodzielny zakup bez roddziców:)

reklama
Do góry