k_aralajna
Fanka BB :)
brawo adas!!:-)
nesiaa moj czasem tez kilka kupsztali walnie;-)
nesiaa moj czasem tez kilka kupsztali walnie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dodaje to sniadanka.a jablko surowe probowalas??
no niby tak, juz probowalam dawac platki... ale ostatnio po nich kupy nie bylo...ja jak pawel ma problem to tre jabluszko i zageszczam jednym biszkoptem, u nas pomaga zawsze...
a mowilas ze po platkach tez zawsze jest kupa?
pije sporo, bo nawet 300-400 ml dziennie, ryz... hmm... no juz sama nie wiem.monia a moze za duzo ryzu? czy w zupkach nie dostaje go za duzo? moze za malo pije? hm...moze rumianek zaparz...? nie wiem co jeszcze...
co do sliwek jest jeszcze sloik z sama suszona sliwka z hippa,ale u nas rewolucji po nim nie bylo,
zageszczalam kiedys kukurydzianym, ale Pawelek dostal uczulenia i odstawilam go.pije sporo fakt
sprobuj moze tego rumianku, on dobrze robi, na pewno nie zaszkodzi, ja czasami daje...
a co do kleikow to jak bylam w szpitalu z pawlem obok lezala laska ktorej syn tez mial wlasnie takie problemy a ona tez zageszczala kleikiem ryzowym, lekarka kazala zmienic na kukurydziany niby ze lepszy, ale ja sama nie wiem... ponoc flipsy kukurydziane tez moga powodowac zatwardzenia wiec...