reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polka gratulacje szczęściaro!

Polusia świetna reakcja na bezczelnego kuriera :-D

Nesiaa wreszcie się z Oleńką doczekałyście na męża i tatę :-) A jak długo będzie w domu, jeśli wolno spytać?

Ramari zdrówka dla Przemka!!! Myślę, że to mogą być ząbki, ale nie zaszkodzi pójść do lekarza. Cieszę się, że fasolka miewa się dobrze :-)

Mój P przyniósł dziś z pracy paczkę dla Szymcia z okazji zbliżającego się Mikołaja. Niestety same słodycze, więc mały nie skorzysta raczej. Za to ja ze swoją nieustającą chęcią na coś dobrego jak najbardziej :-D Trochę tak głupio zjadać prezent młodego, ale co zrobić :-D

reklama
witajcie
my jestesmy po wizycie ulekarza z tym uczuleniem i okazalo sie ze to liszaje!! w wysypke wdal sie bakteria i szast prast,ale dostalismy antybiotyk wiec mam nadzieje ze szybko zniknie, poza tym masc i lakcid, ..

My mamy identyczne placki na twarzy wiec i u nas pewnie są liszaje:/ Kochana mam pytanko a z tym byłąs u pediatry czy dermatologa!! Bo my wczoraj bylismy u naszej doktor i kazal sie zglosic do dermatologa...moglabys mi powiedziec jaki antybiotyk i jaka masc...my szykujemy sie do lekarza wiec wole juz wiedziec;-)

Tak podnosilam zeby przeniesc do lozeczka bo ja ja chce wlasnie nauczyc spac w lozeczku:) Do tej pory zawsze spala z nami i wygladalo to tak, ze ja prawie spadalam z lozka a moj maz spal na scianie a dla Oliwki bylo caaale nasze loze:)Maz sie skarzyl ze mu zimno od tej sciany heh i postanowilam, ze bedzie spala w lozeczku, a poza tym niedlugo chcialabym zweby juz spala w swoim pokoju sama a nie z nami w sypialni i wtedy musi spac w lozeczku.

hehe moje dziecie tez spi z nami w łóżku i tez chcialabym ja przestawic do jej łóżeczka...nie po to łozeczko za 380 zł kupilismy by tylko graciło sypilanie :wściekła/y: ale my nawet łoze sypilanienie kupilismy 160cm tylko po to by mogla spać z nami :-D ale ona uwielbia ciumkac cyca ... nieststy mam wrażenie że pokarm mi zanika i aż boje sie pomyslec ze cyca nie bedzie :-( Ostatnio no słowo "cycy" na czworaka przyszła do mnie wdrapala sie na kolana , odchyliła mi bluzkę i zaczeła ssac skóre ( bo jeszcze stanik miałam) ale bylo to urocze:rofl2: cudaczek mój

dziewczyny na jaka dlugosc macie spiworki do wozkow?

Właśnie zamówilam na allegro i ma miec 105 cm -w całości:) czeakm na kureiera :-)

Asiu2702 jetses juz w połowie ciąży jak ten czas szybko leci - miałaś juz połowkowe usg??

Moje dziecię zrobilo mi niespodzianke i śpi od 17.40 aż boję sie o której mi wstanie w nocy wyspana:szok: pewnie 3 w nocy to bedzie juz dla niej dzień:eek: a my ważymy 7600 i jestesmy coraz bardziej zwinne-zaczela sie przemieszczać wzdłóż łózeczka trzymajac sie barierki-cwaniara:) no i mamy 2 góren jedynki.....nawet nie wiem keidy wyszły i juz sporo wystaja:)
A czy górne jedynki mają takie szpary???? Szok zmieściłby sie tam jeszcze jeden ząb :-)

Ostatnia edycja:
Witam!

U nas dziś pracujący dzień, dużo papierkowej roboty i szybko zleciał a głowa to mi pół dnia pulsowała. Jeszcze ta okropna pogoda, brrr. Ja musiałam od rana wyskoczyć na dwór ale mały nosa nie wystawił bo i jak. Zapowiadają przymrozki w przyszły tyg. U nas dziś było prawie 6 stopni więc nie jakoś super zimno ale ta aura i deszcz dało bardzo nieprzyjemną pogodę.
Monia Mój też uwielbia tą piosenkę z bobasem, wpatruje się jak zahipnotyzowany. YouTube - Riva Starr Feat. Noze - I Was Drunk (Official Video HD):-D

Witam się wieczorowo:)

dronka u nas też wielka szpara między jedynkami, ale to chyba tak jest u każdego malucha:tak:
polusia dobre zagranie z pieskiem hehe:-D

Nie wiem jaką długość ma nasz śpiworek do wózka, mamy wózkowy quinny, ale jest dość duży, myślę że ma więcej niż 100cm taki on jest Śpiwór QUINNY FREESTYLE (1331951784) - Aukcje internetowe Allegro

Olek też lubi piosenkę z Majki, ale tą co leci na końcu, normalnie dziecka nie ma i jest wpatrzony w te napisy końcowe hehe

ramari ja mam inhalator firmy medel, model family czy coś takiego i jestem zadowolona.

