reklama
Y
yra245
Gość
a wy mieszkacie w norwegii?
k_aralajna
Fanka BB :)
boje sie ze pawelkowi cos jest, zachowuje sie tak jak nigdy, jeszcze te plamy na policzkach, a my do tej pory nie trafilismy na kompetentnego lekarza...:-(
w pon moja przyjaciolka umowila mnie ze swoja lekarka, ponoc jest bardzo dobra, mam nadzieje ze bedzie mogla nam pomoc, a najbardziej to chcialabym sie dowiedziec ze tak naprawde nic mu nie ma...
w pon moja przyjaciolka umowila mnie ze swoja lekarka, ponoc jest bardzo dobra, mam nadzieje ze bedzie mogla nam pomoc, a najbardziej to chcialabym sie dowiedziec ze tak naprawde nic mu nie ma...
k_aralajna - Ja tez jak nie jestem pewna diagnozy zawsze konsultuje to z innym lekarzem. Tu niestety nigdy nie moge byc pewna diagnozy bo tutejsi lekarze nie znaja sie na niczym. Mlody na szczescie oby nie zapeszyc nie choruje , a i Natalka od kiedy sie tu przeprowadzilismy nie choruje. W Polsce co chwila byla chora i biegalam z nia od lekarza do lekarza i kazdy zawsze mial inna diagnoze. Lepiej idz sprawdz jeszcze do kogos uspokoisz sie
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Nie bylo mnie chwile, a tu tyle naskrobane
Frocia Ty sie niczym nie przejmuj. Wlasnie wkurza mnie takie gadanie, ze swieta i trzeba wszystko posprzatac i naszykowac To jest jakis obled, czasem lepiej zrobic skromniej, a na luzie, niz pichcic do rana, a pozniej umierac ze zmeczenia, zamiast odpoczywac. Niestety i ja tak mam, ze "zastaw sie a postaw sie". Charuje jak wol, a pozniej mnie te swieta w ogole nie ciesza
My w tym roku spedzamy je w trojke i jestesmy bardzo szczesliwi z tego powodu. W PL byloby jezdzenie pomiedzy jedna rodzina, a druga jak 2 lata temu, koszmar! Kiedys postanowilismy, ze bedziemy spedzac rok u mnie, drugi u M. No i caly czas jest moja kolej, choc to drugie swieta tutaj. Ja nie narzekam ;-) A Ty zrob tak jak dziewczyny radza, wyslij M po zakupy i zagon do roboty Na pocieszenie dodam, ze nasza Wielkanoc skonczylam sie fast foodem, bo ja po cesarce nic nie zrobilam, a M mi z dzieckiem pomagal. I przezylismy
Daj znac jak po wizycie!
A Sara podoba mi sie strasznie, ale do nazwiska nie pasuje ;-)
Fajnie by bylo!
A ja dzis oszaleje Alex tak strasznie plakal, nie moglam go uspokoic. Darl sie po prostu. Jesc nie chce, zaczal ulewac. Tak koszmarnie przechodzi zabkowanie, ze ja mam juz dosc :---( Nie umiem mu pomoc :-( Przeciez nie moge go faszerowac prochami od rana do wieczora Mam dola jak patrze jak sie meczy :-( Plakalam dzis razem z nim z tej bezsilnosci :-(
Frocia Ty sie niczym nie przejmuj. Wlasnie wkurza mnie takie gadanie, ze swieta i trzeba wszystko posprzatac i naszykowac To jest jakis obled, czasem lepiej zrobic skromniej, a na luzie, niz pichcic do rana, a pozniej umierac ze zmeczenia, zamiast odpoczywac. Niestety i ja tak mam, ze "zastaw sie a postaw sie". Charuje jak wol, a pozniej mnie te swieta w ogole nie ciesza
My w tym roku spedzamy je w trojke i jestesmy bardzo szczesliwi z tego powodu. W PL byloby jezdzenie pomiedzy jedna rodzina, a druga jak 2 lata temu, koszmar! Kiedys postanowilismy, ze bedziemy spedzac rok u mnie, drugi u M. No i caly czas jest moja kolej, choc to drugie swieta tutaj. Ja nie narzekam ;-) A Ty zrob tak jak dziewczyny radza, wyslij M po zakupy i zagon do roboty Na pocieszenie dodam, ze nasza Wielkanoc skonczylam sie fast foodem, bo ja po cesarce nic nie zrobilam, a M mi z dzieckiem pomagal. I przezylismy
Ojjj biedny Franko :-( Ja jak bylam w PL ponad tydz. sie probowalam dodzwonic do mojej pediatry, napisalam jej nawet sms, oczywiscie bez odpowiedzi... Zawiodlam sie wtedy...przed chwilką już miał 38,9 - dałam nurofen i śpi, oczywiście pediatra komórki nie odbiera (nasuwa się pytanie czemu dała mi w ogóle wizytówkę z numer tel skoro od wczoraj od 17 do teraz zgłasza się albo odrazu automat albo po kilku sygnałach). Dziś przyjmuje od 12 do 18, a od 16 chore dzieci - rzecz jasna numerków nie ma ani na dziś ani na jutro, więc idę ok 16 (jak już dostanę ten wynik moczu) i mam nadzieję, że nas przyjmie...
