reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

pewnie, ze trzeba hartowac ;-) u nas dzis jakby cieplej, juz jest +4 wiec idziemy połazić :-) no ale zimówkę też wyciągam ;-)

Ol od wczoraj mnie woła :-D mama i mama i leci do mnie :-D

reklama
Czesc,
U nas nocka jak zwykle do bani :baffled: Alex budzil sie prawie co godzine. Dawalam mu smoka i szedl spac dalej. Kurcze co jest?????????? Zeby? Czy moze juz sie przyzwyczail do smoczka tak bardzo, ze bez niego spac nie moze?

Ramari biedny Przemcio. Szybkiego powrotu do zdrowka zycze! :blink:

Hej, u nas nocka też do niczego mała obudziła sie o 23 i nie chciała spać do 1 w nocy potem budziła sie jeszcze ze 4 razy aż w końcu o 6.30 wstała na dobre:/, a do tego no nie wiem co w nią wstąpiło dziś zaprotestowała kategorycznie że kaszy jeść nie będzie o! Więc stwierdziłam że na siłę jej nie będę dawać spróbuje za jakiś czas może zgłodnieje, ehh
A tak poza tym to moja mam zdecydowała sie na adopcję Goldena Retrievera:D:D:D czekamy co powiedzą na naszą ankiete:) Pogoda znowu do bani, pada, pada, pada, czekam z utęsnieniem na mały przymrozek kiedy w końcu przestanie lać!!!!!!!!!I wyjdziemy z domu, rozważam nawet opcję założenia folii przeciwdeszczowej i wyjścia dziś na troszkę jak by tylko pokropywało ale sie nad tym jeszcze zastanowię.
Miłego dzionka dla Was i maluchów
Ramari zdrówka dla Przemcia:*:*:*

u nas pogoda pod psem
poszlam z mlodym na spacer na 40 min chociaz ale znowu kimnal co cos sie nie wyspał
a ja do frzyjera nie jade wrrr jelitowke ma cos nie moge dojechac ostatnio :/
no i gin na 21.00- na drugi koniec miaaasta bleeee
wiosny!

Witajcie :)
a u nas ani nie pada, wieje tylko przeraźliwie zimny wiatr, chyba też się zaraz wybiorę do apteki muszę iść receptę wykupić więc okazja do małego spacerku:)

nie wiem czy oglądałyście wczoraj na 2 program dokuentalny o babce co jest bez rąk i rodziła dzieciaka, kurcze podziwiam tą kobietę bo ja mam zdrowe ręce i czasami wymiękam a ona niby ma pomoc ale chce robić sama jak najwięcej koło małego.

a ja położyłam Polę spać i wziełam się za mycie okien w salonie a moje dziecko pospało 20 min i gotowa. kurde a okna rozbabrane :( muszę poprosić teściową aby przyszła do niej na moment a ja dokończę mycie.

lecę coś zrobić.

miłego dzionka:)

ramari zdrówka dla Przemusia *)

Myszowata gratulacje!!!
Monia jednak nie ząbki. Przemek ma wirusowe zapalenie gardła :-(
ojejku :( biedactwo ! 3mamy kciuki ramari !
monia stilo używane
myszowata sportowe autko, maż pewnie szaleje ze szczęścia. Ty też prowadzisz?
Ja kocham autka ... kawałek blachy a jaram się niebywale :D W przyszłości rozważam oddanie się w ręce instruktora jazdy ... ekstremalnej :) Marzenia trzeba mieć hehe ;D Zostając w temacie marzeń to chcę takie autko
VW Passat Wagon - 2010 Volkswagen Passat Wagon < Models < Volkswagen of America

Antoś śpi ... nocka jak nocka - parę pobudek na kompot jabłkowy i cycusia:)

Jutro nasz Tatniek ma urodzinki, zamówiliśmy torcik w kształcie TV i pozostając w temacie w ramach prezentu naprawiliśmy telewizor (od miesiąca czekał ... a ze nikt prócz Miłego mego miłością do tego sprzętu nie pałał to się nie śpieszyło) ale się zdziwi hehe jutro rano włącze i odśpiewam happy birthday ! W empiku zamówiłam http://www.empik.com/louis-de-funes-kolekcja-rozni,prod59200053,film-p również dla jubilata. Wiecie, ze korzystniej jest zamówić przez sklep internetowy empik i odebrać na miejscu tj w sklepie stacjonarnym? Prawie 30zł oszczędzam ...

reklama
Do góry