reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Dziewczynki i dolaczam do Waszego grona :)
Zrobilam wczoraj test na 4 dni przed @ i wyszly dwie kreski.
Dzis powtorzylam - to samo :)
Z obliczen wychodzi mi termin na 23 marca :)
W naszym przypadku udalo sie za pierwszym razem. Oczywiscie ciaza byla planowana. Nie chce jeszcze zapeszac, ale w sumie uwazam, ze jak ma byc, to i tak bedzie :) W piatek wybiore sie najprawdopodobniej do lekarza wszystko potwierdzic.
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze zdrowych oraz szczesliwych 9-ciu miesiecy :tak:

reklama
Witamy nowe mamusie w naszym gronie :) sporo już nas tutaj :) Jak dzisiejsze samopoczucie? Ja mimo tego, że spałam długo jakaś zmęczona jestem i nie mam siły na nic, po za tym od czasu do czasu mdli mnie i chodzę częściej do toalety. Dziś mamy piękną pogodę, miłej niedzieli życzę!

Witam przyszle mamusie!!
Chcialabym dolaczyc do waszego forum.Mam 14 miesiecznego synka Dawidka i razem z mezem oczekujemy przyszlej perełki.U lekarza jeszcze nie bylam ale robilam test i wyszedl pozytywnie.Mam umowiona wizyte na piatek.Wyliczajac na kalkulatorze ciazowym prawdopodobny termin porodu to 8 marzec 2009:-).
Szczerze mowiac po odczytaniu wyniku troche sie przestraszylam gdyz nie spodziewalam sie ze tak szybko bedziemy mieli drugiego bobasa.Jednak po ustapieniu nerwow czlowiek az promienieje wiedzac ze nosi nowe zycie pod sercem pozdrawiam

Witam Dziewczynki i dolaczam do Waszego grona :)
Zrobilam wczoraj test na 4 dni przed @ i wyszly dwie kreski.
Dzis powtorzylam - to samo :)
Z obliczen wychodzi mi termin na 23 marca :)
W naszym przypadku udalo sie za pierwszym razem. Oczywiscie ciaza byla planowana. Nie chce jeszcze zapeszac, ale w sumie uwazam, ze jak ma byc, to i tak bedzie :) W piatek wybiore sie najprawdopodobniej do lekarza wszystko potwierdzic.
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze zdrowych oraz szczesliwych 9-ciu miesiecy :tak:

Witam wszystkie przyszle mamy :)

Dopisuje sie do Waszego sporego grona, termin wyliczylam sobie na ok. 8 marca :)

Pozdrawiam i zycze dobrze przebiegajacych 9 miesiecy :)

Witam nowe mamusie:tak:
Z nami będzie Wam dobrze;-):-D
Jak się czujecie? jakieś objawy?;-)
U mnie tylko częstsze siusianie i sennośc, jak na razie;-):tak: No i te odbijanie, ale jeszcze nie ląduję w kibelku:-D

witam nowe koleżanki:tak:
u mnie masakra jestem podminowana na maxa wczoraj pokłóciłam się z małżonkiem normalnie hormony szaleją
i dalej mam nudności i wymioty:baffled:
zocha a może to jelita bulgają i ci się zdaje, że to dzidzia, a ciąża z okresem oczywiście możliwa znajoma do 5 miesiąca mała

witam nowe koleżanki:tak:
u mnie masakra jestem podminowana na maxa wczoraj pokłóciłam się z małżonkiem normalnie hormony szaleją
i dalej mam nudności i wymioty:baffled:
zocha a może to jelita bulgają i ci się zdaje, że to dzidzia, a ciąża z okresem oczywiście możliwa znajoma do 5 miesiąca mała
O Kochana, widzę, że Twoja dzidzia jest dwa milimetry większa od mojej:tak::-D

witam nowe mamuśki bardzo bardzo nam miło, że nasze grono tak elegancko rośnie, obyśmy wszystkie do marca wytrwały i się dzielnie dokulały:tak::tak::tak::tak:

co do objawów to ja również mogłabym trzecią wojnę światową rozpętać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nerwy o tyle większe, że nasza gwiazda miała dziś bardzo kiepską nockę:no::no::no:
jakiś koszmar

ale już dziś wracam na działeczkę więc wierzę, że wpadnie w swój rytm i będzie ok

miłej niedzielki;-)

witam nowe mamuśki bardzo bardzo nam miło, że nasze grono tak elegancko rośnie, obyśmy wszystkie do marca wytrwały i się dzielnie dokulały:tak::tak::tak::tak:

co do objawów to ja również mogłabym trzecią wojnę światową rozpętać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nerwy o tyle większe, że nasza gwiazda miała dziś bardzo kiepską nockę:no::no::no:
jakiś koszmar

ale już dziś wracam na działeczkę więc wierzę, że wpadnie w swój rytm i będzie ok

miłej niedzielki;-)
Źle spała?
Udanego wypoczynku na działeczce:tak:
I pogody pięknej:tak::-) U mnie słonecznie, choc czasem za chmurke słońce się schowa. I ciepło nawet jest:tak::-)

reklama
Źle spała?
Udanego wypoczynku na działeczce:tak:
I pogody pięknej:tak::-) U mnie słonecznie, choc czasem za chmurke słońce się schowa. I ciepło nawet jest:tak::-)
źleto mało powiedziane jakie,ś jazdy miała nie wiem czy brzuch po grillu czy coś jej się śniło:-:)-:)-(

a my na działce to z musu bo do jutra musimy opuścić mieszkanie nasze bo je sprzedajemy a na kupno nowego mamy jazdy z kredytem szkoda gadać a mieliśmy się już przeprowadzać 6 czerwca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry