reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jejku a u nas straszne wymioty:(( Moje dziecko jeszcze nigdy tak nie wymiotowalo, bylam przerazona:(((((( Nie wiem co sie stalo, dalam jej smecte z herbatka i usnela. Mam nadzieje, ze juz bedzie ok. Robie kolejne pranie bo cala ja, cala Ola i cale moje lozko nadawalysmy sie do prania!

kobitki a ja dziś w szkole dla rodziców byłam i zadowolona z pierwszych zajęć bardzo jestem:) oby tak dalej to zostanę ekspertem do trudnych dzieci :):):)

jutro do neurologa rano z Polą, trzymać kciuki proszę oby było dobrze.

lecę Was poczytać i zobaczyć co tam u Was :):)

miłego wieczorku :)

Witajcie!

Ja dziś byłam na zabiegu wycięcia narośli na lewym pośladku i tyłek mnie napiernicza. A ja tak lubie spać na lewym boku.:dry:
Dziś zadzwoniła moja kochana przyjaciółka Marta i zapowiedziała się z wizytą u nas w środę. Bardzo, bardzo się cieszę. Poznałyśmy się na studiach, razem imprezowałyśmy, spędzałyśmy wolny czas, wakacje. Później poznałyśmy swoich facetów, ja wyszłam za mąż rok przed nią, teraz we wrześniu byliśmy u nich na weselichu. Widujemy się , mamy stały kontakt telefoniczny ale wiadomo że jest to znacznie ograniczone niż wcześniej z racji zmienonego trybu życia;-) Także bardzo się cieszę na środę.

yra mi też przyszła ta paczka hipp i te kupony zniżkowe i na pewno wykorzystam.:tak:
Marciaa Bardzo lubię tą piosenkę.

Hej hej:-)U nas nocka spoko. Spaliśmy do 6.40. Potem śniadanko i ot tak zaczął się nasz dzionek.
polusia buziak wielki dla Twojej małej Gwiazdki:-)

Miłego dnia:-)

heloł nocka fataliti
Tyle co sie nabudził to nie wiem na koncu to nie mialam sily sie podniesc
nie jadl znowu od 17 za to teraz zjadl 180ml kaszki gestej
jak juz Wam pisalam jade do kumpeli co urodziłą mulatke. Kupilam jej razacy rozowy spioch do spania bedzie bosko wygladac :DNiko wjedzie z rozyczka :D
tez sie ciesze na spotkanie :-) ajentka to mowisz ze dzisiaj na popołudnie jestes

reklama
Od niedzieli nadrabiam Was, a ciągle jestem do tyłu. A pisać już nie mam czasu.

Witajcie :happy2:

Maksiu, Polu, Oleńko buziaki!!!
Gratki z powodu nowych ząbków dla wszystkich zainteresowanych, a w szczególności dla Franka rekordzisty :szok: !!!

Szymcio wczoraj był nieznośny, nie chciał spać w dzień, w sumie spał godzinę. Poszedł spać o 18.30, bo już się męczyliśmy oboje ;-)

Może dziś będę już bardziej na bieżąco. Pogodnego dnia :-)

Do góry