reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie

Pogoda do kitu, wieje zimny wiatr, rano sypał śnieg. Siedzimy w domu. Szymona roznosi energia, więc muszę go pilnować non stop. Właśnie wlazł pod krzesło. No nic, może za niedługo się zmęczy i pójdzie spać.

Ramari zdrówka dla Przemka! Czyli jednak się bidulek rozchorował:(

reklama
Witajcie, nocka z pobudkami o 1,30 i 5,30.Troche odespałam razem z małą w dzień. Popadał u nas mokry snieg, teraz deszcz leje:( i siedzimy w domu.Póżniej musze wyskoczyć to wezme dzieci na krótki spacer .Żeby tylko nie lało.Na weekend przyjada moi rodzice, mysle co tu do szamania przygotowac,zeby póżniej w kuchni nie siedziec.
Ramari zdrówka dla synka!
Myszowata gratulejszyn wozu:)
Polusiu tak z rozpędu może by moje okienka ?hahha wiem wiem sama muszę:)Mobilizacja jest tylko pogoda nie ta:)

hej:)

Ramari zdrowka!!:)

Myszowata co za autko kupiliscie?

A u nas snieg pada maskra.

Poza tym mamy 2 nowe zabole czyli juz 6!

DZIEWCZYNY CZY TYLKO MOJE Dziecko Jeszcze nie siedzi? znaczy usiedzi przez 15 sekund sam do minuty gora i sie przewala ,na bok albo do przodu.

Frotka jedno całe ma gotowe na cacy a drugie w salonie bez firany :) a założyłam sobie firany na zamówienie szyte i teraz moje okno wygląda cudnie :)
przyszedł mi ten pchacz dla małej, cała zadowolona :) podskakuje przy nim i gra na całego muzyką :)

lecę robić drugie okno :)

mazia moj siedziec umie, ale nie chce, posiedzi chwile, a potem chce lezec albo stac, tylko, ze sam *******a nie potrafi wstac:/
nie zabiera sie tez za raczkowanie:/ ani nie przewraca z brzucha na plecy:/

a my dzis bylismy u lekarza, bo maly ma biegunke od kilku dni, niby nie taka ostra ale jednak :( no i dostalismy troche lekow, zobaczymy ...do tygodnia powinno przejsc.
Nie mam czasu do was zagladac, bo Franek jest strasznie marudny i przez wiekszosc dnia jęczy :( to chyba ten 8my ząb co już go widać w dziąśle, ale od ponad tygodnia nie moze sie przebic:(

mazia moj siedziec umie, ale nie chce, posiedzi chwile, a potem chce lezec albo stac, tylko, ze sam *******a nie potrafi wstac:/
nie zabiera sie tez za raczkowanie:/ ani nie przewraca z brzucha na plecy:/

a my dzis bylismy u lekarza, bo maly ma biegunke od kilku dni, niby nie taka ostra ale jednak :( no i dostalismy troche lekow, zobaczymy ...do tygodnia powinno przejsc.
Nie mam czasu do was zagladac, bo Franek jest strasznie marudny i przez wiekszosc dnia jęczy :( to chyba ten 8my ząb co już go widać w dziąśle, ale od ponad tygodnia nie moze sie przebic:(

moj to przewracac sie przewraca ciagle ,i do raczkowania tez sie zabiera juz "pompki " robi znaczy podniesie dupke i glowke i trzyma sie na wyyprostowanych nozkach i raczkach,sadze ze na dniach juz sie ruszy do przodu bo na razie do tylu chodzi heh:)

Witam dziewczyny! Moje dzieciatko dopiero zasnelo od rana:( Jejku co za zywiol:p Dzis jakas pobudzona, pewnie przez to, ze tata w domu. Jutro mykamy na zalegle szczepienie, wiec bedziemy wiedziec czy uroslismy:p
Polusia ale maz Cie rozpiescil!!! Zazdroszcze wyjazdu!:)
Mazia gratuluje nowych zabkow u potomka:p
Mysza m zdrowka dla Franka!! Czy wszystkie dzieciaki maja ostatnio biegunke?? Kurcze jakas epidemia??
K_aralajna oby Pawelkowi szybko przeszlo! Zdrowka!
Romari dla Twojego szkraba rowniesz duzo zdrowia!!

Moja Ola tez uwielbia piosenke z serialu Majka:p
Milego popoludnia!

Ostatnia edycja:
mysza m Nie przejmuj się tym wszystkim tak bardzo, widocznie ma jeszcze czas, niektóre dzieci nie przewracają się z brzuszka na plecy aż nie zaczną samodzielnie chodzić, podobnie jest z raczkowaniem są dzieci które nie raczkują wcale, tylko po prostu pewnego dnia uczą sie umiejętności wstawania na równe nózki, a kolejnym etapem w ich rozwoju jest nauka samodzielnego stawiania pierwszych kroków, może Twój malec właśnie tak ma. Nie wiem czy znacie , może niektóre Was maja tak aksiążkę w domu ja jestem z niej bardzo zadowolona że ją kupiłam tytuł to "Pierwszy rok życia dziecka" polecam super ksiązka opisany miesiąc po miesiącu co dziecko powinno już potrafić wykonać w okresie w którym się obecnie znajduje, dużo odpowiedzi na nurtujące pytania, kalendarz szczepień , choroby wieku dziecięcego autorki to H. Murkoff, A.Eisenberg, S.Hathaway, może do najtańszych nie należy około 50 zl ale warto ją mieć:)

reklama
mysza zdrówka dla Frania, też mieliśmy ten problem przez ostatni tydzień, nawet w nocy były kupki...
mazia 7-letnie stilo
polusia to się mężulek spisał - ZAZDROSZCZĘ!!!:tak::-)

Do góry