reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ajentka na jakich kosmetykach pracujesz mozesz zdradzic ?:)
kurcze sama bym poszla na jakis zabieg.
najlepiej peeling i masaz kamieniami uwielbiam

Niko spi. Slodziak moj kochany:*

ajentka ja tez mam silna potrzebe do ludzi ostatnio. Jendka z drugiej strony ciesze sie, ze jestem z małym chociaz czasem mam nie, ze dosc ale bym chciala wyjsc sama.
Doceniam ten czas bo moze mi sie nigdy juz tkai nie trafic :(

reklama
Witam wieczorkiem
e-kord zdrówka!
polusia super :) Zazdroszczę :)

U nas za oknem pada deszczyk ze śniegiem, po za tym katarek coraz mniejszy, Natalka weselsza, miejmy nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie troszkę lepsza.

Miłej nocki!

byłyśmy na spacerze i pierwszy raz założylam Oli zimowa kurtkę i widzę, że muszę kupić nową :-( ta jest super ładna i baaardzo ciepła, ale coś jest nie tak z kołnierzem- jak zapnę zamek do końca, to Ol sie dusi :/ no a tak rozpięta jeździć nie bedzie :/ jakby źle kapur był wszyty, sama nie wiem :/ rozmiar ok, nawet za duża jest. buuu kosztowała mnie 21euro i tyle czasu szukałam, bo wszystko jakieś cienkie... :-(

ionka, ja też miałam ten problem z za dużą kurtką - na początku jesieni nie mogłam Niniego dopiąć a teraz jak dorósł do kurteczki zapina się pięknie, nie ciśnie i nie uwiera ;-)

Witam!:-)
ądanie mego syna o mamę na wyłączność i ból głowy murowany:-D;-)
Dziewczyny zwróciłyście już uwagę którą rączką dzieci chętniej chwytają zabawkę itp.? Mój M jest leworęczny i zauważyliśmy że jak coś małemu pokazujemy to zawsze wyciąga najpierw lewą rączkę i płynniej nią manipuluje, wychodzi na to że będzie leworęczny po tatusiu.

Mój Mysz też lewą ceni sobie bardziej ... jak obcinamy pazurki to prawą bez protestów oddaje a jak przychodzi do lewej to zaczyna się ... śpiewanie :baffled:

A cd samochodów, to mówcie co chcecie ja zawsze będę kochać niemieckie :-D

polusia powiem jedno ZAZDROSZCZĘ !!! oczywiście zasługujesz na to w pełni ;-) Cieszę się, że M. Cie docenia :happy2:

Antoni ululany przez Tatusia, bajeczki Tuwima od cioci dostał więc przed snem na zmianę czytaliśmy słonia trąbalskiego i lokomotywę :-)

Witam mamuśki dawno mnie tu nie było i chyba wszystkiego nie nadrobie ale u nas ostatnio jest horror :-( Oli ząbkuje i znosi to fatalnie. Dolne jedyneczki wyszły jej pięknie i bez problemu jak miała 5 miesięcy a teraz wyszły jej górne jedynki i już nie było tak pięknie. Przebijały się przeszło tydzień mała niewiele jadła, ciągle płakała i ze spaniem był meksyk :no: tak ją swędziały dziąsła że piłowała dolnymi ząbkami i poraniła sobie dziąsełko do tego stopnia że leciała jej krew i zrobiły się krwiaczki. Teraz jedyneczki już wyszły a tu co się okazuje idą dwójki :-( i wszystko od nowa ehhhh.

Wszystkim chorowitkom życze szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

Marcia Pracuję na kosmetykach pochodzących z firmy Bioprofil BIO PROFIL - Medycyna Estetyczna jest to firma która jest przedstawicielem laboratoriów z zakresu dermatologii i medycyny estetycznej np. Filorga, MediDerma. Filorga to głównie pielęgnacja, MediDerma zawiera z kolei szereg pilingów np. migdałowy, mlekowy, azelainowy, glikolowy itp. Charakteryzują się naprawdę wysoką skutecznością. Oprócz tego posiadamy też kosmetyki Jean D'Arcel. Co do masaży polecam też masaż ajurwedyjski całego ciała gorącymi olejami mmm. Uwielbiam go.:-D

No Jeana własnie uzywam i sa bardzo fajne musze poczytac o tym bioprofilu:-)

Monia wspolczuje nam ida ida i ida 3 i cos nie moga sie przebic
biedna Oleńka

na tvn horror masakra:)

o tak oglądałam ten horror kiedyś z M a parę dni później jechaliśmy do letniego domu moich rodziców w lesie brrrrr Mieliśmy pełno w gaciach.:szok:

reklama
Witajcie!

I u nas sniezy, pieknie o wyglada....Mlody w oknie, ale nie wiem, czy sie w snieg wpatruje czy samochod??? Nocka przeokropna, placz, placz, placz, ja dalej w goraczce, wiec super jest...hehehe...Szkoda tylko, ze nie moge wyjsc na spacer......

e-kord zdrowka!

Milego Dnia!

Do góry