reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej! Wpadłam żeby się pochwalić że mamy zęba! :) i raczkujemy i wspinamy się po mebelkach i wstajemy. Taka dumna jestem hi hi ;P

Co do staranek, to w tym cyklu się nie udało.. Zobaczymy jak to dalej będzie. Pozdrawiam!

reklama
Marciaa całus dla Nikodema *)

a ja dziś tak siedzę i obmyślam wigilię jak ją zrobię i co na nią zrobię.
oj nachosy też bym wsunęła :)
nie mam cosik weny do pisania:) do czytania tak ale do pisanie nie.

miłego wieczorku :)

Hello!!
Wróciliśmy dzisiaj od teściów, nie ma to jak w domu. Olek zmęczony jak cholera ale walczy ostro ze snem i łazi w łóżeczku. Co weczór mam głupią nadzieję, że wkońcu uśnie sam a nie na rękach:// jak był mniejszy to zasypiał, a od dłuższego czasu to mogę o tym tylko pomarzyć.
Marciaa buziaczki dla Nikusia:******
n&h dobrze że już jest lepiej z wami:)

A my juz w domku. Ja siedze jak na szpilkach bo jeszcze 24 h i moj mily bedzie:) Juz sie nie moge doczekac. Placuszka juz upieklam a jutro zrobie jego ulubione kluski slaskie z sosem pieczarkowym i bitkami.
Olenka juz czuje sie lepiej. Ma apetyt wiec jest dobrze:) A teraz smacznie spi.
Nikodem wszystkiego najjjjjj i pozostalym solenizantom Aleksandrowi i Frankowi tez samych radosnych chwil!!!!!

reklama
Do góry