Olek już śpi, usnął godzinę temu, normalnie szok. Nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedł spać. Ale chyba trzeba mu przesunąć kąpiel na 18 tak jak dzisiaj, a nie o 19, to może już tak zostanie z tą porą usypiania. W nocy też się często budzi, wogóle strasznie się wierci. Dzisiaj w nocy karmiłam go na leżąco i mi się przysnęło, jemu zresztą też, niestety spał z brzegu i przez to wiercenie spadł z łóżka. Całe szczęście nic się nie stało, chwilę tylko płakał, a ja mało co zawału nie dostałam. Ostatni raz go karmiłam na leżąco. teraz tylko na siedząco, przynajmniej nie usnę. A ja jestem normalnie nieprzytomna w nocy, bo też się budzi kilka razy, bo a to mu sie nie odbije, a to cyc, a to się odkrył, a to nie wiadomo co....

My mamy identyczne placki na twarzy wiec i u nas pewnie są liszaje:/ Kochana mam pytanko a z tym byłąs u pediatry czy dermatologa!! Bo my wczoraj bylismy u naszej doktor i kazal sie zglosic do dermatologa...moglabys mi powiedziec jaki antybiotyk i jaka masc...my szykujemy sie do lekarza wiec wole juz wiedziec;-)

hehe moje dziecie tez spi z nami w łóżku i tez chcialabym ja przestawic do jej łóżeczka...nie po to łozeczko za 380 zł kupilismy by tylko graciło sypilanie :wściekła/y: ale my nawet łoze sypilanienie kupilismy 160cm tylko po to by mogla spać z nami :-D ale ona uwielbia ciumkac cyca ... nieststy mam wrażenie że pokarm mi zanika i aż boje sie pomyslec ze cyca nie bedzie :-( Ostatnio no słowo "cycy" na czworaka przyszła do mnie wdrapala sie na kolana , odchyliła mi bluzkę i zaczeła ssac skóre ( bo jeszcze stanik miałam) ale bylo to urocze:rofl2: cudaczek mój

Właśnie zamówilam na allegro i ma miec 105 cm -w całości:) czeakm na kureiera :-)

Asiu2702 jetses juz w połowie ciąży jak ten czas szybko leci - miałaś juz połowkowe usg??

Moje dziecię zrobilo mi niespodzianke i śpi od 17.40 aż boję sie o której mi wstanie w nocy wyspana:szok: pewnie 3 w nocy to bedzie juz dla niej dzień:eek: a my ważymy 7600 i jestesmy coraz bardziej zwinne-zaczela sie przemieszczać wzdłóż łózeczka trzymajac sie barierki-cwaniara:) no i mamy 2 góren jedynki.....nawet nie wiem keidy wyszły i juz sporo wystaja:)
A czy górne jedynki mają takie szpary???? Szok zmieściłby sie tam jeszcze jeden ząb :-)
no widzisz? a tak sie martwilas :-)

Wpadam na chwilke! Jak milo jest gdy cala rodzinka jest w komplecie:) Olenka spi a my popijamy porto. M poszedl pod prysznic wiec wpadam zyczyc Wam milej i przespanej nocy!!

Mój Karol miał ogromną szparę, teraz też ma, ale już taką normalną. A Adaś ma mniejszą.

A czemu myślisz, że pokarm ci zanika? Jak mała ssie, to nie powinien zanikać.

Ramari, ja nie sądzę że to przez zęby, raczej jakaś infekcja :(

hej
dzisiaj jakis nudnawy dzien i do tego ta pogoda.
jutro idę do gina pobolewa mnie brzuch od sb jak na @ tak samo jak bylam w ciazy z Nikim :o :o :o
no i fryzjer jutro wkońcu
maluszek śpi kreci sie troche cos mu nie pasuje...w ogole ostatnio nie chce nic pic dziwne...

reklama
Ramari mnie też wydaje się że to infekcja :( kurcze co z tymi chorobami teraz jest :(

moja Julka miała przerwę między jedynkami na górze i teraz jak rosną jej stałe to nie wiem jak to wygląda bo są w trakcie produkcji :) ale przerwa była duża :)

a ja dostałam od M prezent :) jadę sobie ze szwagierką do spa 27 grudnia do krynicy zdrój www.hotelprezydent.com

już się nie mogę doczekać :)

Do góry