reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

caroline super że wygrywasz :) pamiętam kiedyś też miałam farta, a teraz niestety trzeba by było przy tym przysiąść a ja tam wolę w wolnym czasie w farmerame pograć. :)

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa. cc szczesciaro ty,zacznij grac w lotka!!!
Jednak was nie opuszcze juz dzwonilam i wszytsko wiem i da sie przeniesc i tylko 10 zl sie placi za nowy nr a ten bedzie wolny i zalozy sie im tu z powrotem i tez 10 zl. JAk narazie wszystko idzie dobrze oby tak dalej. Jeny ciesze sie ze niewiem!!! Zaczynam znow normalnie zyc!!

No tak troszkę trzeba poświęcić na konkurs, odpowiedzieć na pytanie czy jeszcze coś innego, ale gdy mam wolny czas sobie pogram i fajnie, że wygrywam, tylko mąż mówi abym w końcu jakieś pieniądze wygrałam, a babcia namawia mnie na totka :)

Dzieki dziewczyny za mile slowa. cc szczesciaro ty,zacznij grac w lotka!!!
Jednak was nie opuszcze juz dzwonilam i wszytsko wiem i da sie przeniesc i tylko 10 zl sie placi za nowy nr a ten bedzie wolny i zalozy sie im tu z powrotem i tez 10 zl. JAk narazie wszystko idzie dobrze oby tak dalej. Jeny ciesze sie ze niewiem!!! Zaczynam znow normalnie zyc!!

no to super, a jak przekonałaś męża?

Laski masakra! :baffled: Antoni dostał po raz pierwszy kaszkę "zdrowy brzuszek" z nestle ... i całą noc wymiotował :szok: a nad ranem miał takie rozwolnienie, że razem z moim Miłym biegaliśmy koło niego - przebierając, myjąc itd :shocked2: Śniadanie również po 3 minutach zwrócił :-( Właśnie wracam od lekarza - współnie ustaliłyśmy, że to gluten. Podobno wg starego schematu żywieniowego dopiero dzieci po 1 roku życia miały wprowadzane zboża ... cyt. "dzieci te same a schemat się zmienił" :confused: Dostaliśmy nifuroksazyd (po zapachu stwiedziliśmy z Miłym, że za dziecka też to zażywaliśmy) i enterol. Wynik taki, że Nini nie śpi bo głodny :no: ... za chwilę robię drugie podejście do śniadania.

dzień dobry dziewczynki:)
ale nockę miałam: o 2 w nocy Julka wstała z płaczem okropnym że boli ją brzuszek, myślałam że to wirus jakiś się zaczyna, podałam lek przeciwbólowy, czekamy a ty nic tylko płacz że boli coraz bardziej. zrobiłam zimny okład nic, zrobiłam ciepły też nic. to nie zastanawiałam się wiele po pogotowie dzwonię. przyjechał bardzo sympatyczny p. doktor, zbadał ją,dostała zastrzyk przeciwbólowy. na szczęście to nie wyrostek bo tego się bałam. zrobiłam jej mocz rano i chyba to zapalenie pęcherza. dostała już leki od naszego pediatry. ale nie spałam już nic od 2:(
dobrze że mała spała jak kamień :)

ale się uśmiałam z tego profesora i tych powiedzonek dzieciaków :)

polka buziak dla Oliwki aby przestało boleć i szybko się zagoiło *)*)*)*)

cc ty szczęściaro - gratuluję :) i zdrówka życzę dla Natalki *)

miłego dzionka życzę :)

n&h to macie kolorowo :( zdrówka życzę dla Antosia *)*)

Ostatnia edycja:
yra sam sie przekonal,bo siostra i rodzice nie odzywaja sie do nas tylko chodza naburmuszeni i jeszcze wczoraj jak wychodzilam z mala na dwor (jeszcze drzwi nie zamknelam) to beata wpadal do rodzicow i do ojca co nowego wymyslaja a ojciec cos kombinuja a ona sprzedac tego nie sprzedadza bo jak i zaczela sie cieszyc(smiac na glos)!! I darek stwierdzil ze zaczyna sie psuc od srodka.:tak: I ze juz nie moze patrzec jak ja sie mecze i chce zebym byla szczesliwa i on chce miec spokoj. Planowalismy swieta u niego ale teraz napewno nie.
n&h zdrowka zycze i buziaki wielkie dla antosia.

Ostatnia edycja:
ło matko, biedne dzieci :-(

n&h skoro Ty i mąż tez to braliście, to może jesteście bezglutenowi wszyscy? a dałas A. gluten pierwszy raz??

ionka to jest lek na powstrzymanie biegunki/ wyrównanie flory bakteryjnej w jelitkach ... myślę, że każde dziecko kiedyś to brało. Zdecydowanie bezglutenowi nie jesteśmy ... gluten wprowadzałam w postaci ciasteczek z hippa już dość długo- myślałam, ze jest już gotowy .... niestety nie :( Poczekam do 9 miesiąca i znowu spróbujemy ... tym razem stopniowo po łyżeczce do innej kaszki.

Biorę się za robienie obiadku - może Nini nie zwymiotuje tym razem.

polusia zdrówka dla Juleczki

reklama
Witajcie!

polka buziaki dla Oliwki!!!

agulka bardzo sie ciesze, ze sie przeprowadzacie!!!

n&h zdrowka dla Antonio!!

polusia zdrowka dla Julki!

cc nie moge, ilez masz szczescia! gratulacje!!!rzeczywiscie sproboj totka...aha, no i buziak dla Natalki!!!!

profesor z kreda niezle zakrecony...hehehehe

ajentka twoj znajomy ma super matke, w Polsce to szczegolnie moze byc nieprzyjemnie, ludzie bardziej troszcza sie co sasiedzi, ksiadz powie, niz o swoja bliska rodzine....

Milego Dzionka!

Ostatnia edycja:
Do góry