reklama
Agulka61
Fanka BB :)
ucitielka moja mala tez ma czesto zaparcia,biedna az placze i nic w sumie nie pomaga,nieraz plantex pomagal. Ja jak mleko jej zmienilam na 2 to tez nie mogla zrobic,teraz jej nowe produkty po trochu wprowadzam po lyzecce 2,3 i narazie jest ok. Polozna mi polecila espumisam ale to tez nic nie dalo. A ten syropek to ja pilam po porodzie mi pomagal.:-)
ucitielka moja mala tez ma czesto zaparcia,biedna az placze i nic w sumie nie pomaga,nieraz plantex pomagal. Ja jak mleko jej zmienilam na 2 to tez nie mogla zrobic,teraz jej nowe produkty po trochu wprowadzam po lyzecce 2,3 i narazie jest ok. Polozna mi polecila espumisam ale to tez nic nie dalo. A ten syropek to ja pilam po porodzie mi pomagal.:-)
espumisan to na wzdecia, na zaparcie nie pomoze raczej.
Agulka61
mirosia wiem wlasnie. A ona to kazala.
Wiecie moze co jest dobre zeby rzucic palenie? jakies plastry czy prochy?
Wiecie moze co jest dobre zeby rzucic palenie? jakies plastry czy prochy?
Ostatnia edycja:
mirosia wiem wlasnie. A ona to kazala.
Może po to, żeby bardzo nie męczyły bąki, bo jak dziecko ma zaparcie to i bardziej bączki męczą. Przynajmniej tak jest u Olka.
Agulka61
Niewiem ale ja jej mowilam ze nie moze kopy zrobic a mowilam ze mam ten syrop to pow ze syrop nie zeby to kupic. Miala wtedy 4 mies jak 1 raz tak miala bo po kaszy jak 1 raz jej dalam.
M
myszowata
Gość
Agulka na rzucenie papierosów najlepsze szczere chęci i silna wola, mój tata palił jakieś 30 lat i pewnego dnia stwierdził, że rzuca, a tyle lat go z mamą prosiłyśmy i nic, aż nagle sam dojrzał do tego - brał tabex, ale to jest na receptę (lekarz rodzinny może zapisać)
frotka 74
Dziewczyny a próbowałyscie na zaparcia poprostu czopków glicerynowych?
Co do nazewnictwa narządów to u nas sikolek i cipcia.
Mała mi wyje dzisiaj tylko rece, zwariuje zaraz.Mam nadzieje ze to ząb,
Dodatkowo się wkurzyłam, bo wysłałam paczkę w piątek i nie dotarła do dzisiaj.Była zwykłą priorytetową a nie poleconą i nie wiem co bedzie dalej
Co do nazewnictwa narządów to u nas sikolek i cipcia.
Mała mi wyje dzisiaj tylko rece, zwariuje zaraz.Mam nadzieje ze to ząb,
Dodatkowo się wkurzyłam, bo wysłałam paczkę w piątek i nie dotarła do dzisiaj.Była zwykłą priorytetową a nie poleconą i nie wiem co bedzie dalej
reklama
Agulka61
myszowata moj D nie ma az tak silnej woli mysli o jakis plastrach...
frotka u nas czopki sie nie sprawdzily bo mala sie caly czas napinala i wylazil :/
frotka u nas czopki sie nie sprawdzily bo mala sie caly czas napinala i wylazil :/
Ostatnia edycja: