reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny dluuugo mnie utaj nie bylo ale jakos tak zawsze czasu brakuje.
Podczytuje was troche ale nie sposob tego nadrobic:) U nas juz 6 zabkow. Po malutku Oliwka zaczyna raczkowac, narazie sie czolga:) i nawet juz ladnie sama siedzi ale jeszcze troszke malo stabilnie.
A ja mam problem z usypianem jej. Juz nie wiem co mam robic. Ona zasypia tylko przy piersi i przy kazdej probie odlozenia jej do lozeczka jest placz. Czasem sie uda i spi w nim troche, ale w nocy to juz nie da rady i spi z nami. W ogole czytalam, ze dzieci w tym wieku juz nie musza w nocy jesc a moja budzi sie czasem raz a czasem kilka razy. Odkad sie urodzila to nie przespalam jeszcze calej nocy....Moze Wy macie jakies sposoby na usypianie i przespane noce?

reklama
My po dlugasnym spacerku. taka piekna pogoda, az chce sie zyc!!:) Ola ciagle apetytu brak. Rano troszke zwymiotowala ale wepchala moj telefon do buzi najglebiej jak sie da i to chyba dlatego. Dlaczego tym naszym dzieciom podoba sie to co nie dla nich??? hmmm...Teraz spi a ja robie frytki :p
Agulka wszystko zaczyna sie ukladac po Twojej mysli! Oby tak dalej!
Polusia zdroweczka dla Julki!
N&h zdrowka dla Antosia!
Cc gratulacje szczesciaro!!:)
K_arajlana gratuluje zabka!
Mirosia my tez juz po ospie. Nie bylo zle. Mala poza wysypka nie miala zadnych objawow. No moze maly apetyt przed pojawieniem sie krostek. Nie drapala ale ona lubi miec pieluszke przy buzi i kilka zdrapala wlasnie pieluszka. Sa male blizny na czole ale mam nadzieje, ze zejda. Nie martw sie, bedzie dobrze.

Frotka absolutnie nie zgadzam sie z otrzymaniem chmurki, masz mego bystrego i inteligentnego syna, kto by wpadł na hasło pedz wełniania istoto, az o tym opowiedziałam mezowi, mistrzostwo swiata, kup mu zato nagrodw od ciebie

Frotka absolutnie nie zgadzam sie z otrzymaniem chmurki, masz mego bystrego i inteligentnego syna, kto by wpadł na hasło pedz wełniania istoto, az o tym opowiedziałam mezowi, mistrzostwo swiata, kup mu zato nagrodw od ciebie

Dzięki:)Dobrze ,że nie zawsze pani usłyszy te ich słowne przepychanki, bo repertuar mają niezły.Nie wiem czy jest to powód do dumy:)Ale faktycznie Miłosz chłonie ze słuchu wszystko:)

nesia mam nadzieje ze juz bedzie ok musi byc!! Ja sie zegnam z Wami dziewczynki,nie piszcie duzo zebym was nadrobila. dzisaj o 17 znajomy nas zawozi do lublina. A do was zajrze jak przeniosa nam telefon a to moze potrwac do 21 dni mam nadzieje ze szybko sie uwina. Sciskam was mocno i caluje dzieciaczki wszystkie. Bede tesknic.;-) Papa

naughty moze to wirusowka. kurcze:/

ccaroline-szczesciara na maxa...:)gratki puffa zajefajna nagroda

agulka wstawie pozniej ok ;-)

Niko padl. u mnie byla kumpelka z LO bylysmy na spacerku a potem mykam z Ł. i malym do kawiarni a na nd kino planujemy:)
zobaczymy co z tego wyjdzie

wrocilam ze spacerku, i zakupow, poza tym bylam na kawie u sasiadki, ma 14-mies corke, pawelek sie pobawil, wydaje mi sie ze wnet bedzie raczkowal bo juz spokojnie sie podnosi, ale porusza sie na razie tylko do tylu... w domu mu sie nie chce,w obecnosci laski TAK!;-)

agulka do potem!

nie wiem co mi jestem ciagle glodna wrrrr

a dzis rybka na obiad, ziemniaki obrane, surowka z kiszonej tez gotowa, tylko czekam na olej zeby stas kupil bo ja zapomnialam, ale ryba to szybciutko sie usmazy...

marciaa ale fajnie, teraz to juz mozna z dzieckiem do kawiarni bo juz nikt nie pali, ciekawe kiedy my sie wybierzemy oj
baw sie dobrze!!:tak:

Marciaa raczej nie ... zjadł pół obiadku i śpi - od rana już nie wymiotował i nie załatwiał się jeszcze. Myślę, że to ewidentnie wina kaszki ... Następna próba dopiero za parę miesięcy - nie śpieszy mi się.

Aaa jeszcze temperatura nam doszła ... 38,4 (!!!) shock .... dzwoniłam do pielęgniarki z zapytaniem czy dobrze mierzę i cóż to za stan ... dzięki Stwórcy spadła ... ufff (temp. od kaszki to raczej nie skoczyła)

Planowałam dzisiaj urodzinki u kumpeli zaliczyć ... ale w obliczu jelitowo żołądkowych akcji Niniego to raczej sobie odpuszczę :(

Rozwieszę pranie, dopije cappuccino i ogarniam się, wieczorkiem mam jedną lekcję ... resztę sobie odpuściłam.

Marciaa kino? hmmm . . . my byliśmy na Pile 3D ... jezu co za porażka ! Akurat tylko to leciało a wypad był spontaniczny - za to popcorn karmelowy mniam :D

reklama
Do góry