reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja wrocilam z basenu, strasznie slaba dzis bylam... :wściekła/y: ale chyba taki dzionek

pawelek spi z nami w pokoju, ale to dlatego ze mamy jeden:-( spokojnie bym go przeniosla gdybym miala gdzie, juz sie nie budzi, odpukac!! od paru nocy w ogole, nawet na smoka... ale jak czasem zostawalismy sami to spalam w drugim pokoju i zawsze uslyszalam jak placze i wstalam zrobic mleczko,
dlatego w sumie na razie brata ani siostry miec nie bedzie;-), i tak w sumie chce poczekac do 3 lat a do tego czasu mysle jakos sie ogarniemy...:tak:

ajentka a jak twoj marcelek, budzi sie czesto? jak nie to spokojnie, mojego kuzyna mlodszy od pawla o 1,5 miesiaca ale dawno spi juz sam w pokoju i kursuja bo jeszcze je przynajmniej raz w nocy...;-)

reklama
hej dziewczyny, dzis troche Was poczytałąm ale widze ze i tak nie nadrobie wszystkiego:-p, a efektem siedzenie przy kompie - jutro bede wygladac jak potworek ;-)z niewyspania no i myć mi sie strasznie nie chce:-p

Alan ma nowa zabawe- a mianowicie ssie cycka , przy czym jak nie jest juz glodny oczka kieruje na mnie patrzy prosto na moje oczy, twarz , robi słodki uśmiech (takiego łobuziaka ) i ciach mojego cycka tak mocno ze boli jak diabli , świeczki w oczach staja a cycka nie daje rady wyszarpac :angry:, zebyscie widzialy jego mine wtedy;-) . Z jednej strony mnie to smieszy bo tak sie slicznie usmiecha ale z drugiej to przeraza:szok:, tlumacze mu ze tak nie wolno itp, a ten swoje , uparciuch po mamie :-D, mam nadzieje ze jednak jak dorosnie to nie bedzie z niego taki łobuziak ,bo jak tak dalej pojdzie to juz mam gęsią skórkę :-p, a jest na dodatek rozpieszczany przez wsyzstkich - jak cos nie po jego myśli to krzyczy ze na pol osiedla slychac - i nie jest to placz tylko krzyk :szok:

hej hej:-)Dziś wstaliśmy o 7, nocka ok, o 5.30 okazało się, że kupka w pielusze i trzeba było Małego przewinąć, szczęśliwie potem spał dalej, ale o 7 znów obusził się z kupą - chyba efekt kiwi....
nesiaa heronek zdrówka dla dzieci
polusia mój też już chce puszczać się rączkami - sprytny mały;-)

Miłego dnia Wam życzę:-)

Witajcie

Ale szaro za oknem :-( Wczoraj było nie lepiej. Chyba piękne dni już się skończyły :-( Ja dziś mam opiekę nad zdrowym dzieckiem, kiedyś musiałam wziąć. Może dziś też dam radę do Was zaglądać :-)

Karalajna spóźnione buziaki dla Pawełka!!!

Miłego dnia :tak:

jeju dziewczyny to moje dziecko jakiś wyjątek, nie chce w ogóle na ręce, nic a nic, tak się wygina, napina, że chce na podłoge że szok. mi to nie przeszkadza, gorzej jak teściowa przyjdzie chce go trochę na rączki to on zaczyna kopać, wyginać się i normalnie aż strach że spadnie. normalnie inne dziecko mi się trafiło, rączki , na kolanach to wszystko jest bleee

Yra to chyba dobrze, że nie chce ciągle na ręce. Mój różnie, czasami tylko na rączkach u mamy jest ok. A w naszej sytuacji za jakiś czas będziemy dźwigać pokaźne brzuchy, więc tym lepiej, że Jaś nie wyraża chęci noszenia:)

Yra, mój odkąd raczkuje, to też się wyrywa z rąk i tylko na podłodze by siedział.

Mazia, jak wam idzie oduczanie zasypiania przy piersi? U nas ostatnio jest z tym problem. Adaś niby nie zasypia bezpośrednio przy piersi, ale przed spaniem cycuś musi być...

reklama
witajcie
a u nas dziewczyny zly poczatek dnia, najpierw posprzeczalam sie troche ze stasiem, potem rozcielam sobie palec, potem klotnia z babcia, potem okazalo sie ze dostalam okres, bol cholerny, a na dodatek wysypalam mleko na podloge w kuchni i jest syf bo sie klei, mam dosc,zaraz umre z bolu, nospa jak narazie nie dziala, a i jeszcze pogoda do d...:-(
aaaa
dobrze ze pawelek wlasnie usnal, on przynajmniej jak na razie nie marudny;-)

mimo wszystko fajnego dzionka!!!!!;-)

Do góry