reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czy ktoras z Was ma problemy z wypadaniem wlosow? Moje wypadaja garsciami normalnie, jestem w szoku, tak juz gdzies od 3 tygodni jest ich z dnia na dzien coraz mniej, czy to ta ciaza to powoduje? Jestem zalamana tym, w calym mieszkaniu leza na podlodze kłęby moich wlosow :(

U mnie w czasie ciąży i po włosy i paznokcie się wzmocniły, wcześniej wypadały mi włosy a paznokcie miałam popękane, teraz są długie i twarde, myślę, że to również dzięki witaminkom.

reklama
A mnie dopadaja coraz wieksze mdlosci - dzis ledwo opanowalam potrzebe usciskania kibelka :baffled:
No ale zaczynam teraz 2-tygodniowy urlopik wiec mam nadzieje ze sie przynajmniej wyluzuje :-D Wyjezdzam ze swoja mama i dzidzia na wies wiec chillout pelna para (no moze pomijajac Wiktorie ;-))

A mnie dopadaja coraz wieksze mdlosci - dzis ledwo opanowalam potrzebe usciskania kibelka :baffled:
No ale zaczynam teraz 2-tygodniowy urlopik wiec mam nadzieje ze sie przynajmniej wyluzuje :-D Wyjezdzam ze swoja mama i dzidzia na wies wiec chillout pelna para (no moze pomijajac Wiktorie ;-))

Życzę miłego urlopu, odpoczywaj Kochana!! :) A co do mdłości, również kilka razy mnie pogoniło, ale wymiotów nie miałam, natomiast mam straszne humorki, raz krzyczę, raz się śmieję później płaczę :) już ledwo wytrzymują ze mną domownicy :) Zaraz będę chyba leciała spać, strasznie senna jestem. Miłej nocki życzę!

Witam!
Dziś przespałam pół dnia po nocce w robocie...ale fajnie! Córcia wraca z wczasów jutro i dopiero da mi popalić, kurcze zastanawiam się tylko czy dam radę z samopoczuciem i moją rozbrykaną córcią;) W sobote jedziemy na urlopik nad morze i już nie mogę się doczekać..tylko żeby nie te mdłości!
Pozdrawiam !!:-)

Witajcie dziewczyny:)
Wpisałam sie juz na Waszą listę marcóweczek, ale chciałabym być z Wami także w tym wątku.
Ostatnią @ miałam 11 czerwa, a pierwszy teścik zrobiłam w piatek 10 lipca. Wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam teściki wczoraj i dzisiaj i krechy robia sie coraz mocniejsze:)
Jutro idę na betę, ale chyba juz moge napisać, że jestem w ciąży:)
Wg kalkulatora termin - 20 marzec:)

Witajcie dziewczyny:)
Wpisałam sie juz na Waszą listę marcóweczek, ale chciałabym być z Wami także w tym wątku.
Ostatnią @ miałam 11 czerwa, a pierwszy teścik zrobiłam w piatek 10 lipca. Wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam teściki wczoraj i dzisiaj i krechy robia sie coraz mocniejsze:)
Jutro idę na betę, ale chyba juz moge napisać, że jestem w ciąży:)
Wg kalkulatora termin - 20 marzec:)

witamy w naszym szanownym i widzę elegancko powiększającym się gronie:-):-)

my już na działeczce, M jeszcze nas pakuje na naszym "byłym" mieszkanku i czekamy jak się sprawy wyjaśnią:tak::tak::tak:

miłego wieczorku i spokojnej nocki\
ps ja już dziś znowu cofkę zaliczyłam, widzę, że dzień bez wymiotków dniem stracony;-);-);-)

Witam nowe koleżanki :-)

Jutro uzupełnię listę, bo dzisiaj mam lenia :-p

Rybka, korzystacie z tego kredytu "rodzina na swoim"?

Kacha, kurczę, nie mogą ci dać jakiejś innej roboty na czas ciąży? Ja co prawda noszę synka, ale jednak 12 kg to nie 20 :sorry2:

witajcie,

w piątek byłam na wizycie u ginekologa, ciąża potwierdzona z terminem na 06 marca. Pęcherzyk ma 5,3 mm (tzn. dzidziuś?) podobno jest bardzo dobrze bo da się wyczuć czy zobaczyć (?) tętno. z witamin nic nie mam przepisane.

co do objawów to senność mi mija, mdłości też mniejsze. Pić mi się strasznie chce co wiąże się z częstymi wizytami w wc :-D Dziewczyny piszecie o włosach, ja niedługo będę łysa, wczoraj miałam gości i tylko czekałam jak ktoś zwróci mi uwagę że ma coś w talerzu - na szczęście nic takiego nie było. a o pryszczach nie wspomnę!

aha, pani doktor pytała mnie czy nie boli mnie brzuch z prawej strony bo mam tam dużo białego nalotu, ale nie dopytałam o co chodzi:zawstydzona/y:

reklama
Do góry