reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie,
u nas nocka z jedna pobudka teraz maly nie chce zasnac :/ potem pojade do kumpeli ale brat K nas zawiezie ja nie bede jechala bo bym sie bała z dziecmi autem.
Lece uspac malego

Lepiej :) wie, że jak nabroi ma karę, staje w koncie na 2 min, po chwili się uspokaja i jego cudne słowo LEPIEJ! hAHA :) nie wiem skąd on czasem pomysły bierze:)
moj Sebek to zawsze mowie " NO WIDZISZ" !

reklama
Hejka
nocka fatalna od 1 go lulałam nie mogl spac przez nosek. Pierwszy raz sie tak meczy...dzisiaj chyba tkai kryzysik go dopadł...ma oczka czerwone smarki leca jesc nie chce 3 dzien a kasz\el taki ze sie az dusi i wymiotuje :(((((((((( oby szybko przeszło eh...

u nas piekna pogoda a mnie szlag trafia ze w domu musze siedziec...;-((((

Witajcie!

biedny Niki - szybkiego wyzdrowienia!!!!

wszystkim chorym mamom zdrowka!!

marela co za przygoda!dobrze, ze cala jestes!!!i ze sa dobrzy, pomocni ludzie!

k_aralajna trzymam kciuki za wyniki!

ramari super, za fasolka dobrze sie rozwija!

U nas rekordy mrozu, dzisiaj nad ranem bylo -15, teraz jest -12!!!!!Jakas masakra tej zimy, snieg juz nie pada, ale i tak znowu siedzimy w domku....Mlody dalej meczy sie z katarem, cholerstwo jedne nie chce sie odczepic....a frida nie chce mi dzialac...wwrrrrr

Milego Dzionka!

pawelek od dluzszego czasu 2 drzemki, zaraz wlasnie bedzie druga:-)

a my mielismy debiut na sankach, ale fajnie!!:-)

ionka
jak jedna drzemka to na pewno bedzie spala dluzej, moze dzis te zeby ja mecza...

reklama
Do góry