reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

He he :D Wełniania istota mnie powaliła :)

Ajentka, fajnie że twój kolega ma taką mądrą mamę, bo różnie z tym bywa.

Polka
, biedna Oliwia. Musiało boleć :(

Mój Adaś spędził całą noc przy piersi. Nie wiem o co chodzi, bo jedynki górne się już przebiły... Jak w ogóle można tak non-stop jeść (czy raczej pić)?

reklama
Witajcie:-)U nas nocka znów przerwana kupą - tym razem od 2.30 do 3 kręcił się, jęczał i wyprodukował w końcu, nie wiem już co myśleć o tym....Po przewinięciu tak się rozbudził, że jeszcze co najmniej 30min nie spał. Szczęśliwie rano obudził się dopiero o 7.40. Nie wiem może to jakaś wirusówka bo M też coś na brzuch się skarżył a mi i wczoraj i dziś jakoś coś nie do końca tak z tym żołądkiem...
marela i tak nie jeste źle, siostra opowiada mi jak to jej wykładowca chciał napisać coś na tablicy, ale zauważył, że kredy nie ma i zapytał studentów czy może ktoś z nich ma kredę, wiadomo, że odpowiedzieli, że nie, a że sala była przechodnia (wychodziło się z niej na korytarz, ale i do innych sal) to pan profesor powiedział, że zapyta w sali obok, ale wyszedł jednak drzwiami na korytarz zamiast tymi do sali obok, za moment wrócił tymi samymi drzwami i spytał "przepraszam, czy ktoś z państwa ma kredę?", wszyscu odkrzyknęli "nie", profesor wyszedł, za minutę wrócił i powiedział "w tamtej sali też nie mają kredy":-D
polka biedna Oliwcia, oby szybko przestało ją to boleć
frotka uśmiałam się z wełnianej istoty:-D
Agulka fajnie, że mąż jednak zgodził się na przeprowadzkę, no i zaglądaj do nas!
Miłego dnia Wam życzę:-)

Witajcie:)Nocka spokojna dopiero od północy.Moja Milka też szczypiorek, zważę ją jak wstanie z ciekawości.
Taki oto jest tatuś własnie, nieraz zaskoczy powiedzonkiem, a mały łapie w mig.:)
Agulek a nie mozna przenieść neostrady na inny adres?
Ajentka no nie zazdroszczę Fryzjera mamie takich emocji.Najwazniejsze że ich relacje sie zachowały:)
Polka i jak Oliwcia po nocy?Lepszy humorek rano?Mam nadzieję,że jej już nie boli ta ranka.
Blu :)chciał synuś pociumkać cycusia , fajnie tak pospać przy mamuni:)

Witam sie!
Gratulujemy nowych zabkow.
Polka usciskaj Oliwie- biedactwo!
Agulka powodzenia w nowym miejscu. A z abonamentami moze da sie cos zrobic? Moze jakos przeniesc do Lublina?? Warto popytac.
Ucikam bo Olcia spi a pozadki czekaja!
Milego dnia!

myszowata hahaha co za profesorek - zamyślony
:)

nasz profesor od roslinnosci tez kiedys palnał wiecie ile tona prszenicy ma kwitnali?- pyta pyta i nic to ja odp....yyy..yy nie wiem
co za młot ja prawie padłam :>

Agulka super wiesci! Niech Wam przeprowadzka na dobre wyjdzie!

Witam :) nocka super, z kolei teraz jest ciężko Natalkę katar męczy, ciężko jej jeść mleko, może łyżeczką spróbuję.

Kochane znowu wygrałam ahaha zaczynam już was tym nudzić, mianowicie pufę fatty.pl 2 xl :)

Miłego dnia!

Witam :) nocka super, z kolei teraz jest ciężko Natalkę katar męczy, ciężko jej jeść mleko, może łyżeczką spróbuję.

Kochane znowu wygrałam ahaha zaczynam już was tym nudzić, mianowicie pufę fatty.pl 2 xl :)

Miłego dnia!

CCaroline!!!Nie drażnij juz:) Chwalisz sie po fakcie,żeby nie mieć konkurencji chyba:):):) Gratuluję szczerze ,niezła nagroda:)

witajcie dziewczynki:-) co siadam to musze wstac i tak od 3h sie zbieram zeby cosik napisac
u nas dzis sliczna pogoda za oknem, od razu lepiej w duszy, obiad dla malego ugotowany, podlogi wymyte, wstanie to zje i zmykamy na spacer i plac zabaw, a jutro juz likend:-)

agulka mam nadzieje ze bedzie wam lepiej na nowym miejscu, przynajmniej bedziesz mogla wyjsc do ludzikow:tak:

cc ty szczesciaro!! ale faktycznie zaczynasz juz nudzic ha ha;-) :p

aha i zapomnialabym, zab sie przebil, niewiele widze ale slysze;-)
a mlody juz dzis probowal jesc chleb z pasztetem ktory moja babcia zajadala, a jaki zadowolony ;-)

milego dzionka!!

reklama
Caroline normalnie byś przestała się chwalić ;-) super gratulacje :-)

ale poranek :/ Ol zjadła łyzke śniadania i bleeeeeeeeee na odległość :-( odczekałam i dałam twarożek i zjadła. teraz zadowolona, nie wiem, o co chodziło.
właśnie próbuje wejśc do szafki. i jak zwracam uwage, to mówi piękne "njie" ;-) i kręci głową, normalnie padam z niej ;-)

Do góry