reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

maborka pewnie nie ma słów, które są w stanie pocieszyć w takiej sytuacji, nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić tego bólu....przytulam

reklama
Maborka - nie wiem co napisac,ja rowniez tule ...

Moj łobuz spi a ja mam chwile , musze sie doprowadzic do ładu, i gora prasowania ale to chyba juz nie dzis ;)
Niewiem czy któras oglada Mam Talent - ja nie ;) - oprocz dzisiejszej koncowki (10min) -ta dziewczynka co wygrala to mojej kolezanki uczennica , pochodzi z moich okolic
No i zdrowka dla naszego kochanego Bartusia

maborka kochana kiedyś będzie łatwiej z tym żyć... również przytulam:*

E: ja mam rodzinę z Niedrzwicy Dużej, mojej siostry ciotecznej dzieci chodzą z tą Magdą do szkoły, ojca ma pijaka i z dość biednej rodziny pochodzi. Cieszę się, że ona wygrała. Byli inni uczestnicy z większym talentem, ale myślę, że te pieniądze są jej najbardziej potrzebne.

Ostatnia edycja:
asia buziaki dla synusia !!!↲
maborka tyle przeszłaś, że podziwiam kobietko że potrafisz mówić o tym. Dużo miłości i spokoju życzę. ↲
Ira a ja też myślałam że drugi będzie chłopiec :) na usg było widać dziewczynkę a ja do porodu uparcie twierdziłam że chłopak. Jeszcze 24tygodnie i będziesz pewna !!! :) he he buziaki dla zafasolkowanych mamusiek!!!↲
Franko dziś był odwiedzić kuzyna który 4 miesiace ma i jestem w szoku jaka mała różnica w wielkości dzieci :) ale w rozwoju Franko bije na głowę he he fajny dzień był ale po powrocie teść mi go popsuł. I w domu stypa :( dzieci wybawiły się na śniegu!!! Tak biało pięknie!!! Franus dziś ćwiczył uparcie samodzielne stanie na środku pokoju. I upadał z gracją na pupę:)

maborka kochana kiedyś będzie łatwiej z tym żyć... również przytulam:*

E: ja mam rodzinę z Niedrzwicy Dużej, mojej siostry ciotecznej dzieci chodzą z tą Magdą do szkoły, ojca ma pijaka i z dość biednej rodziny pochodzi. Cieszę się, że ona wygrała. Byli inni uczestnicy z większym talentem, ale myślę, że te pieniądze są jej najbardziej potrzebne.
zgadzam sie z tobą tez mi się ta dziewczynka bardzo podobała, tylko skoro ma taką sytuacje to oby inni nie zechcieli na wlasne potrzeby tej kasy zagospodarowac

witam wieczorowo,
maborka, wcale nie smęcisz, to normalne, co przezywasz. trzymaj się, silna babka z Ciebie!

ja mam talent oglądałam tylko z doskoku, ale te ostatnie 5 minut usiadłam ;-) teraz po tym, co przeczytałam, zastanawiam się, zeby tylko ten ojciec pijak nie przehulał całej kasy :baffled:

obżarłam sie na noc kurde. no ale M. upiekł babke ziemniaczaną i nie mogłam się oprzeć ;-)

reklama
Maborka Ból na zawsze pozostanie, gdyż jest to pamięć o Twoim synku... jedynie z czasem go oswoisz. Przytulam mocno a Ty mocno przytul Szymonka, on Ci wiele wynagrodzi...

Nasza nocka inauguracyjna udana! Marcelek przespał od 19:30 do 7 w tym dwie krótkie pobudki na smoka. Także się wszyscy w trójkę wyspaliśmy.
Ja przyszłam zbombana z pracy bo przedłużyło mi się do 18, zajechaliśmy do teściów bo tam dzień spędzili M z Marcelkiem zjadłam pyszną kolację i dostałam niespodziankę od M. Kupił mi cudną kieckę, teściowa powiedziała że są fajne okazy na mnie w takim osiedlowym sklepiku z końcówkami serii a on poleciał razem z teściem, pełno bab, oni wybierali a jedna klientka jeszcze zasugerowała im pasek, który idealnie pasuje do tej sukienki. hheehe Kupa śmiechu bo kobity ich obleciały i zamiast zająć się sobą to im pomagały w wyborze.:-D:-D Kurczę padam idę zaraz spać, jutro wolny dzionek, spędzony z rodzinką.:tak:
Chyba póki co nici z moich planów sennych bo M zebrało się na amory...:confused:

Do góry