reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam i ja

mój brat właśnie odjechał, zrobili zakupy przez neta na święta , mój brat gorzej wykończony niż jakby po sklepach faktycznie chodził.

faktycznie bartuś często łapie jakieś infekcje, kurczę szkoda mi go.

karalajna poraz kolejny okazało się że jednak prywatnie to prywatnie, no nic najwazniejsze aby małemu to zeszło.

ramari jak przemuś? jak samopoczucie twoje w ciąży?

reklama
yra dziękuję, że pytasz :-) Przemuś już dobrze, gorączka zeszła i innych niepokojących objawów już nie ma, no może poza kaszlem dlatego teraz będziemy się inhalować.
Ja czuję się nienajgorzej chociaż mdłości mnie czasem męczą. A jak Ty? Brzuszek urósł?
Niedługo może doczekasz się ruchów maleństwa. Znasz już płeć?

to dobrze, że przemuś lepiej, czyli wszystko idzie w dobrą stronę :)

ja czuję się bardzo dobrze, fakt brzuszek już powoli rośnie, a płci niewiem, może się w poniedziałek dowiem bo mam usg :) więc może może chociaż coś mi powiedzą :) ale na bank chłopak hehe

Witajcie!

My juz tez po pierwszym spacerze na sniegu, do tego proszylo....pieknie...ale bardzo mocno wialo, do tego mrozno, wiec tylko pol godzinki bylismy.....

k_aralajna oby tym razem kremy pomogly Pawelkowi!!!!

dobrze, ze Bartus niedlugo z powrotem w domu...

Asiu buziaki dla Szymonka!!!

A mnie naszło :(
Co robiłam rok temu? Turlałam się z brzucholkiem. I że to prawie rok jak wylądowałam z chłopakami w szpitalu. Potem koszmarne jakieś wiadomości z USG, z Jasiem coś nie tak... No i tu mi łzy lecą i już nie mogę... Boję się zimy, mrozu, tych wspomnień.
Nachodzi mnie już od jakiegoś czasu. Wszystko sobie przypominam. Wcale nie cieszę się ze śniegu... Dlaczego to wciąż boli?
Kiedy to minie?

reklama
Do góry