Daj znac jak po wizycie!
hehe u nas tez troche sie pozmienialo, czasem ma 3 drzemki, jakby mial 4 miesiace znowuu mnie wariactwo, pawel zasnal po raz drugi, wszystko mu sie poprzestawialo, buu
ja nie chce znow pobudki o 4 rano
U nas ponoc ida mrozy od soboty... brrrrrrrrrrrrrmyszowata ja bym poszła do lekarza, może to ta cholera trzydniówka. nie martw się podaj małemu lek na zbicie temp.
a my po spacerku. krótko tylko 30 min bo mroźno bardzo na zewnątrz -11 stopni, dobrze że słoneczko świeci
hahahaha, jak ja bylam z Alem u jego prababci, to ta do zdjecia wkladala szczeke i prawie jej z rak wypadla, dziecko by w nos dostalobarszczyk ugotowany, więc jak Pola wstanie to będzie miała zupkę a z tymi zębami u teściowej to było tak że Julka jak była malutka to też sie bała babci w zębach a bez nie, ciekawe dlaczego?
I u mnie jest tak, ze bawie sie z Alem, a pozniej nic nie moge w domu zrobic...N&h mysle nad imieniem, zawsze podobalo mi sie Marta i Hania, ale teraz sama nie wiem. Kiedys dawno temu marzyla mi sie Sara, ale moj P kategorycznie sie sprzeciwil.
Szymcio siedzi w kojcu i sam sie bawi. Szok. Ja tez niestety nauczylam, ze bawimy sie razem.
A Sara podoba mi sie strasznie, ale do nazwiska nie pasuje ;-)
No to Dziewczynki bierzemy sie do roboty :-) Myszowata jeszcze nie przekonana na 100%, ale ja urobimyTabasia, Myszowata - to ja chce z Wami tez chce byc podwójną marcówka a 2012 mi pasuje
Fajnie by bylo!
Super sprawa. Zycze wytrwalosci! Z moim zapalem byloby ciezko ;-)Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.
My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu
A ja dzis oszaleje Alex tak strasznie plakal, nie moglam go uspokoic. Darl sie po prostu. Jesc nie chce, zaczal ulewac. Tak koszmarnie przechodzi zabkowanie, ze ja mam juz dosc :---( Nie umiem mu pomoc :-( Przeciez nie moge go faszerowac prochami od rana do wieczora Mam dola jak patrze jak sie meczy :-( Plakalam dzis razem z nim z tej bezsilnosci :-(
Tabasia
Podwojna marcowka :)
U nas jest identycznie!! Ja znowu zwalam na zeby, bo jak mu dziasla posmaruje, to przewaznie je spokojniej. A najczesciej albo go nie zmuszam, albo go zabawiam i je. Masakra!!!!!!!!!!! Mam dosc tego zabkowania!!!!!!!!!!!! Dlaczego dzeciaczki musza sie tak meczyc?!?!?! :-(dziewczyny nie wiem co jest pawel od jakiegos czasu tak sie drze przy butli ze juz nie wyrabiam:----(, nie wiem o co chodzi, nie o zmiane mleka (bo wczesniej mielismy bebilon a teraz to gerber) bo jak zalapie to zjada prawie wszystko albo i wszystko, ale w przerwach potrafi sie drzec jak opetany, czy by przestal lubiec butle??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja sie piszę na marzec albo kwiecien 2013 ;-P po ślubie aczkolwiek w mojej sytuacji to juz nie wiadomo
Nikodem śpi 3 razy. Rano po 9 potem ok 12.30-13 i 16 ale te o 16 musze mu wyeliminować bo zasypia mi po 21. W ogóle muszę pochawlić moje dziecko je za dwóch od tygodnia. Codziennie wcina duze obiady i kasze nawet rano 180ml zje. Mam nadzieje, ze mu tak zostanie i to przez to, ze teraz tkai ruchliwy jest.
