Agniesiak85
Fanka BB :)
a te nasze nowe obrazki dzidzi co riterka wyczaiła to moja kumpela, która sama obecnie jest w ciąży wzięła za jakieś nowoczesne usg:-d:-d:-d:-d i była zachwycona:-)
:-d:-d:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a te nasze nowe obrazki dzidzi co riterka wyczaiła to moja kumpela, która sama obecnie jest w ciąży wzięła za jakieś nowoczesne usg:-d:-d:-d:-d i była zachwycona:-)
Ja nie wymiotowałam ani razu w tamtej ciąży, a dziecko okaz zdrowiaja tylko pamiętam, że lekarz mówił, że jak wymiotuję to znaczy, że dzidzia ma się dobrze:-):-):-):-)
Wy tez tak się czujecie,zapomniałam ale kiedy to mija!?
Ja nie wymiotowałam ani razu w tamtej ciąży, a dziecko okaz zdrowia.
/QUOTE]
wierz, że nie każda musi mieć mdłości czy wymiotować i tego wam życzę, a opinia lekarza tyczyła się mojej ciąży, bo to oznacza, że beta rośnie i prawidłowo przyrasta progesteron, ale nie każda kobitka aż tak reaguje![]()
Chciałam pozdrowić wszystkie Mamusie marcowe - jestem mamą marcową 2008 i właśnie mniej więcej rok temu zaczęłam pisać na forum bb - dziś jestem szczęśliwą mamą. Czas tak szybko mija!Rok temu w lipcu wydawało mi się, że do marca wieczność, a dziś mam swojego cudnego Romka.
Życzę Wam wszystkim wspaniałego okresu ciąży i cudownych dzieciaczków.
![]()
pisalam to juz na lutym ale chyba zadnej mamusi niema moze tutaj uzyskam odpowiedz a mianowicie mam pytanie jaki procent kobiet waszym zdaniem prawdopodobnie zachodi wczesniej tzn chodzi mi o to ze czy mozliwe ze zaszlam w ciaze wczesniej i potem mialam normalnie @ bo tak sobie wkrecilam jakos wczoraj puznym wieczorkiem kiedy to lerzalam sobie w lurzku i czytalam gazetke poczulam jakby mnie moja fasolka kopnela co w moim przypadku chyba raczej jest niemozliwe bo zawczesnie i chwile puzniej jeszcze raz mam nadzieje ze mnie rozumiecie o czym pisze bo zdaza mi sie ze czasami pisze bez sensu pozdrawaim![]()