reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej dziewczyny.
nie doczytalam Was, bo poprostu nie mialam kiedy.
Dzisiaj caly dzien cos robilam... nawet nie wiem co..

dzisiejsza noc porazka.. od 22.30 - 24 darcie... wielki placz, az sie zanosil... mowie moze zeby, posmarowalam zelem.. nie przeszlo..
masowalam brzuszek i pomagalo..
kurcze.. o 4 kupa konsystencji plasteliny... mam juz takie kurcze od 3 dni. Nie wiem o co chodzi bo je praktycznie to samo od kilku dni.
Jak zapytalam dzisiaj pediatry co mam mu podawac jak ma zatwardzenia takie, to powiedziala.... "mleko"... :eek:

az sie boje dzisiejszej nocy...

buziaki dla chorowitkow.

ja jak pawel ma problem to tre jabluszko i zageszczam jednym biszkoptem, u nas pomaga zawsze...
a mowilas ze po platkach tez zawsze jest kupa?
no niby tak, juz probowalam dawac platki... ale ostatnio po nich kupy nie bylo...
podaje tez zwykla przegotowalna wode, ale to juz od dluzszego czasu...

kupilam sloiczek jablko z suszona sliwka, ale dzisiaj nie podalam... jutro podam miedzy sniadaniem a obiadkiem.

monia a moze za duzo ryzu? czy w zupkach nie dostaje go za duzo? moze za malo pije? hm...moze rumianek zaparz...? nie wiem co jeszcze...
co do sliwek jest jeszcze sloik z sama suszona sliwka z hippa,ale u nas rewolucji po nim nie bylo,

monia a moze za duzo ryzu? czy w zupkach nie dostaje go za duzo? moze za malo pije? hm...moze rumianek zaparz...? nie wiem co jeszcze...
co do sliwek jest jeszcze sloik z sama suszona sliwka z hippa,ale u nas rewolucji po nim nie bylo,
pije sporo, bo nawet 300-400 ml dziennie, ryz... hmm... no juz sama nie wiem.
Zageszczam mleko kleikiem ryzowym, ale dostaje tylko 3x mleko, na noc i dwa razy w nocy. Do tej pory bylo ok.

Ostatnia edycja:
pije sporo fakt:tak:
sprobuj moze tego rumianku, on dobrze robi, na pewno nie zaszkodzi, ja czasami daje...

a co do kleikow to jak bylam w szpitalu z pawlem obok lezala laska ktorej syn tez mial wlasnie takie problemy a ona tez zageszczala kleikiem ryzowym, lekarka kazala zmienic na kukurydziany niby ze lepszy, ale ja sama nie wiem... ponoc flipsy kukurydziane tez moga powodowac zatwardzenia wiec...

reklama
pije sporo fakt:tak:
sprobuj moze tego rumianku, on dobrze robi, na pewno nie zaszkodzi, ja czasami daje...

a co do kleikow to jak bylam w szpitalu z pawlem obok lezala laska ktorej syn tez mial wlasnie takie problemy a ona tez zageszczala kleikiem ryzowym, lekarka kazala zmienic na kukurydziany niby ze lepszy, ale ja sama nie wiem... ponoc flipsy kukurydziane tez moga powodowac zatwardzenia wiec...
zageszczalam kiedys kukurydzianym, ale Pawelek dostal uczulenia i odstawilam go.
Teraz Pawelek je chrupki kukurydziane i jest ok.
zobaczymy , jutro podam owsiane z duza iloscia jablka. pozniej jablko ze sliwka i zobaczymy jaki bedzie efekt.

Dzieki za rady :-)

Do góry