Czy Wasz dzieci też przysłu****ą się rozmowom? My jak gadamy to Niko patrzy z takim zaciekawieniem jakby kumał o co chodzi )) pocieszny)
Tabasia a Wy co z tymi zmianami płci raz cora teraz Oscarek
kurcze chrzstna Nikosia za 3 godziny bedzie w Wenezueli. Wraca za 3 miesiace a dzien przed roczkiem Nikiego wylatuje do Turcji na połroku. Ominie ją wszystko. No i moi rodzice tez na roczek Nikiego wyjezdzaja. Bu.
dziewczyny na poprawe humoru
[video=youtube;GELdVl5Z_rI]http://www.youtube.com/watch?v=GELdVl5Z_rI&feature=related[/video]
Nikodem śpi 3 razy. Rano po 9 potem ok 12.30-13 i 16 ale te o 16 musze mu wyeliminować bo zasypia mi po 21. W ogóle muszę pochawlić moje dziecko je za dwóch od tygodnia. Codziennie wcina duze obiady i kasze nawet rano 180ml zje. Mam nadzieje, ze mu tak zostanie i to przez to, ze teraz tkai ruchliwy jest.
Czy Wasz dzieci też przysłu****ą się rozmowom? My jak gadamy to Niko patrzy z takim zaciekawieniem jakby kumał o co chodzi )) pocieszny)
Tabasia a Wy co z tymi zmianami płci raz cora teraz Oscarek
kurcze chrzstna Nikosia za 3 godziny bedzie w Wenezueli. Wraca za 3 miesiace a dzien przed roczkiem Nikiego wylatuje do Turcji na połroku. Ominie ją wszystko. No i moi rodzice tez na roczek Nikiego wyjezdzaja. Bu.
dziewczyny na poprawe humoru
[video=youtube;GELdVl5Z_rI]http://www.youtube.com/watch?v=GELdVl5Z_rI&feature=related[/video]
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
Marciaa to może my przekonamy Tabasię i marelę na marzec 2013?;-)
karalajna mam nadzieję, że w końcu wszystko się wyjaśni u tej lekarki!
Tabasia biedyny Mały:-(
My już po lekarzu.Przyjęła nas, nie odbierałatel bo ponoć zarobiona - jakoś nie zauważyłam, ale ok...Na przyszłość kazała pisać smsy jeśli nie będzie odbierać. Mocz wyszedł ok, ale gardło mega czerwone, więc antybiotyk na 6 dni i następnie kontrol - gdyby coś się w między czasie zmienieło tzn jakaś wysypa wyszła czy inne coś by sie pojawiło to mam się pokazać. Dzięki Kochane ze wszystkie słowa otuchy!
karalajna mam nadzieję, że w końcu wszystko się wyjaśni u tej lekarki!
Tabasia biedyny Mały:-(
My już po lekarzu.Przyjęła nas, nie odbierałatel bo ponoć zarobiona - jakoś nie zauważyłam, ale ok...Na przyszłość kazała pisać smsy jeśli nie będzie odbierać. Mocz wyszedł ok, ale gardło mega czerwone, więc antybiotyk na 6 dni i następnie kontrol - gdyby coś się w między czasie zmienieło tzn jakaś wysypa wyszła czy inne coś by sie pojawiło to mam się pokazać. Dzięki Kochane ze wszystkie słowa otuchy!
reklama