reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej jak tam Wasze dzisiejsze nastroje??

U mnie nie najlepiej..chodzę jakaś przybita ,zdołowana,sama nie wiem czego chcę.Do tego w ogole nie mam apetytu.W domu smaża placki,nie moge wyjśc z pokoju tak "śmierdzi"...Dodatkowo narzeczony mnie tak wkurza.Wszystko mnie wkurza....Czuję się jak przed @.Najchetniej bym coś rozwaliła.Poza tym miałam dzisiaj dziwny sen.Sniło mi sie ,ze ktoś poronił(nie wiem kto to byl ta osoba ze snu),potem ze jakas osoba idzie do lazienki sie wysikać,podciera sie i patrzy a na papierze taka "brudna" czarna krew.Wchodze na BB i kolezanka z innego watku pisze,ze poroniła.Boże jakie to niesprawiedliwe.I własnie pisze,ze poszła do lazienki zobaczyła na papierze krew i pognała do lekarza...

Cały dzień chodze jakaś niespokojna przez ten sen.

matko kobieto nie strasz! nie smutaj się myśl pozytywnie wyjdź na spacer poczytaj, posłuchaj ulubionej muzyki będzie dobrze trzymaj się mała!

Dzień dobry!
To już druga moja ciąża a wciąż wszystko mnie zaskakuje! Moja mała córcia pojechała nad morze a ja obiecałam sobie że porobie coś w domku a tu nici....mam takiego lenia a rano czuje się tak potwornie że nie mogę zwlec się z łóżka. Najgorzej jak wstaje do pracy po 4 i całą drogę do Wawki walczę by nie zwymiotować...kurcze co robić z nudnosciami????:-(Wy tez tak się czujecie,zapomniałam ale kiedy to mija!?

Hej jak tam Wasze dzisiejsze nastroje??

U mnie nie najlepiej..chodzę jakaś przybita ,zdołowana,sama nie wiem czego chcę.Do tego w ogole nie mam apetytu.W domu smaża placki,nie moge wyjśc z pokoju tak "śmierdzi"...Dodatkowo narzeczony mnie tak wkurza.Wszystko mnie wkurza....Czuję się jak przed @.Najchetniej bym coś rozwaliła.Poza tym miałam dzisiaj dziwny sen.Sniło mi sie ,ze ktoś poronił(nie wiem kto to byl ta osoba ze snu),potem ze jakas osoba idzie do lazienki sie wysikać,podciera sie i patrzy a na papierze taka "brudna" czarna krew.Wchodze na BB i kolezanka z innego watku pisze,ze poroniła.Boże jakie to niesprawiedliwe.I własnie pisze,ze poszła do lazienki zobaczyła na papierze krew i pognała do lekarza...

Cały dzień chodze jakaś niespokojna przez ten sen.
Mi pare dni przed moim testowaniem śniło się, że poroniłam i widziałam krew. Krew to podobno szczęście i radośc.. No i u mnie się spełniło parę dni potem wyszły dwie kreseczki:tak:

Dzień dobry!
To już druga moja ciąża a wciąż wszystko mnie zaskakuje! Moja mała córcia pojechała nad morze a ja obiecałam sobie że porobie coś w domku a tu nici....mam takiego lenia a rano czuje się tak potwornie że nie mogę zwlec się z łóżka. Najgorzej jak wstaje do pracy po 4 i całą drogę do Wawki walczę by nie zwymiotować...kurcze co robić z nudnosciami????:-(Wy tez tak się czujecie,zapomniałam ale kiedy to mija!?
Wiesz Kochana.. troche zazdroszczę Ci tych nudności, to świadczy o tym, że dzidzia zdrowo się rozwija:tak: Ja niestety jeszcze nie mam nudności ani nic..

ja też mam wahania nastroju góry i doły mdłości mnie męczą od rana do wieczora i w nocy jak idę do wc też:tak::tak::tak:kiedy to mija ja z Natalką do 22 tyg miała mdłości i wymioty, ale każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna

ja tylko pamiętam, że lekarz mówił, że jak wymiotuję to znaczy, że dzidzia ma się dobrze:-):-):-):-)

Ja martwię się moim śluzem,mam dużo białego śluzu wczesniej to był taki serek a teraz taki białawy czasami się ciągnie,ale jest taki metny kremowy.Tez tak macie?? boję sie bo cały dzień jakby podbrzusze mnie boli,jeszcze ten sen,niech ten dzień się skonczy.

Agniesiak mam nadzieję ,ze moj sen tez jest na dobrą wróżbę.

reklama
Ja martwię się moim śluzem,mam dużo białego śluzu wczesniej to był taki serek a teraz taki białawy czasami się ciągnie,ale jest taki metny kremowy.Tez tak macie?? boję sie bo cały dzień jakby podbrzusze mnie boli,jeszcze ten sen,niech ten dzień się skonczy.

wiem, że łatwo jest radzić ale spokój jest najważniejszy, ja wczoraj miałam kryzys, ale przyjaciółka no-spa forte pomogła i dużo dużo leżenia dziś jest lepie:tak:

Sylusia gdzie ty do tej robotki jeździsz pół nocy:blink:

a te nasze nowe obrazki dzidzi co riterka wyczaiła to moja kumpela, która sama obecnie jest w ciąży wzięła za jakieś nowoczesne USG:-D:-D:-D:-D i była zachwycona:-)

Do góry