reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzien dobry :)
ale pogoda :( zimno, szaro, ponuro, krótko paskudnie. dziś lecę do szkoły dla rodziców więc M zostaje sam z dziewczynkami, musi je położyć spać i nakarmić. troszkę sobie odsapnę :)
nocka koszmar bo mała co godzinkę z płaczem się budziła, chyba idą kolejne zęby.
ale za to jaki apetyt ma to mówię Wam od rana zjadła już 210 kaszki na mleku, pół banana a teraz wsuwa bułeczkę - a mleko jadła o 8 rano :) łakomczuszek mały dziś.

czytałam o pampersach chyba frotka pisała że już 5 kupuje, to się załamałam bo my nadal 3 tylko na noc 4 zakładamy, no ale moja to szczypiorek :)

owlrene gratki zębolka :)

wszystkim chorym - szybkiego powrotu do zdrowia

wszystkim solenizantom - buziaki *)

miłego dzionka :)

reklama
Polusia u nas znowu sie zaczelo ulewanie :-:)-:)-(
Juz sama nie wiem co o tym myslec. Mam nadzieje, ze przez zabkowanie.

Witam! u nas nocka nieciekawa. Pobudka przed 2, okazalo sie , ze jest kupka. Rozbudzila sie i musialam zrobic mleko bo woda nie przeszla. Potem kolejna pobudka tym razem przemoczona pieluszka. Nie wiem jak to zrobila ale zlala siebie i cale lozeczko a pampersa miala nowego. No i pobudka kolo 7. Teraz drzemie a ja robie bitki.
OwIrene gratulujemy zabka!
Milego dnia Wszystkim!

Dla zaległych solenizantów wszystkiego najlepszego!!!
Katrinka ja mam taki OMRON M4 Ciśnieniomierz model 2010 SUPER CENA!!!! (1325263301) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam w ciąży bo miałam nadciśnienie. Jest prosty w obsłudze. Omron to ponoć jedna z lepszych firm produkujących ciśnieniomierze.
Ja właśnie przymierzam się do kupna inhalatora. Może któraś z Was coś polecić?
Tabasia my też ostatnio troche ulewamy. Dzieje się to zwykla jak bardzo szaleje na brzuszku i właśnie nie wiem czy to normalne czy raczej nie powinien ulewać? Mam nadzieje, że Aleksowi szybko minie.

dzień dobry :-)

super się wyspałyśmy, mimo pobudki na mleko o 2ej i potem 0 4- moim zdaniem bez powodu... od rana mróz, chociaż pogoda ładna... i tak sie zastanawiam: kiedy jest za zimno dla malucha, żeby wyjśc na spacer?

wszystkim zaząbkowanym gratulacje :-)
wszystkim solenizantom również :-)

hej dziewczyny.
jeszcze nie doczytalam Was po weekendzie, ale zrobie to na pewno.

wpadam tylko sie przywitac, pochwalic, ze moje dziecko wstalo dzisiaj o 5,25 i koniec snu.
Mam dzisiaj gosci, przyjezdza kolezanka z mezem i synkiem 3 tygodnie mlodszym od mojego Pawelka. Ciekawe czy bedzie widac roznice w umiejetnosciach. :-)

takze lece ogarniac pokoj :-)

aaaa... no i moje dziecie dzisiaj ustalo samo z pilotem w lapkach.. tak okolo 3 sekund dopoki sie nie jorgnal , ze nikt go nie trzyma... :-)

Hej dziewczyny:) u mnie nocka straszna. Ne spalam od 2:30 do 5 chyba, ale sie zawzielam, ze po kazdym karmieniu bede odkladac do lozeczka. Nie wiem jak to moje malenstwo nauczyc zasypiac bez cyca. Ona zje i ja ja odloze po czym budzi sie np za pol godz i znow musi byc cyc bo inaczej nie zasnie. O 6 rano wzielam ja juz do siebie bo maz wstal. Mialam nadzieje ze choc troche sie wyspie. To Oliwka spala moze do 7. Teraz spi w łozeczku (cud) od 40 min wiec pewnie zaraz sie obudzi bo ona to tak spi 40 min do godz.

kaaha powiem ci ze tez tak mialam,
tez sie zawzielam i staralam sie po kazdym karmieniu odkladac chociaz bylo ciezko,nie zawsze sie udawalo, tylko u mnie to bylo jakos w okolicach 4 miesiaca, to jest jedyna metoda wg mnie. trzymam kciuki ze sie uda w koncu!!
a moze jest glodna? ile je? jak czesto dajesz cyca? moj zaczal spac dluzej dopiero jak zaczelam dawac mm, tez spal po klikanascie do kilkudziesieciu minut, a teraz to spi juz ponad godzine a zdarza sie ze i 2, albo ponad
wydaje mi sie ze pawel nie najadal sie za bardzo, ja go karmilam co godz albo i pol h, ale twoja przeciez je juz inne pokarmy, dajesz jakies kaszki?

Witajcie!

U nas istny szpital, ja ledwo co mowie, kaszle, Mlody marudny, bo musi oddychac ustami, leci mu z nosa jak z kranu, dobrze, ze nie ma goraczki.

kaaha trzeba sie zawziac i dawac np herbatki lub wody, my sie dalej meczymy ze spaniem, ale ciesze sie z tego, ze nie musze wlasnie Mlodego karmic co chwila....Mam nadzieje, ze Ci sie uda....

k_aralajna cc zdrowka!!!!

Milego Dzionka!

reklama
frotka bo ty masz pchacz vtech czy on jest w polskiej wersji językowej czy w angielskiej bo znalazłam na allegro ale w angielskiej wersji

Do góry