reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :)U nas jedna pobudka tylko ale też rozsypana jakaś jestem.Dziecko bawi sie zapięciem szelek w sukience, uparciuch nic innego jej nie ineresuje.Chyba Polusia wspominała o orzechach indyjskich do prania.Mam cheć je wypróbować.Znalazłam fajny sklep internetowy bo mozna kupic mały zestaw testowyNATURA24
Co dzisiaj gotujecie na obiad?

reklama
ja prałam w tych orzechach i jak dla mnie żadna rewelacja: one śmierdzą taką zgnilizną więc aby branie choć troszkę pachniało to musiałam dodać płynu do płukania. nie usuwają plam np z trawy, z kolan z przedszkola na rajstopach mojej Julki też nie usunęły.jeżeli pranie nie jest brudne np .po dzieciach to ok są ale jeżeli tak jak u nie Julka i Pola plamią ciuchy to wg mnie te orzechy się nie nadają bo nie dopierają

Własnie dzis Reni mówiła ,że na plamy to dodawać do prania sody.Ech no plam przy dzieciach nie unikniemy,sama mam zdolność sie upaprać:)
Polusia pychotka:)Chciałam calzone zrobic ale nie kupiłam pieczarek,no nie wiem co zrobic z tym obiadem

Witajcie,
Oj dziewczyny nie mowcie mi nic o ziemniakach, slodyczach, makaronach etc bo ja na diecie south beach a tam takie przysmaki zabroniona:-(
Chociaz sama dieta podoba mi sie bardzo i bardzo polecam, nie tylko tym co chca sie odchudzac, ale zmienic styl zycia, bo mi to akurat glownie na tym zalezy :tak:
Zaczynam czuc sie coraz lepiej i tak lekko :tak:

Ja dzisiaj zauwazyłam, że Adasiowi przebijają się górne dwójki. A dopiero co jedynki wyszły...

Marcia ja sie chciałam skusić kiedyś na te pieluchy eko, bo też tak zachwalali w ddtvn ale jak zobaczyłam cene to już mi sie odechciało o znalazłam inne eko...z biedronki pieluszki dada eko...nomicznie hehehe, ta ekologia to jak na razie dla bardziej zamożnych eh:)
Miłego dzionka dziewczyny:*
W ogólnym rozrachunku, to te eko wychodzą taniej niżjednorazówki. Tylko trzeba więcej kasy na raz wydać i to jest bolesne :)

Mysza, gratuluję determinacji. Ja jak się nie napcham ciastkami, to jestem chora. Na razie i tak chudnę, bo karmię, ale co będzie potem?

reklama
Frankowi też wychodzi druga górna dwójka - w zasadzie nawet się przebiła, ale o dziwo ma tylko jedną jedynkę - co mnie zastanawia i martwi....Wiecie coś może o takim aymetrycznym wychdzeniu zębów?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry