reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja wrocilam z basenu, strasznie slaba dzis bylam... :wściekła/y: ale chyba taki dzionek

pawelek spi z nami w pokoju, ale to dlatego ze mamy jeden:-( spokojnie bym go przeniosla gdybym miala gdzie, juz sie nie budzi, odpukac!! od paru nocy w ogole, nawet na smoka... ale jak czasem zostawalismy sami to spalam w drugim pokoju i zawsze uslyszalam jak placze i wstalam zrobic mleczko,
dlatego w sumie na razie brata ani siostry miec nie bedzie;-), i tak w sumie chce poczekac do 3 lat a do tego czasu mysle jakos sie ogarniemy...:tak:

ajentka a jak twoj marcelek, budzi sie czesto? jak nie to spokojnie, mojego kuzyna mlodszy od pawla o 1,5 miesiaca ale dawno spi juz sam w pokoju i kursuja bo jeszcze je przynajmniej raz w nocy...;-)

reklama
hej dziewczyny, dzis troche Was poczytałąm ale widze ze i tak nie nadrobie wszystkiego:-p, a efektem siedzenie przy kompie - jutro bede wygladac jak potworek ;-)z niewyspania no i myć mi sie strasznie nie chce:-p

Alan ma nowa zabawe- a mianowicie ssie cycka , przy czym jak nie jest juz glodny oczka kieruje na mnie patrzy prosto na moje oczy, twarz , robi słodki uśmiech (takiego łobuziaka ) i ciach mojego cycka tak mocno ze boli jak diabli , świeczki w oczach staja a cycka nie daje rady wyszarpac :angry:, zebyscie widzialy jego mine wtedy;-) . Z jednej strony mnie to smieszy bo tak sie slicznie usmiecha ale z drugiej to przeraza:szok:, tlumacze mu ze tak nie wolno itp, a ten swoje , uparciuch po mamie :-D, mam nadzieje ze jednak jak dorosnie to nie bedzie z niego taki łobuziak ,bo jak tak dalej pojdzie to juz mam gęsią skórkę :-p, a jest na dodatek rozpieszczany przez wsyzstkich - jak cos nie po jego myśli to krzyczy ze na pol osiedla slychac - i nie jest to placz tylko krzyk :szok:

hej hej:-)Dziś wstaliśmy o 7, nocka ok, o 5.30 okazało się, że kupka w pielusze i trzeba było Małego przewinąć, szczęśliwie potem spał dalej, ale o 7 znów obusził się z kupą - chyba efekt kiwi....
nesiaa heronek zdrówka dla dzieci
polusia mój też już chce puszczać się rączkami - sprytny mały;-)

Miłego dnia Wam życzę:-)

Witajcie

Ale szaro za oknem :-( Wczoraj było nie lepiej. Chyba piękne dni już się skończyły :-( Ja dziś mam opiekę nad zdrowym dzieckiem, kiedyś musiałam wziąć. Może dziś też dam radę do Was zaglądać :-)

Karalajna spóźnione buziaki dla Pawełka!!!

Miłego dnia :tak:

jeju dziewczyny to moje dziecko jakiś wyjątek, nie chce w ogóle na ręce, nic a nic, tak się wygina, napina, że chce na podłoge że szok. mi to nie przeszkadza, gorzej jak teściowa przyjdzie chce go trochę na rączki to on zaczyna kopać, wyginać się i normalnie aż strach że spadnie. normalnie inne dziecko mi się trafiło, rączki , na kolanach to wszystko jest bleee

Yra to chyba dobrze, że nie chce ciągle na ręce. Mój różnie, czasami tylko na rączkach u mamy jest ok. A w naszej sytuacji za jakiś czas będziemy dźwigać pokaźne brzuchy, więc tym lepiej, że Jaś nie wyraża chęci noszenia:)

Yra, mój odkąd raczkuje, to też się wyrywa z rąk i tylko na podłodze by siedział.

Mazia, jak wam idzie oduczanie zasypiania przy piersi? U nas ostatnio jest z tym problem. Adaś niby nie zasypia bezpośrednio przy piersi, ale przed spaniem cycuś musi być...

reklama
witajcie
a u nas dziewczyny zly poczatek dnia, najpierw posprzeczalam sie troche ze stasiem, potem rozcielam sobie palec, potem klotnia z babcia, potem okazalo sie ze dostalam okres, bol cholerny, a na dodatek wysypalam mleko na podloge w kuchni i jest syf bo sie klei, mam dosc,zaraz umre z bolu, nospa jak narazie nie dziala, a i jeszcze pogoda do d...:-(
aaaa
dobrze ze pawelek wlasnie usnal, on przynajmniej jak na razie nie marudny;-)

mimo wszystko fajnego dzionka!!!!!;-)

Do góry