reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzieńdoberek :)
u nas nocka w porządku, wstała o 7:40 zjadła i nie poszła spać bo próbujemy się przestawić ze spaniem na dwie drzemki w ciągu dnia, zobaczymy jak nam to wyjdzie :)
na razie złości się na puzzlach.
u nas z tymi rączkami to różnie są dni kiedy tylko na rączkach a są dni kiedy tylkona podłodze.
lecę bo się zaczyna już histeria

miłego dnia:)

Witajcie!
hej dziewczyny, dzis troche Was poczytałąm ale widze ze i tak nie nadrobie wszystkiego:-p, a efektem siedzenie przy kompie - jutro bede wygladac jak potworek ;-)z niewyspania no i myć mi sie strasznie nie chce:-p

Alan ma nowa zabawe- a mianowicie ssie cycka , przy czym jak nie jest juz glodny oczka kieruje na mnie patrzy prosto na moje oczy, twarz , robi słodki uśmiech (takiego łobuziaka ) i ciach mojego cycka tak mocno ze boli jak diabli , świeczki w oczach staja a cycka nie daje rady wyszarpac :angry:, zebyscie widzialy jego mine wtedy;-) . Z jednej strony mnie to smieszy bo tak sie slicznie usmiecha ale z drugiej to przeraza:szok:, tlumacze mu ze tak nie wolno itp, a ten swoje , uparciuch po mamie :-D, mam nadzieje ze jednak jak dorosnie to nie bedzie z niego taki łobuziak ,bo jak tak dalej pojdzie to juz mam gęsią skórkę :-p, a jest na dodatek rozpieszczany przez wsyzstkich - jak cos nie po jego myśli to krzyczy ze na pol osiedla slychac - i nie jest to placz tylko krzyk :szok:
jakbym czytala o Redanku...hehehe...ten usmiech przed ugryzieniem jest najlepszy, chce sie smiac, ale przez lzy z bolu....
A w ogole dziewczyny Wasze pociechy gryza Was?Ja nie wiem jak sobie z tym poradzic, gryzaczki sa wszedzie, ale Mlody woli przygryzc sie do mojej dloni, reki, nogi, itp. Boli jak nie wiem. Tlumacze zawsze nie, nie mozna. Odsuwam go od razu od siebie i daje gryzaczek, ale on dalej tak gryzie....

U nas tez rzadko na raczki chce, za to bardzo czesto po prostu sie przytula jak ja siedze np. podchodzi i przytula sie do moich nog....

k_aralajna oby reszta dnia byla lepsza!

zdrowka dla schorowanych!

Franus przystopuj z tymi zabkami!Poczekaj na reszte Marcowiatek!hehehe :-)

Milego Dnia!

witajcie. mam chwilke bo mała spi mi na kolanach, jak ja trzyma to spi czasami z dwie godziny, jak odłoze niecałe 30 min.
Elena tez z nami w sypialni spi, jej pokoiku jeszze nie zrobilismy, w sypialni ma swoje łozeczko.
w nocy niestety nadal sie budzi. Nie przeniosłabym ja jeszcze, bo najzwyczajniej w swiecie, musze ja widziec, słyszec i czuc

Jaka firme kurierska plecacie? jak to sie załatwia i ile mniej wiecej kosztuje taka przesyłka do 5 kg ale dosc duza wiecie moze??
odzyskłam kase za kamere, wystawiłm mu negatywa , ale ten srzedaca mi równiez, uwazam, ze zupełnie niesłusznie, czy jest jakas droga odwoławcza allegro ma na to wpływ, moze mu kazac wycofac negatywa

Ostatnia edycja:
a u nas noc tak samo jak poprzednia :-( o 23 Ol wstała z rykiem i do 1ej ja na rękach nosiłam, bo wyła, jak tylko odkładałam do łożeczka. w końcu daliśmy calpol, a taka przeciwna jestem... no ale w końcu zasnęła, może faktycznie ją zęby bolały :-(

u nas pogoda piękna, ale po południu ma być jak wczoraj, a wczoraj wiało tak, że aż z kominka zawiewało do domu... zaraz wychodzimy, niech się tylko kupa pojawi ;-)

znalazłam taki artykuł
Siusiaki i cipki czy penisy i waginy? - Wychowanie - - Onet.pl Dziecko
a Wy jak mówicie? :-)

ionka fajny temat. moja mama mówiła abinka, moj maz agatka , moja tesiowa kuciapka, ja mowie umyjemy dupcie , ale faktycznie rodzi to zawstydzenie co do tych czesci ciała. moze warto gadac waginka

u nas kaczuszka :p:p:p

Witajcie
Nocka srednia. Zdjelam ochraniaczek z lozeczka i wywalał ciagle smoka na ziemie ale za łozeczko
ale pogoda dzisiaj normalnie doline mozna załapac :(

reklama
a my mówimy sikula i siusiak :)

ale mamy temat :)

a co do pokoju to moja Pola śpi u siebie w pokoju w swoim łóżeczku, przeniosłam ją tam jak skończyła miesiąc. jedyne co robię to włączam jej elektroniczną nianię i zamykam drzwi jak siedzimy jeszcze wieczorem w salonie. zresztą mała się już tak nauczyła że nie uśnie w salonie czy w naszej sypialni, musi się pokokosić w swoim łóżku :)

Do góry