asia2702
Fanka BB :)
Dronka jeszcze nie miałam połówkowego usg, wybieram się po skończonym 22 tygodniu.
Polusia ale fajnie masz!
Życzę dobrej nocy!
Polusia ale fajnie masz!
Życzę dobrej nocy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Milenka to przy pchaczu tańcuje po swojemu ,na piosence serialu Majkai zawsze jak widzi ,że ja tańczę czy się kiwam ,to ona też
![]()
Bardzo mi jednak smutno bo Przemuś jest chory. :-( Robiliśmy dzisiaj badania i mocz jest ok, crp podwyższone i dzisiaj zrobił z 5-6 kup. Gorączka ok 19tej to 39,1 stopni. Jutro z rana idziemy do lekarza. Jest szansa, że to ząbki? Czy któreś z Waszych maluchów tak miało?
My mamy identyczne placki na twarzy wiec i u nas pewnie są liszaje:/ Kochana mam pytanko a z tym byłąs u pediatry czy dermatologa!! Bo my wczoraj bylismy u naszej doktor i kazal sie zglosic do dermatologa...moglabys mi powiedziec jaki antybiotyk i jaka masc...my szykujemy sie do lekarza wiec wole juz wiedziec;-)
Witam się wieczorowo
Olek już śpi, usnął godzinę temu, normalnie szok. Nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedł spać. Ale chyba trzeba mu przesunąć kąpiel na 18 tak jak dzisiaj, a nie o 19, to może już tak zostanie z tą porą usypiania. W nocy też się często budzi, wogóle strasznie się wierci. Dzisiaj w nocy karmiłam go na leżąco i mi się przysnęło, jemu zresztą też, niestety spał z brzegu i przez to wiercenie spadł z łóżka. Całe szczęście nic się nie stało, chwilę tylko płakał, a ja mało co zawału nie dostałam. Ostatni raz go karmiłam na leżąco. teraz tylko na siedząco, przynajmniej nie usnę. A ja jestem normalnie nieprzytomna w nocy, bo też się budzi kilka razy, bo a to mu sie nie odbije, a to cyc, a to się odkrył, a to nie wiadomo co....
Wpadam na chwilke! Jak milo jest gdy cala rodzinka jest w komplecieOlenka spi a my popijamy porto. M poszedl pod prysznic wiec wpadam zyczyc Wam milej i przespanej nocy!!
a ja dostałam od M prezentjadę sobie ze szwagierką do spa 27 grudnia do krynicy zdrój Hotel Krynica, Luksusowy Hotel, D�ugi Weekend Listopadowy, jesienny relaks, SPA, Wellness, Konferencje, Pobyty Rodzinne Hotel Prezydent **** Krynica-Zdr�j : Nowa definicja luksusu .... Hotel Krynica, Hotele Krynica, SPA Krynica, Hotele SPA Krynica Zd
Ja dzisiaj pojechałam na 3 godziny do pracy, a babcia chyba Adasia w kojcu zabawiała przez większość czasu, bo jak wróciłam i go dałam na podłogę to dostał speeda jak nie wiem co. Zachowywał się jak piesek, który wyszedł na spacer i musi obwąchać wszystkie zakamarkiA poza tym jak mnie zobaczył siedząc w krzesełku, to powiedział ma-ma i wyciągnął rączki. Pewnie to przypadek, ale i tak słodkie
![]()
Ramari pisalas , ze mieliscie podwyzszone CRP, a to objaw infekcji.Mi też się tak wydaje, że to infekcja.
Jednak napisała mi jedna z dziewczyn na czerwcówkach, że jej córcia właśnie tak przechodziła ząbkowanie- bardzo wysoka gorączka i biegunka. No nic zobaczymy co jutro powie lekarka. Strasznie się martwie :-(
Monika podwyższone crp występuje w stanach zapalnych. W artykule o ząbkowaniu piszą, że ząbkowaniu może towarzyszyć stan zapalny, więc podwyższone crp temu by odpowiadało. http://www.przychodnia.pl/bole/index11.php3?s=3&d=27&t=11Ramari pisalas , ze mieliscie podwyzszone CRP, a to objaw infekcji.