reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej dziewczyny:-)Co do moich objawów, to na razie strasznie senna jestem, na prawdę dużo śpię, poza tym piersi mnie niesamowicie bolą(mężuś nie jest szczęśliwy z tego powodu) . Gdyby nie wynik bety, nie byłabym swiadoma ciąży nawet. A tak zamiast wyczekiwanych wakacji nad polskim morzem, są nieco nudniejsze w Ustroniu, ale za to z wyczekiwaną dzidzią:-D

Ja nie wymiotowałam ani razu w tamtej ciąży, a dziecko okaz zdrowia :-D.

/QUOTE]

wierz, że nie każda musi mieć mdłości czy wymiotować i tego wam życzę, a opinia lekarza tyczyła się mojej ciąży, bo to oznacza, że beta rośnie i prawidłowo przyrasta progesteron, ale nie każda kobitka aż tak reaguje:tak::tak::tak:

Chciałam pozdrowić wszystkie Mamusie marcowe - jestem mamą marcową 2008 i właśnie mniej więcej rok temu zaczęłam pisać na forum bb - dziś jestem szczęśliwą mamą. Czas tak szybko mija! :tak:Rok temu w lipcu wydawało mi się, że do marca wieczność, a dziś mam swojego cudnego Romka. :-DŻyczę Wam wszystkim wspaniałego okresu ciąży i cudownych dzieciaczków. :-D:-D:-D:-D

Chciałam pozdrowić wszystkie Mamusie marcowe - jestem mamą marcową 2008 i właśnie mniej więcej rok temu zaczęłam pisać na forum bb - dziś jestem szczęśliwą mamą. Czas tak szybko mija! :tak:Rok temu w lipcu wydawało mi się, że do marca wieczność, a dziś mam swojego cudnego Romka. :-DŻyczę Wam wszystkim wspaniałego okresu ciąży i cudownych dzieciaczków. :-D:-D:-D:-D
Dziękujemy marcowa mamo 2008;-):-)
Życzę by Romeczek nie dawał dużo w kośc:tak::-)

pisalam to juz na lutym ale chyba zadnej mamusi niema moze tutaj uzyskam odpowiedz a mianowicie mam pytanie jaki procent kobiet waszym zdaniem prawdopodobnie zachodi wczesniej tzn chodzi mi o to ze czy mozliwe ze zaszlam w ciaze wczesniej i potem mialam normalnie @ bo tak sobie wkrecilam jakos wczoraj puznym wieczorkiem kiedy to lerzalam sobie w lurzku i czytalam gazetke poczulam jakby mnie moja fasolka kopnela co w moim przypadku chyba raczej jest niemozliwe bo zawczesnie i chwile puzniej jeszcze raz mam nadzieje ze mnie rozumiecie o czym pisze bo zdaza mi sie ze czasami pisze bez sensu pozdrawaim:tak::-D:biggrin2:

pisalam to juz na lutym ale chyba zadnej mamusi niema moze tutaj uzyskam odpowiedz a mianowicie mam pytanie jaki procent kobiet waszym zdaniem prawdopodobnie zachodi wczesniej tzn chodzi mi o to ze czy mozliwe ze zaszlam w ciaze wczesniej i potem mialam normalnie @ bo tak sobie wkrecilam jakos wczoraj puznym wieczorkiem kiedy to lerzalam sobie w lurzku i czytalam gazetke poczulam jakby mnie moja fasolka kopnela co w moim przypadku chyba raczej jest niemozliwe bo zawczesnie i chwile puzniej jeszcze raz mam nadzieje ze mnie rozumiecie o czym pisze bo zdaza mi sie ze czasami pisze bez sensu pozdrawaim:tak::-D:biggrin2:
ja znam takie kobiety, które miały @ i były w ciąży:tak: Ale radze iśc na Betkę albo do gina.. widzę, że masz suwaczek i pokazuje, że to 7 tydzień.. gin już chyba zobaczyłby taka Fasolkę..idź i to sprawdź:tak:

reklama
Do góry