reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Franek toleruje odkurzacz, ale blender i ostatnio także suszarka do włosów są dla niego nie do przyjęcia, dziwne bo jeszcze nie tak dawno w ogóle nie zwracał uwagi na te dźwięki

wlasnie, tak jakos do 7 miesiaca zadne dzwieki Redankowi nie przeszkadzaly, a pozniej tak nagle suszarka, odkurzacz, bron Boze mikser albo cos kuchennego, a Mlody zaraz placz i histeria...z odkurzaczem i suszarka na tyle jest dobrze, ze mozna regulowac natezenie glosnosci....

kupilismy dzis kamere!!! mała bedzie miala nagrania, najgorsze w tym to , ze dzis uswiadomiłam sobie jaki mam brzuchal, maz nagrał mnie ta kamera i byłam w szoku, generalnie jestem normalna, ale ten brzuch, pociazowy okropny, mam postanowienie zaczac mniej zrec, kurde ale jak sobie pomysle ze ida w swieta i nie bede w stanie oprzec sie ciastom to mnie szlak trafia, w kwestii słodyczy nie mam silnej woli, moze wiec odchudzanie od 1 stycznia :)

moje dziecie jeszcze nie spi he he
bylismy w galerii na herbatce w ulubionej kawiarence i zarazem sklepie
mialam cwiczyc ale dziadek zajmuje sprzecior a babcia galaretki robi
zmeczona jestem max dobranocki kochane

reklama
moj dopiero padł , i znajac zycie za pol godziny beda oczy jak 5 zł ;) , moje dziecko mogloby wogole nie spac i chyba to by mu odpowiadalo najlepiej :-D
kaaha- Alan tez usypia przy cycku i jak mi to kiedys przeszkadzalo tak teraz ani troche , a jak jest z babcia to bez problemu w wozku a z druga na rekach , mi tez nieraz na rekach usnie ale nie che mi sie go dyndac ;) , wydaje mi sie ze dziecko cyckowe -wolniej sie uczy przesypiania nocy, ono nie potrzebuje jesc w nocy tylko podoic cycka , mi sie tak wydaje bo tak obserwuej swojego i on potrafi sie budzic i 3-4 razy - przy czy prawwie nie ssie tylko potrzyma cycka :-p
cc- gratulacje :tak::-)

myszowata - profesorek rewelacyjny ;) przeczytalam Twoj opis M a ten stwierdził, żę słuchając opisu myślał że to o mnie mowa :baffled::sorry2: :-D

Agulka - będziemy miały bliżej do siebie :-D:tak:, teraz to juz tylko 40 km :tak:

ja też sprawdzam pogode na pogodynce :tak:
uciekam spac bo jutro cały dzien zamierzam porzadkowac i ukladac w tamtym mieszkaniu

Do góry