reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej
my bylismy na grzanym piwku w knajpce, rodzice zostali z mlodym, kurcze jest tak zimno ze jak tylko wyszlam to zalowalam, -15:szok:, ale szybko wrocilismy;-) a pawelek i tak spal

jejku tyyyle chorych ze masakra:-(

moniska tez musze kupic rekawice bo w tych po spacerze lapki zimne, a powiem wam ze mojej sasiadki corka w ogole rekawic nie da sobie zalozyc, ryk okrutny,i co wtedy..?ma kape dziewczyna
mam nadzieje ze pawelkowi lepiej i ja nie poradze nic wiecej, nie zageszczamniczym, wiec naprawde sama nie wiem, napisalam tylko to co zaslyszalam, a mojego pawelka chrupki kukurydziane nie zatwardzaja wiec moze i kleik kukurydziany by nie zatwardzal...?

pawelek raczkuje:-) i dzis posprzatalam caly pokoj, zeby w kazdej dziurze czysto bylo;-)

dobrej nocy!!pa!!

reklama
hej! Wpadam się niedzielnie przywitać i życzyć Wam udanej i miłej niedzieli:-) Franko spał ładnie od 20.30 do 6.30 z jedną pobudką o 4.30, więc fajnie. A mi śniło się, że kupuję sobie sweterek w sklepie i akurat płacz Małego mnie obudził i jak już zasnął to byłam ciekawa czy przyśni mi się jeszcze co dalej z tym sweterkiem:-D Co za głupota!!!;-)Generalnie z nastrojem u mnie kiepsko....eh...spadam...do poten!
frocia cmoki dla Milci!

witam i ja

polusia jak malutka?

u nas wczoraj cały dzień gorączki nie było już, ale pojawiła się o 5 rano, podałam syropek i teraz nadal nie ma. na szczęście jutro lekarz tak czy inaczej aby małego zobaczył. jesteśmy zapisani do ulubionego pediatry który przyjmuje tylko raz na tydzień.

Witajcie!

Zdrowka dla wszystkich mam i dzieciaczkow!!!U nas znowu kiepskawa noc. W dzien nie ma problemu, za to w nocy nos sie calkiem zapycha i po snie....

No i bylam i gina, stwierdzila, ze to rzeczywiscie nienormalne z ta @, ale porada byla najlepsza, mam pojsc do swojego lekarza, zeby zrobic badnia krwi na ilosc zelaza i tyle....taka pomoc to ja sama moge sobie zafundowac...Ma niby sie ustabilizowac jak hormony przestana szalec....

frotka buziaki dla Milenki!

ionka a te kupki zielone nie od goraczki przypadkiem?

Milego Dzionka!

no u nas tez mrozik:-)

dzien dobry w ogole

nie wyspalismy sie za bardzo, pawel cosik w nocy marudny, chyba kolejne zeby bo co innego...:-D teraz odsypia

zaczelam czytac mu bajki i nawet zainteresowany;-)

milego dzionka dziewczeta!!:-)

dzień dobry :)
nocka fatalna: nie spałam nic, odespałam dopiero rano jak M wziął małą do salonu ale to była już 8 rano :( w nocy temperatura i do tego katar i kaszel ale jak szczekanie psa, martwię się aby to nie była krtań. dziś ma przyjść nasz lekarz więc wszystko się okaże co to jest. w każdym razie nie zaciekawie to wygląda.
mikołaj u Julki był już dziś bo jutro rano idzie do szkoły to nic by się nie nacieszyła a tak teraz siedzi u siebie w pokoju cała szczęśliwa że dostała to o co prosiła w liście.

frotka 100 lat dla Milenki *)

wszystkim chorym dzieciaczkom i mamusią życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia.

u nas dziś -19 było a teraz jest -13 ale jest tak pięknie na zewnątrz: wszystko jest upiększone przez mróz, cudnie to wygląda :)

miłej niedzieli :)

MoniskaBe reflektuję się za wczorajszą pomyłkę ze śliwką i piszę Ci dietę przeciwbiegunkową, którą dostałam od swojego prywatnego pediatry - dzięki niej będziesz wiedzieć co zatwardza:

PICIE
zawsze posłodzone, najlepiej glukozą, ze szczyptą soli
- woda mineralna z cytryną
- herbatki przeciwbiegunkowe
- kompot jabłek

JEDZENIE

- sucha bułka
- płatki kukurydziane
- flipsy
- banan
- jabłko gotowane z ryżem na wodzie
- kaszka ryżowa na wodzie
- marchew gotowana
- kisiel robiony na tartych jabłkach
- wywar z mięsa i warzyw plus ryż na wodzie, przetarta marchew, mięso gotowane

Mam nadzieję, że się przyda :biggrin2:

Frocia sto lat dla Milusi :))) Pysznych potraw i cudownych zabaw z braciszkiem !

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
nic nie czytalam nic nie wiem:-p
od wczoraj mieszkamy siebie, na stercie pudelek, wpadlam do rodzicow na chwile tylko max 5 min :-D
moze jutro bede miala internet juz :tak::-p oby bo tak dlugo nie pociagne :-D
u nas wsio ok , po pierwszej nocce bolaly nas glowy i jakos tak mi zimno bylo w nocy a kaloryfery na maxa :baffled: - mamy nowe wiec nie wiem o co biega ale zobaczymy w praniu :-p, Alan bez problemowo.

reklama
Witajcie.U nas za oknem +2stopnie, ale witatr okropny za to.Miłosz cały czas gorączka, jak czopek przestaje działac to rośnie na nowo.Do tego po śniadaniu zwymiotował, a wogóle to cztery razy ugryzł kanapkę:(.Teraz znowu temperatra do góry:(leży biedny taki i słucha mp3.Jutro mają w przedszkolu niespodzianke, bo jadą na przejażdżkę autobusową z Mikołajem, po mieście.U nich nie ma paczek,za to pani podrzuci do sali rybkę.Będą sie o nią troszczyć.Trudno, będzie musiał zostać w domu:( Milenka zdrowa, izoluję ją na ile się da.Dziękujemy za życzonka:)

Do góry