reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Naughty&Happy dobrze, ze Antonio wraca do zdrowka :tak: Bedny, musial sie wycierpiec...

Myszowata wspolczuje!! Ja to chodze do tylu jak Alex wstaje o 7. Ale nawet nie czesto mu sie to zdarza. Chodzi spac 20-20:30 i wstaje okolo 8. No, ale w nocy kilka pobudek mam. Wierci sie, przekreca, wali glowa w szczebelki i placze. Wiec ja musze wstac, polozyc na plecki, dac smoka i spi dalej.
Moze Frania zeby mecza?

reklama
dziewczyny co do szczepienia na rotawirusy.. ja nie wiem.. mi ordynatorka szpitala od noworodków, powiedziała ze teraz jest tyle odmian, szczepów roty , chyba kilkaset.. a ta szczepionka dziala tylko na kilka.. także szansa ze po szczepionce dziecko nie zachoruje jest mała. Moją Amelie zaszczepilam jak byla mała.. a jak miala 9 miesięcy to lezalam z nią tydzien czasu w szpitalu właśnie na rotawirusy. Teraz Laury nie szczepiłam..

dziewczyny co do szczepienia na rotawirusy.. ja nie wiem.. mi ordynatorka szpitala od noworodków, powiedziała ze teraz jest tyle odmian, szczepów roty , chyba kilkaset.. a ta szczepionka dziala tylko na kilka.. także szansa ze po szczepionce dziecko nie zachoruje jest mała. Moją Amelie zaszczepilam jak byla mała.. a jak miala 9 miesięcy to lezalam z nią tydzien czasu w szpitalu właśnie na rotawirusy. Teraz Laury nie szczepiłam..
No i taka niestety jest prawda:(

witam niedzielnie i mrozno ;-)
ktos wczoraj chyba zwrocil uwage sasiadom, bo w pwenej chwili trzasnely u nich drzwi i nastala blogoslawiona ciiiszaaaa. no ale dzis przez pol dnia bylo to samo. no na razie chyba im sie ten lomot znudzil.

ale zimno. az rece mi zlodowacialy. brr.

widzisz wavejka a my sie tez zaszczepilismy!, no nic odpukac na razie jest ok, pawel problemow oprocz wysypki nie ma, tez zastanawialam sie nad sensownoscia ale wzielismy te standardowe szczepienia plus wlasnie rote i pneumo, jak z kolejnym dzieckiem jesli bedzie;-) to nie wiem;-)
dzis zimno faktycznie, pawel na spacerku byl z tata ale szybko wrocili bo sie rozpadalo, spal ponad 3h w dzien wiec pewnie pewnie broil przed spaniem, musimy poczekac z kapiela...

n&h ciesze sie ze juz lepiej!!:tak:

Hej, hej

Matko nadrabiam i nadrabiam!:szok:Ostatnio miałam sporo zajęć i nie mogłam być na bieżąco.

Marciaa To stronka Patryka (fryzjera). Polecam! ;-):tak: patryk CICHY - fryzjer stylista Pozna
N&h My też byliśmy na Pile 3D bo nas brat M z żoną wyciągneli i MASAKRA, obrzydliwy, głupi i beznadziejny film. Nie polecam nikomu!:no: Tylko nachosy z sosem serowym były si:-D

My znów upiekliśmy chlebek i zaraz będę się zajadać. Oczywiście pora odpowiednia.:baffled: Marcelek śpi już słodko. W ogóle dziś był taki grzeczny że mogłoby być tak codziennie.:-) On ogólnie jest grzeczniutki ale dziś był nadwyraz.:-D Wynagrodził rodzicom pobudkę o 6.:-D

ajentka też uwielbiam nachosy z sosem serowym! Aż mi ślinka pociekła na samą myśl!
Tabasia może to i ząbki, sama nie wiem, na dodatek od wczoraj nie chce pić mleka z butli, wczoraj na noc nakarmiłam go łyżeczką i dziś też, więc może to drażliwe dziąsła...dziwne jednak, że inne płyny pije przez smoka bez problemu:confused:
n&h fajnie, że z Małym lepiej, my jesteśmy zaszczepieni na rota i chyba te nocne kupki ostatnio to był właśnie wirus tylko dzięki szczepionce lekko go przeszliśmy, fakt pediatra mówiła, że szczepienie nie ochroni Franka przed złapaniem rotawirusa, ale sprawi, że dużo lżej będzie go przechodził...no i chyba się to sprawdziło...

Ja dziś cały dzień spędziłam u rodziców....było miło i nie musiałam ganiać za Frankiem bo dziadkowie chętnie się temu oddali...ku mojej uciesze:-D
Miłego wieczoru Wam życzę:-)

n&h super, ze Antoni lepiej!

U nas za to chorobsko sie przyplatalo. Ja mam gardlo zawalone, jeszcze mowie, ale cos cienko to widze, do tego ten bol i drapanie....A Redanek biedny katar i kaszel.....Dopiero drugi raz ma katarek, wiec zeby mu wyciagnac z noska gluty to histeria wielka, a o kroplach juz nie wspomne....Malo jadl, ale pil sporo, nawet piersia nie wzgardzil za dnia...

N&h, fajnie że wracacie do zdrowia. Ja nie szczepiłam chłopaków na rota i na szczęście do tej pory nie mieli. Ciekawe kiedy Karol z przedszkola przywlecze ;)

My mieszkamy w bloku, ale jest spokój. U nas głównie młode małżeństwa z dziećmi mieszkają. Raz tylko syn sąsiadki urządził imprezę, ale o 23:00 przyjechała policja i się skończyła balanga :D

reklama
Do góry