reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas wariacje dzieci dostają :) no i bezczelnie chce się pochwalić że wygrałam bon na zakupy w sklepie firmowym chicco bo wysłałam zgłoszenie z gerbera i przed chwilą dzwonili i mam tylko paragony przysłać :)

gratulacje!

polusia co za uparciuch!dobrze, ze pies sie spisal....

my tez mamy polroczna przerwe w szczepieniach, nastepne na roczek...

Monia spiworek mam 22cm, a z wywijana czescia 27cm, moj jest tej samej firmy co mam wozek (obaby)

reklama
ja mam śpiworek do wózka 100 cm cały :)
mi się szczepimy normalnym rytmem, byliśmy dziś a następne mamy dopiero w kwietniu.

ale mam lenia. poszłam się położyć z Polą i pospałyśmy sobie godzinkę. ile u Was stopni bo u nas idzie zima 1 stopień już:(

a co do kuriera to Fiona nie umie nawet szczekać tak że ona wystraszy tylko wielkością a Ci co znają tą rasę to wiedzą że te psy to bardzo spokojne są. choć jak to się mówi żadnemu psu się nie ufa w 100%

idę zjeść coś słodkiego bo coś mnie nosi:)

ja bym musiala zmierzyc moj spiworek ale zeby to zrobic musze go znalezc;-)

wkurzam sie dzis bo instaluje kiesa na kompie i caly czas cos nie halo, a ja nie jestem jakos super lotna jesli chodzi o kompa i sie mecze z tym:eek:

no moj Krzys tez uwielbia tanczyc, najlepiej jak mama tez tak skacze i sie wyglupia jak on, trzymamy sie za rece i szalejemy, a maly skacze i taką ma wtedy frajde :)

moja Milenka to przy pchaczu tańcuje po swojemu ,na piosence serialu Majka:) i zawsze jak widzi ,że ja tańczę czy się kiwam ,to ona też:)
Dzisiaj się ważyłysmy więc juz9100 i 83cm:)

reklama
Witam się wieczornie,
Polka bardzo dziękuje za odpowiedź. Jako jedyna mi odpowiedziałaś :tak:
Asiu znasz już może płeć? Czujesz już ruchy malucha?
Ja jestem po wizycie. Maleństwo obróciło się pleckami i spało chyba, ruszać mu się nie chciało. Serduszko bije pięknie. Mały lokator ma 3,5 cm :-)
Bardzo mi jednak smutno bo Przemuś jest chory. :-( Robiliśmy dzisiaj badania i mocz jest ok, crp podwyższone i dzisiaj zrobił z 5-6 kup. Gorączka ok 19tej to 39,1 stopni. Jutro z rana idziemy do lekarza. Jest szansa, że to ząbki? Czy któreś z Waszych maluchów tak miało?

Ostatnia edycja:
Do góry